zbrane tam zustali jde jen o ty brneni ale tak kdyz to bude padat umerne tak v tom nevidim problem noNagash píše:To mas tak, ted logl treba clovicek co pul roku nehral a muze si s tema zbranema treba zatopit
Taky by mozna bodlo kdyby si ten menic na zbrane poradil s elvenkou (hc za ten velkej elfi luk atd..... )Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
Rychlost je nastavena ok. To ze strili sipky vime, je to pruser, ale proste at delame co delame tak to proste koule neni schopna zbastit, aby to vyplivlo grafiku sipu...Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
Neni treba, elvenky se co me pamet neklame nelinkuji, takze s nimi jde vesele obchodovat.Nagash píše:Taky by mozna bodlo kdyby si ten menic na zbrane poradil s elvenkou (hc za ten velkej elfi luk atd..... )Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
To te neklame, akorat by me zajmalo kdo mi ted vymeni hc za elven dlouhy luk.Acarus píše:Neni treba, elvenky se co me pamet neklame nelinkuji, takze s nimi jde vesele obchodovat.Nagash píše:Taky by mozna bodlo kdyby si ten menic na zbrane poradil s elvenkou (hc za ten velkej elfi luk atd..... )Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte