Ranger
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ranger
No vždyť od toho jsou tu moderátoři aby ten topic promazali od postů co tu nemají být, třeba i od těch mých . Já to napsal celkově o všech brněních, takže i o top. Neříkej mi prosím, že Phoenix není top .
Rangers mystik nedává poison? Myslel jsem, že ano.(je jedno jestli jsem měl "zaplý" nebo "vyplý" mystik, jen to hidovalo)
edit: Mám ostrostřelce.
edit: Mám ostrostřelce.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
máš poisoning?
Poisoning právě mám, sice ne max, ale to vadí? (68 skill)
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
tak s tímto skillem, by to mělo jít v pohodě, teda pokuď zase neproběhla širší veřejnosti utajovaná změna..) Nevím jak teď lae minulý týden to fungovalo normálně.
Shamansky quest:
Neslo by snizit vahu magickeho ovoce? popr nejak doplnit prvni kontrolu pri poklikani na strom?
vaha ok > sup do baglu > port pryc
Vcera se mi stala takova nemila vec, musel jsem premorfnout do jelena kde je str 100 tudiz jsem byl pretizeny pricemz mi 1 ovoce padlo na zem, na coz se pred tim portnutim pryc neda reagovat:)
+ pridelat podminku do opravovani statu aby to neschazovalo otravene drapy v grizlym
jsou to jen takove blblosti, ale kdyby byla cas i chut nebylo by to snad nic proti nicemu...
Neslo by snizit vahu magickeho ovoce? popr nejak doplnit prvni kontrolu pri poklikani na strom?
vaha ok > sup do baglu > port pryc
Vcera se mi stala takova nemila vec, musel jsem premorfnout do jelena kde je str 100 tudiz jsem byl pretizeny pricemz mi 1 ovoce padlo na zem, na coz se pred tim portnutim pryc neda reagovat:)
+ pridelat podminku do opravovani statu aby to neschazovalo otravene drapy v grizlym
jsou to jen takove blblosti, ale kdyby byla cas i chut nebylo by to snad nic proti nicemu...
Neprobehla naka zmena co se tyce kouzleni? Sedl sem k tomu po delsi dobe a neskutecne mi fizzuje POG. Zaznamenal nekdo neco podobnyho?
to je cely ten paradox. musis chodit neustale ve specialni forme, protoze tam neva kdyz umres proste te to po uplynuti odmorfne a muzes morf znova. Kdyz dojdou nabiti na special formy, remorfnu.
PS: Acare ja vim ze tohle nebyl uplne zamer, ale aktualni nastaveni mi tento styl hrani vynucuje.
odkousnuto do FAQ [dotaz na ranger; morfy; shaman], tato podnětná připomínka ponechána
/Soap
PS: Acare ja vim ze tohle nebyl uplne zamer, ale aktualni nastaveni mi tento styl hrani vynucuje.
odkousnuto do FAQ [dotaz na ranger; morfy; shaman], tato podnětná připomínka ponechána
/Soap
Ztrata měniče na zbroje z trh je úmysl? Popř. bude ještě někde dán? třeba dungy nebo tak?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
umysl, nebude (bylo to v novinkach a zbroje muzes potradovat s ostatnimi hraci), zbrane zustavaji
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
hmm zajimávý v novinkách sem si toho fakt nikde nevšimnul
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
To mas tak, ted logl treba clovicek co pul roku nehral a muze si s tema zbranema treba zatopit
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
ja myslim ze tady jde spis o to ze proc by menili ostrostrelci ring veci druidum kdyz unesou oboje...tudis pokud nebudes mit znameho tak toho asi moc nevymenis...pokud teda ostrostrelci nemuzou nosit jen chain to si nejsem jisty
zbrane tam zustali jde jen o ty brneni ale tak kdyz to bude padat umerne tak v tom nevidim problem noNagash píše:To mas tak, ted logl treba clovicek co pul roku nehral a muze si s tema zbranema treba zatopit
Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Taky by mozna bodlo kdyby si ten menic na zbrane poradil s elvenkou (hc za ten velkej elfi luk atd..... )Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
Rychlost je nastavena ok. To ze strili sipky vime, je to pruser, ale proste at delame co delame tak to proste koule neni schopna zbastit, aby to vyplivlo grafiku sipu...Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
Neni treba, elvenky se co me pamet neklame nelinkuji, takze s nimi jde vesele obchodovat.Nagash píše:Taky by mozna bodlo kdyby si ten menic na zbrane poradil s elvenkou (hc za ten velkej elfi luk atd..... )Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
To te neklame, akorat by me zajmalo kdo mi ted vymeni hc za elven dlouhy luk.Acarus píše:Neni treba, elvenky se co me pamet neklame nelinkuji, takze s nimi jde vesele obchodovat.Nagash píše:Taky by mozna bodlo kdyby si ten menic na zbrane poradil s elvenkou (hc za ten velkej elfi luk atd..... )Ciatronic píše:Takže dnes se mi konečně dopřálo té cti abych si mohl vyzkoušet nové zbraně pro rangy což mám na myslí elfské luky tak bych jen chtěl upozornit že asi bude někde chyba oba střílí rychlostí kuše a oba střílí šipky na místo šípů tak se na to mrkněte