Craftsman
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Já třeba pořád bádám jak ušít cokoli jiné z kůže Unicorna kromě "má ho každý" klobouku
Začal jsem k tomu přistupovat "invul boty jsou z 25 kůže, až to nastřádám, tak se o to pokusím" 

[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Na šití jsem asi levej, nebo aspon zkusil jsem různé "šicí" ingredience a nevymyslel...
Ale třeba pytlík na Fairy Dusty jsem měl vymyšlenej za 15 minut 
by Bluespace: Pročišťěno.

by Bluespace: Pročišťěno.
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
robka
cafte!
tak ja jsem to jiz psal na starym forku a nikdo mi nic na to nerekl. Sa chcem spytat jestli je normalka a jestli je to zamner, ze sa craft robka rozpadne po jedno udere. Ja takhle prisel o hafo robek na craftika...je to zamner a nebo BUG ?
tak ja jsem to jiz psal na starym forku a nikdo mi nic na to nerekl. Sa chcem spytat jestli je normalka a jestli je to zamner, ze sa craft robka rozpadne po jedno udere. Ja takhle prisel o hafo robek na craftika...je to zamner a nebo BUG ?
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 32&start=0Machlik píše:Jeden takovej dotaz, leze skill s robkou stejne jako bez ni?
uvedu priklad: bez robky mam mining 96,0 => s robkou 101,0. poleze mi tedy s robkou, kdyz s ni uz mam pres 100?
She Can Fly
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
tady uz jsem se dival nekolikrat, jak to je s efektem miningu nad 100 priblizne vim, ale zajimalo me, jestli kdyz mam s robkou pres 100(popr. s jinym itemem a taky u jinych povolani), nejen u miningu, jestli ten dany skill leze jako bez te robky...She píše:http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 32&start=0Machlik píše:Jeden takovej dotaz, leze skill s robkou stejne jako bez ni?
uvedu priklad: bez robky mam mining 96,0 => s robkou 101,0. poleze mi tedy s robkou, kdyz s ni uz mam pres 100?
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Dám příklad na skillu Tinkering u postavy craftsman:
Maximální real hodnota skillu bez bonusových předmětů(róby): 100,0
Real status bez róby: 80,0
Real Status s róbou: 85,0
Při tréniku s nasazenou róbou skill leze: ANO