Craftsman
lekce u kovare..
Ahoj neporadil by me nekdo jak na toho zatracenyho kovare?? mam bs 55,3 real a kdyz dam "naucit" tak me rekne ze jsem moc velky trdlo ze mam prijit pozdeji tak to vazne nejak me nejde do hlavi a nebo kovar nevi co povida..
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: lekce u kovare..
naucit je to heslo. Ale nedelej to, vubec se to nevyplati a je to jeste vetsi otrava nez delat kudlickyCase píše:Ahoj neporadil by me nekdo jak na toho zatracenyho kovare?? mam bs 55,3 real a kdyz dam "naucit" tak me rekne ze jsem moc velky trdlo ze mam prijit pozdeji tak to vazne nejak me nejde do hlavi a nebo kovar nevi co povida..
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
Re: lekce u kovare..
Thor Hammer vi naprosto presne co povidas, jsi proste jeste moc velky drevo nebo Ingot? Zkus jeste neco potrenovat a pak si s nim pokecej. Jen pripomenu, ze doby, kdy skolstvi bylo zdarma jsou uz minulosti.Case píše:Ahoj neporadil by me nekdo jak na toho zatracenyho kovare?? mam bs 55,3 real a kdyz dam "naucit" tak me rekne ze jsem moc velky trdlo ze mam prijit pozdeji tak to vazne nejak me nejde do hlavi a nebo kovar nevi co povida..
Bez podpisu
Nekdo moudry tady napsal, ze skills na DP jsou delane tak, ze na ne potrebujes nejaky počet provedeni (myslim ze se rozlisuje uspesne/neuspesne) nebo-li to, ze mi dve hodiny/xy ingu nebo cehokoliv jineho nevylezlo nic znamena, ze priste se muze stat, ze dostanes gain nekolikrat hned po sobe, ale celkove je treba nejaky ten pocet provedeni.Malwen píše:....
Bez podpisu
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Měnil se protože se předělával Poisoning.Brumik píše:Proc se vubec menil ten cooking, bude mit snad kraft nejakou vyhodu, kdyz bude mit skill 105%? K cemu to?
A jelikož klerům ho sebrali úplně, tak to kompenzovali cookingem na 100% - viz vysvětlení že klerové jsou spíš kulatí pánové libující si v jídle.
Z toho důvodu že kler dostal 100% cooking, tak udělali bonus na robu pro krafta aby mohl mít 105%.
Hypotetisky vzato ti se 105% cookingu mínkrát fizzne prase nebo salát.
Další debaty na toto téma jsou bezpředmětné.
Naposledy upravil(a) Yoshua dne 24 úno 2007 15:07, celkem upraveno 1 x.
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
- Luxian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Craftum se skill nepridal. Pouze se pridal bonus craft robe. Ten kdo mel nasobe robu tak mel a ma 100% a kdyz ju sunda (ma 95%) tak ma moznost si to vytrenit o5 na 100% pak ju nasadi a bude mit 105%.Pheme píše:A muzu se zeptat jestli to nekteremu craftovi bez robky opravdu pridalo tech 5%?(cooking)
a pokud craft nasobe tu robu v dobe revize nemel tak nemusi nic trenit.. jen si nasadi robu a ma 105%.
uz doufam chapes
Navýšení bonusu Robe of Craftmanship
Vážení hráči,
nedávno byl navýšen bonus který přidává Robe of Craftsmanship o +5.0 Cooking. Craft tím získal možnost dosáhnout 105.0 Cooking. Pokud jste v době změny měli na sobě róbu (takových řemeslníků je většina), bude vám skill Cooking o 5.0 snížen. Toto byl záměr. V praxi se totiž nic nemění, protože s róbou jste vlastně o žádný natrénovaný skill nepřišli. Pouze získáváte možnost vytrénovat si skill na 105.0, takže nepište prosím page o náhradu takto upraveného skillu.
Ti z vás, kteří v době změny na sobě róbu neměli (a kterých je menšina, většinou z řad začínajících řemeslníků), pak měli štěstí a získali 5.0 skillu zdarma. O snížení takto získaného skillu opět není třeba psát page.
Děkujeme za pochopení,
Ja tam proste vidim tohle, si nemuzu pomoci
Vážení hráči,
nedávno byl navýšen bonus který přidává Robe of Craftsmanship o +5.0 Cooking. Craft tím získal možnost dosáhnout 105.0 Cooking. Pokud jste v době změny měli na sobě róbu (takových řemeslníků je většina), bude vám skill Cooking o 5.0 snížen. Toto byl záměr. V praxi se totiž nic nemění, protože s róbou jste vlastně o žádný natrénovaný skill nepřišli. Pouze získáváte možnost vytrénovat si skill na 105.0, takže nepište prosím page o náhradu takto upraveného skillu.
Ti z vás, kteří v době změny na sobě róbu neměli (a kterých je menšina, většinou z řad začínajících řemeslníků), pak měli štěstí a získali 5.0 skillu zdarma. O snížení takto získaného skillu opět není třeba psát page.
Děkujeme za pochopení,
Ja tam proste vidim tohle, si nemuzu pomoci
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Kristepane...Pheme píše:...
robe of craftsmanship. uprava: pri obleceni cooking=cooking+5, pri svliknuti cooking=cooking-5
v praxi tedy dve skupiny:
pri zmene mel robu: puvodni cooking C bude bez roby C-5, s robou C. coz znamena, ze si to muze klidne dotrenovat na puvodni hodnotu
pri zmene nemel robu: ma stale C, ale kdyz nasadi robu, bude mit C+5
co z toho vyplyva? ze ti, co nemeli robu, dostali "jakoby" 5% skillu oproti tem, co ji meli.
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem si zkousel hrat s shadowem a zjistil jsem, ze pro kovani zbrani i brneni je potreba mit ono shadow kladivko aspon v bagliku. vim ze driv na brneni nebylo potreba a taky vim, ze pri kovani zbrani muselo byt v ruce...
otazka: umysl, nebo chyba?
otazka: umysl, nebo chyba?
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Jen dotazek:
Zkusil nekdo z lidi, kteri recepty menili a znaji ty nove, vyrobit uplne vsechny predmety postupne? Me se totiz zda ze nektere stale nejdou vyrobit, nebo je u nich nejak vyrazne zmenen recept. A treba u predmetu (krabic, nastroju...), ktere vznikly za ucelem snizeni poctu itemu (meli by byt levne, zname, dostupne), mi prijde dost divny ze by se menil recept.
Zkusil nekdo z lidi, kteri recepty menili a znaji ty nove, vyrobit uplne vsechny predmety postupne? Me se totiz zda ze nektere stale nejdou vyrobit, nebo je u nich nejak vyrazne zmenen recept. A treba u predmetu (krabic, nastroju...), ktere vznikly za ucelem snizeni poctu itemu (meli by byt levne, zname, dostupne), mi prijde dost divny ze by se menil recept.
Vizi, Vilsne, Hantre, Ele,
jdete vsichni dopr....
jdete vsichni dopr....
Co se týče hřebíků, jde mi vyrobit krabice i bedna podle receptu na stránkáchRudokop píše:Jen dotazek:
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Recepty na webu DP by měli být takové jaké jsou napsané. Jen se stále zaměnují logy a boards a lidi si pletou star sapphires a sapphires.Rudokop píše:Jen dotazek:
Zkusil nekdo z lidi, kteri recepty menili a znaji ty nove, vyrobit uplne vsechny predmety postupne? ...
A ty ??? recepty se také měnili.
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
Pročištěno od "méně" kvalitních scriptů, ze kterých jsem vybral jeden a trošku upravil:
Kód: Vybrat vše
sub krump()
while NOT UO.Count('0x0E85')>=50
UO.DeleteJournal()
UO.WaitMenu('Blacksmithing','Tools','Tools','Pick axe')
UO.Usetype('0x1BEF')
while NOT UO.InJournal('You put the pickaxe|You fail')
wait(500)
wend
wait(1000)
wend
end sub
Doporučuji tento, který jsem před chvílí napsal, protože mi to nedalo se nevyblbnout, šlape spolehlivě:
E: ještě jsem přidal funkci, která kontroluje materiál nutný pro výrobu
Kód: Vybrat vše
sub pickaxe()
########################
var krumpacu = 5
########################
var pocet
If UO.Count('0x1BDD') > 1*krumpacu AND UO.Count('0x1BEF') > 4*krumpacu Then
While NOT UO.Count('0x0E85')== krumpacu
UO.DeleteJournal()
pocet = UO.Count('0x0E85')
UO.WaitMenu('Blacksmithing','Tools','Tools','Pick axe')
UO.Usetype('0x1BEF')
repeat
wait(250)
until UO.InJournal('You put the pickaxe|You fail')
If UO.InJournal('You put the pickaxe') Then
repeat
wait(250)
until UO.Count('0x0E85') <> pocet
EndIf
WEnd
If UO.Count('0x0E85') == krumpacu Then
UO.Print('Prace je hotova')
Else
UO.Print('Neco je spatne, mozna vic krumpu v baglu?')
EndIf
Else
UO.Print('Nemas dost dreva pro vyrobu tolika krumpacu')
EndIf
endsub