Ranger
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
zatim luky moc netaham, ale pluskovy silver luk je fajn a magic wood co sem zatim zkousel tak taky da celkem slusnou dmg
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
trochu inak povedane - vsetko ma svoje klady a zapory.
podla mna su luky fajn do pvp grupy a potom este elven luk do dungu ako nonfame zbran, ktora ma okrem funcie zaloznej zbrane aj zopar dalsich vyuziti...
podla mna su luky fajn do pvp grupy a potom este elven luk do dungu ako nonfame zbran, ktora ma okrem funcie zaloznej zbrane aj zopar dalsich vyuziti...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Juj, nevím jak přesně to myslíš, ale já osobně bych si elven luk jako non-fame nevzal ani do deceitu. Je rozhodně vynikající pro mladé dobrodruhy, ale do dungu raději +1 něco, než elvena. Jen můj názor Tím ale neříkám že je v dungu úplně nanic, jen a prostě ...Shadowsong píše:.. a potom este elven luk do dungu ako nonfame zbran, ktora ma okrem funcie zaloznej zbrane aj zopar dalsich vyuziti...
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Me prijde Elven do dungu proti potvoram co nemaj moc AR jako genialni zbran. Dava +10 k archery i taktice,nofame, strili neuveritelne rychleSilence píše:Juj, nevím jak přesně to myslíš, ale já osobně bych si elven luk jako non-fame nevzal ani do deceitu. Je rozhodně vynikající pro mladé dobrodruhy, ale do dungu raději +1 něco, než elvena. Jen můj názor Tím ale neříkám že je v dungu úplně nanic, jen a prostě ...
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Pro me elven = uzasna zbran na vytreniovani arcehry do 90 % jak uz zde bylo receno je rychlejsi (vice zasahu rychlejsi rust) a to je vse na co se hodi elvenStain píše:Me prijde Elven do dungu proti potvoram co nemaj moc AR jako genialni zbran. Dava +10 k archery i taktice,nofame, strili neuveritelne rychleSilence píše:Juj, nevím jak přesně to myslíš, ale já osobně bych si elven luk jako non-fame nevzal ani do deceitu. Je rozhodně vynikající pro mladé dobrodruhy, ale do dungu raději +1 něco, než elvena. Jen můj názor Tím ale neříkám že je v dungu úplně nanic, jen a prostě ...
No ja elvena pouzivam pri behani po prirode, takova najta na spawnu lehne drive nez se rozkouka, burning strom jakbysmet ... Sice dmg nejakou extra nema, ale strili tak rychle, ze potvora se slabsim AR lehne daleko rychleji nez by ji clovek strilel nejakou +1/+3 HxB ...
A na smucko PK v +5 robkach zbran genialni
A na smucko PK v +5 robkach zbran genialni
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš trénit, tak asi spíš ten elven luk, pze je rychlejší.Romulus píše:Jen tak hodím do placu
Jak je to na HB? Tam by byl asi dobrej silvr luk (či kuše) toje zbraň určená na nemrtvé. Má s tím někdo ňákou zkušenost(jasně už to slyším,vyzkoušej a uvidíš).Snad někdo napíše ňákej názor .S ejden se všichni v pekle
Jinak ty silver se používají kdekoliv, u jakýchkoliv typů monster - jak, na to už snad příjdeš
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]