Ranger

Odpovědět
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Marcus De Raven »

No vždyť od toho jsou tu moderátoři aby ten topic promazali od postů co tu nemají být, třeba i od těch mých :) . Já to napsal celkově o všech brněních, takže i o top. Neříkej mi prosím, že Phoenix není top ;).
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Rangers mystik nedává poison? Myslel jsem, že ano.(je jedno jestli jsem měl "zaplý" nebo "vyplý" mystik, jen to hidovalo)
edit: Mám ostrostřelce.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

podla toho co ja viem by mal davat...
Mate radi ptacky?
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

máš poisoning?
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Poisoning právě mám, sice ne max, ale to vadí? (68 skill)
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

tak s tímto skillem, by to mělo jít v pohodě, teda pokuď zase neproběhla širší veřejnosti utajovaná změna..:o) Nevím jak teď lae minulý týden to fungovalo normálně.
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Shamansky quest:
Neslo by snizit vahu magickeho ovoce? popr nejak doplnit prvni kontrolu pri poklikani na strom?
vaha ok > sup do baglu > port pryc
Vcera se mi stala takova nemila vec, musel jsem premorfnout do jelena kde je str 100 tudiz jsem byl pretizeny pricemz mi 1 ovoce padlo na zem, na coz se pred tim portnutim pryc neda reagovat:)
+ pridelat podminku do opravovani statu aby to neschazovalo otravene drapy v grizlym

jsou to jen takove blblosti, ale kdyby byla cas i chut nebylo by to snad nic proti nicemu...
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Neprobehla naka zmena co se tyce kouzleni? Sedl sem k tomu po delsi dobe a neskutecne mi fizzuje POG. Zaznamenal nekdo neco podobnyho?
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

to je cely ten paradox. musis chodit neustale ve specialni forme, protoze tam neva kdyz umres :) proste te to po uplynuti odmorfne a muzes morf znova. Kdyz dojdou nabiti na special formy, remorfnu.
PS: Acare ja vim ze tohle nebyl uplne zamer, ale aktualni nastaveni mi tento styl hrani vynucuje.

odkousnuto do FAQ [dotaz na ranger; morfy; shaman], tato podnětná připomínka ponechána
/Soap
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Ztrata měniče na zbroje z trh je úmysl? Popř. bude ještě někde dán? třeba dungy nebo tak?
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

umysl, nebude (bylo to v novinkach a zbroje muzes potradovat s ostatnimi hraci), zbrane zustavaji
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

hmm zajimávý v novinkách sem si toho fakt nikde nevšimnul
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

To mas tak, ted logl treba clovicek co pul roku nehral a muze si s tema zbranema treba zatopit :)
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

ja myslim ze tady jde spis o to ze proc by menili ostrostrelci ring veci druidum kdyz unesou oboje...tudis pokud nebudes mit znameho tak toho asi moc nevymenis...pokud teda ostrostrelci nemuzou nosit jen chain to si nejsem jisty
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Nagash píše:To mas tak, ted logl treba clovicek co pul roku nehral a muze si s tema zbranema treba zatopit :)
zbrane tam zustali jde jen o ty brneni ale tak kdyz to bude padat umerne tak v tom nevidim problem no
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
Taky by mozna bodlo kdyby si ten menic na zbrane poradil s elvenkou (hc za ten velkej elfi luk atd..... )
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
Rychlost je nastavena ok. To ze strili sipky vime, je to pruser, ale proste at delame co delame tak to proste koule neni schopna zbastit, aby to vyplivlo grafiku sipu...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nagash píše:
Taky by mozna bodlo kdyby si ten menic na zbrane poradil s elvenkou (hc za ten velkej elfi luk atd..... )
Neni treba, elvenky se co me pamet neklame nelinkuji, takze s nimi jde vesele obchodovat.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Acarus píše:
Nagash píše:
Neni treba, elvenky se co me pamet neklame nelinkuji, takze s nimi jde vesele obchodovat.
To te neklame, akorat by me zajmalo kdo mi ted vymeni hc za elven dlouhy luk.
Odpovědět