Hráčtí vendoři

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Gilraen
Dark Paradise GM

Re: Hráčtí vendoři

Příspěvek od Gilraen »

Fisik III píše:Musím souhlasit, tohle byl nejlepší nápad tohoto roku. :roll:
A to je teprve 5.1. ;)
FACEBOOK
YOUTUBE
DSC: Gilraen #0605
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Aneb vítejte mezi DP komunitou: koho se to nedotklo, ten tleská. Ten, komu vendora smazali, nadává.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Raziel píše:Aneb vítejte mezi DP komunitou: koho se to nedotklo, ten tleská. Ten, komu vendora smazali, nadává.
Takhle to je ale všude.

A smazal bych další neaktivní vendory : Sampon , Dolor , Juník , Raona , Dup , Deidre , Darakis ..a mefis at to zredukuje , má jich tam 5 a maj skoro prd nebo nesmysl.To all starejte se o to , že máte top kombo nikoho nezajmá.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Zas spomal s tym mazanim. Zrovna v tych vendoroch co si vymenoval su aj zaujimave veci. napr. fairy dust...
Dolor je tak isto pravidelne doplnovany vendor. Hou chlape, svoje si uz dosiahol. Daj si pohov.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Emile, ty jsi tak hloupej, že nemá smysl s tebou diskutovat. Zkus si přečíst můj první post ještě jednou, třeba ti to dojde (A i kdyby si měl pocit, že ti to došlo, neodepisuj mi, prosím).
Pro GM: Mazat vendory tak, že to oběhnete a smažete ty, co nemají nic v nabídce bylo dost nedomyšlený. Pokud nedokážete rozlišit dobu neaktivity, tak by bylo fér se aspoň podívat, jestli má vendor u sebe nějaké poukázky za prodané zboží a přesunout je hráči do banky, nebo do batůžku + 5k MC za smazaného vendora. Já přišel o prodané zboží (ress svitky, lvl3 mapy...) za cca 200k gp + 3x 5k MC, ostatní vendory naštěstí nikdo přes noc nevykoupil.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Johny Matovic píše:Zas spomal s tym mazanim. Zrovna v tych vendoroch co si vymenoval su aj zaujimave veci. napr. fairy dust...
Dolor je tak isto pravidelne doplnovany vendor. Hou chlape, svoje si uz dosiahol. Daj si pohov.
Jen co jsem to napsal , světe div se už jsou nektěří doplnění.Učel to splnilo , otázka je na jak dlouho.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Mephist píše:Emile, ty jsi tak hloupej, že nemá smysl s tebou diskutovat. Zkus si přečíst můj první post ještě jednou, třeba ti to dojde (A i kdyby si měl pocit, že ti to došlo, neodepisuj mi, prosím).
Pro GM: Mazat vendory tak, že to oběhnete a smažete ty, co nemají nic v nabídce bylo dost nedomyšlený. Pokud nedokážete rozlišit dobu neaktivity, tak by bylo fér se aspoň podívat, jestli má vendor u sebe nějaké poukázky za prodané zboží a přesunout je hráči do banky, nebo do batůžku + 5k MC za smazaného vendora. Já přišel o prodané zboží (ress svitky, lvl3 mapy...) za cca 200k gp + 3x 5k MC, ostatní vendory naštěstí nikdo přes noc nevykoupil.
Aha já jsem hloupej , dobře.Jestli mi chceš napsat jak moc icq máš.Koukám že názorová identita převládla nad rozumem.Prosím tě ještě jednou , zredukuj si ty vendory , máš jich tam kotel a maj víceméně prd a akorád zabírají místo.Jak píšeš sám v prvním hate postu si je nevybral několik týdnu , sory ale je to tvoje chyba.Nejsem sám kdo prostě nechce off trh plnej vendoru co neplní učel , jen jsem na to upozornil.
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

super věc, měl jsem tam dva vendory, o jednoho jsem tímto přišel ale za tu čistou tržnici to stálo.. udělal bych z toho tradici a každý leden dělal tuto čistku..
Xorine
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xorine »

Zola píše:
Raziel píše:Aneb vítejte mezi DP komunitou: koho se to nedotklo, ten tleská. Ten, komu vendora smazali, nadává.
Takhle to je ale všude.

A smazal bych další neaktivní vendory : Sampon , Dolor , Juník , Raona , Dup , Deidre , Darakis ..a mefis at to zredukuje , má jich tam 5 a maj skoro prd nebo nesmysl.To all starejte se o to , že máte top kombo nikoho nezajmá.
¨
Tak to by me zajimalo cim je muj vendor Darakis "Neaktivni" kdyz se tam chodim kazdy den koukat?

edit: Jen proto ze do nej nervu kraviny za par supu co me prijde jako nesmysl prodavat ale jen to co vim ze se proda (a taky ze proda) aby byl naplneny k prasknuti tak z toho vyplyva ze je hned neaktivni?
Naposledy upravil(a) Xorine dne 05 led 2017 22:50, celkem upraveno 1 x.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

:lol:
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Xorine píše:
Zola píše:
Takhle to je ale všude.

¨
Tak to by me zajimalo cim je muj vendor Darakis "Neaktivni" kdyz se tam chodim kazdy den koukat?

edit: Jen proto ze do nej nervu kraviny za par supu co me prijde jako nesmysl prodavat ale jen to co vim ze se proda (a taky ze proda) aby byl naplneny k prasknuti tak z toho vyplyva ze je hned neaktivni?
Měl dlouhodobě kulové a už je doplněn děkuju.Doufám že se o něj budeš starát dál.
krysakrys
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od krysakrys »

Za me, aktivniho hrace, vsechno dobry, dokonce se prodaly i hure prodejne veci.
Xorine
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xorine »

Zola píše:Měl dlouhodobě kulové a už je doplněn děkuju.Doufám že se o něj budeš starát dál.
Dlohodobe = maximalne jeden den... ale koukam ze nema smysl ti nic vysvetlovat to je jak mluvit do zdi.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Tady nemá nikdy nic smysl vysvětlovat :p dělej si z toho dobrej den Xori :D více takových "závažných" pixelových problémů :) jo kdyby se radši každý staral sám o sobě a zametal si před svým prahem, tak by ta hra měla větší úroveň :)) takhle jen mi to dělá dobrý den...
Díky většině, aspoň se je čemu smát :) :clap:
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

krysakrys píše:Za me, aktivniho hrace, vsechno dobry, dokonce se prodaly i hure prodejne veci.
Když tam ted není 200 vendoru který nemaj nic tak se člověk dostane k těm co opravdu něco prodávají.Já sem spokojen , 10 jezdítek a další prkotiny koupeny.

A xorine já ti to za měsíc , nebo dva připomenu tu zed.Ale třeba nebude proč a budeš se o to starat , to bude jedině dobře.

Oupy nevím co má společnýho uroven hraní s upozornením na neaktivní vendory.Pro pár lidí je to nepopulární ale ted to funguje jak má a o to šlo.Ale když jsi tak uvědomělej tak sem napiš jak by si to řešil ty , jak to ošetřit.Hod sem nějaká tvá řešení , nápad.Zatím jenom brekot že jsi přišel o MC a řešení žádné.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Zola píše:
krysakrys píše:Za me, aktivniho hrace, vsechno dobry, dokonce se prodaly i hure prodejne veci.
Když tam ted není 200 vendoru který nemaj nic tak se člověk dostane k těm co opravdu něco prodávají.Já sem spokojen , 10 jezdítek a další prkotiny koupeny.

A xorine já ti to za měsíc , nebo dva připomenu tu zed.Ale třeba nebude proč a budeš se o to starat , to bude jedině dobře.

Oupy nevím co má společnýho uroven hraní s upozornením na neaktivní vendory.Pro pár lidí je to nepopulární ale ted to funguje jak má a o to šlo.Ale když jsi tak uvědomělej tak sem napiš jak by si to řešil ty , jak to ošetřit.Hod sem nějaká tvá řešení , nápad.Zatím jenom brekot že jsi přišel o MC a řešení žádné.
Kde vidiš Oupyho ? :D ty něco bereš ? :D Prosím pokračuj :D todle je fakt hustý :D
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Tak jsem se splet a nejsi oupy co ukrad kroupy ale to je fuk.To řešení , nápad?
Xorine
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xorine »

Zola píše:

Zed? jakou zed? ses si jistej ze se tu vyjadrujeme ke stejnemu topicu - vendorum?
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Zola píše:Tak jsem se splet a nejsi oupy co ukrad kroupy ale to je fuk.To řešení , nápad?

První kdo udělal breko jsi ty :p dost lidí je pohodlných, že jim nefungovalo makro, když u sebe stojí vendoři a všici jsou tak liný psát jméno vendora ručně :D to je ten nejvetší problém toho brekotu :p
to je samej skript na to a na to, ale nic udělat sám :D všichni jsou strašne pohodlný ale vynaložit nějaké úsilí pro něco to už ne :)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Xorine píše:
Zola píše:

Zed? jakou zed? ses si jistej ze se tu vyjadrujeme ke stejnemu topicu - vendorum?
Dlohodobe = maximalne jeden den... ale koukam ze nema smysl ti nic vysvetlovat to je jak mluvit do zdi.
Odpovědět