Craftsman

Odpovědět
Case
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

lekce u kovare..

Příspěvek od Case »

Ahoj neporadil by me nekdo jak na toho zatracenyho kovare?? mam bs 55,3 real a kdyz dam "naucit" tak me rekne ze jsem moc velky trdlo ze mam prijit pozdeji tak to vazne nejak me nejde do hlavi a nebo kovar nevi co povida.. :D
Stain
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: lekce u kovare..

Příspěvek od Stain »

Case píše:Ahoj neporadil by me nekdo jak na toho zatracenyho kovare?? mam bs 55,3 real a kdyz dam "naucit" tak me rekne ze jsem moc velky trdlo ze mam prijit pozdeji tak to vazne nejak me nejde do hlavi a nebo kovar nevi co povida.. :D
naucit je to heslo. Ale nedelej to, vubec se to nevyplati a je to jeste vetsi otrava nez delat kudlicky
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: lekce u kovare..

Příspěvek od Movalis »

Case píše:Ahoj neporadil by me nekdo jak na toho zatracenyho kovare?? mam bs 55,3 real a kdyz dam "naucit" tak me rekne ze jsem moc velky trdlo ze mam prijit pozdeji tak to vazne nejak me nejde do hlavi a nebo kovar nevi co povida.. :D
Thor Hammer vi naprosto presne co povidas, jsi proste jeste moc velky drevo nebo Ingot? Zkus jeste neco potrenovat a pak si s nim pokecej. Jen pripomenu, ze doby, kdy skolstvi bylo zdarma jsou uz minulosti.
Bez podpisu
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Malwen píše:....
Nekdo moudry tady napsal, ze skills na DP jsou delane tak, ze na ne potrebujes nejaky počet provedeni (myslim ze se rozlisuje uspesne/neuspesne) nebo-li to, ze mi dve hodiny/xy ingu nebo cehokoliv jineho nevylezlo nic znamena, ze priste se muze stat, ze dostanes gain nekolikrat hned po sobe, ale celkove je treba nejaky ten pocet provedeni.
Bez podpisu
Brumik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brumik »

Proc se vubec menil ten cooking, bude mit snad kraft nejakou vyhodu, kdyz bude mit skill 105%? K cemu to?
Yoshua
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185

Příspěvek od Yoshua »

Brumik píše:Proc se vubec menil ten cooking, bude mit snad kraft nejakou vyhodu, kdyz bude mit skill 105%? K cemu to?
Měnil se protože se předělával Poisoning.
A jelikož klerům ho sebrali úplně, tak to kompenzovali cookingem na 100% - viz vysvětlení že klerové jsou spíš kulatí pánové libující si v jídle.

Z toho důvodu že kler dostal 100% cooking, tak udělali bonus na robu pro krafta aby mohl mít 105%.

Hypotetisky vzato ti se 105% cookingu mínkrát fizzne prase nebo salát.

Další debaty na toto téma jsou bezpředmětné.
Naposledy upravil(a) Yoshua dne 24 úno 2007 15:07, celkem upraveno 1 x.
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

A muzu se zeptat jestli to nekteremu craftovi bez robky opravdu pridalo tech 5%?(cooking)
Luxian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luxian »

Pheme píše:A muzu se zeptat jestli to nekteremu craftovi bez robky opravdu pridalo tech 5%?(cooking)
Craftum se skill nepridal. Pouze se pridal bonus craft robe. Ten kdo mel nasobe robu tak mel a ma 100% a kdyz ju sunda (ma 95%) tak ma moznost si to vytrenit o5 na 100% pak ju nasadi a bude mit 105%.

a pokud craft nasobe tu robu v dobe revize nemel tak nemusi nic trenit.. jen si nasadi robu a ma 105%.

uz doufam chapes :roll:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Navýšení bonusu Robe of Craftmanship

Vážení hráči,
nedávno byl navýšen bonus který přidává Robe of Craftsmanship o +5.0 Cooking. Craft tím získal možnost dosáhnout 105.0 Cooking. Pokud jste v době změny měli na sobě róbu (takových řemeslníků je většina), bude vám skill Cooking o 5.0 snížen. Toto byl záměr. V praxi se totiž nic nemění, protože s róbou jste vlastně o žádný natrénovaný skill nepřišli. Pouze získáváte možnost vytrénovat si skill na 105.0, takže nepište prosím page o náhradu takto upraveného skillu.
Ti z vás, kteří v době změny na sobě róbu neměli (a kterých je menšina, většinou z řad začínajících řemeslníků), pak měli štěstí a získali 5.0 skillu zdarma. O snížení takto získaného skillu opět není třeba psát page.
Děkujeme za pochopení,
Ja tam proste vidim tohle, si nemuzu pomoci
Imp aen Cillin
Order Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imp aen Cillin »

Pheme píše:...
Kristepane...

robe of craftsmanship. uprava: pri obleceni cooking=cooking+5, pri svliknuti cooking=cooking-5

v praxi tedy dve skupiny:

pri zmene mel robu: puvodni cooking C bude bez roby C-5, s robou C. coz znamena, ze si to muze klidne dotrenovat na puvodni hodnotu

pri zmene nemel robu: ma stale C, ale kdyz nasadi robu, bude mit C+5

co z toho vyplyva? ze ti, co nemeli robu, dostali "jakoby" 5% skillu oproti tem, co ji meli.
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Jina otazka, nebyly spolu s receptama na vyrobu upraveny i podminky kovani shadow veci.? Na zbrane je potreba jedna vecicka, ale je nutne tu vecicku vlastnit i pro kovani brneni?
Bez podpisu
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machlik »

ted jsem si zkousel hrat s shadowem a zjistil jsem, ze pro kovani zbrani i brneni je potreba mit ono shadow kladivko aspon v bagliku. vim ze driv na brneni nebylo potreba a taky vim, ze pri kovani zbrani muselo byt v ruce...
otazka: umysl, nebo chyba?
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Rudokop
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudokop »

Jen dotazek:
Zkusil nekdo z lidi, kteri recepty menili a znaji ty nove, vyrobit uplne vsechny predmety postupne? Me se totiz zda ze nektere stale nejdou vyrobit, nebo je u nich nejak vyrazne zmenen recept. A treba u predmetu (krabic, nastroju...), ktere vznikly za ucelem snizeni poctu itemu (meli by byt levne, zname, dostupne), mi prijde dost divny ze by se menil recept.
Vizi, Vilsne, Hantre, Ele,
jdete vsichni dopr....
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Rudokop píše:Jen dotazek:
Zkusil nekdo z lidi, kteri recepty menili a znaji ty nove, vyrobit uplne vsechny predmety postupne? Me se totiz zda ze nektere stale nejdou vyrobit, nebo je u nich nejak vyrazne zmenen recept. A treba u predmetu (krabic, nastroju...), ktere vznikly za ucelem snizeni poctu itemu (meli by byt levne, zname, dostupne), mi prijde dost divny ze by se menil recept.
Co se týče hřebíků, jde mi vyrobit krabice i bedna podle receptu na stránkách ;-)
Yoshua
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185

Příspěvek od Yoshua »

Rudokop píše:Jen dotazek:
Zkusil nekdo z lidi, kteri recepty menili a znaji ty nove, vyrobit uplne vsechny predmety postupne? ...
Recepty na webu DP by měli být takové jaké jsou napsané. Jen se stále zaměnují logy a boards a lidi si pletou star sapphires a sapphires.

A ty ??? recepty se také měnili.
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No je me to vlastne uplne jedno, jen sem si rekl, ze tem lidem odpovim stejne jako ted tobe
A z ceho soudis ze me to sere a, ze to furt rozmazavam, jednou sem se zeptal, pak jen tem co na me reagovali snazil vysvetlit, nic vic
Protoze vim, ze se to stejne maze, nezalezi na tom tak moc
Menphis
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Menphis »

pls chcel by se zeptat ci nemate script na kovani krumpu ale tak aby se vyrabali za sebouaspom po 50. ne po 1... pls dakujem
Bluespace
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bluespace »

Pročištěno od "méně" kvalitních scriptů, ze kterých jsem vybral jeden a trošku upravil:

Kód: Vybrat vše

sub krump() 
while NOT UO.Count('0x0E85')>=50
        UO.DeleteJournal() 
        UO.WaitMenu('Blacksmithing','Tools','Tools','Pick axe') 
        UO.Usetype('0x1BEF') 
        while NOT UO.InJournal('You put the pickaxe|You fail') 
            wait(500) 
        wend 
        wait(1000) 
wend 
end sub
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Doporučuji tento, který jsem před chvílí napsal, protože mi to nedalo se nevyblbnout, šlape spolehlivě:

Kód: Vybrat vše

sub pickaxe()
########################
	var krumpacu = 5   
########################
	var pocet
	If UO.Count('0x1BDD') > 1*krumpacu AND UO.Count('0x1BEF') > 4*krumpacu Then
		While NOT UO.Count('0x0E85')== krumpacu
			UO.DeleteJournal()
			pocet = UO.Count('0x0E85')
			UO.WaitMenu('Blacksmithing','Tools','Tools','Pick axe') 
			UO.Usetype('0x1BEF') 
			repeat
				wait(250)
			until UO.InJournal('You put the pickaxe|You fail')
			If UO.InJournal('You put the pickaxe') Then
				repeat
					wait(250)
				until UO.Count('0x0E85') <> pocet	
			EndIf
		WEnd
		If UO.Count('0x0E85') == krumpacu Then
			UO.Print('Prace je hotova')
		Else
			UO.Print('Neco je spatne, mozna vic krumpu v baglu?')
		EndIf
	Else
		UO.Print('Nemas dost dreva pro vyrobu tolika krumpacu')
	EndIf
endsub
E: ještě jsem přidal funkci, která kontroluje materiál nutný pro výrobu
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Aky je nazor aktivnych kopacov na bez_guard_doly? Osobne kopem casto a vela a podla mna vobec straze niesu potrebne ak clovek vie kde kopat. Zda sa vam ze kvoli tomu stupaju ceny u craftov? Pytam sa len informacne aky pohlad ma nato craftska slachta na dp.
Odpovědět