Hráčtí vendoři

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Ocroc

Hráčtí vendoři

Příspěvek od Ocroc »

Vyhovuje vám současné umístění vašich obchodníků nebo by jste je radši měli u svého domku ?
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Hráčtí vendoři

Příspěvek od Polarka »

:P Tak u mojho domku by ho navstivil mozno tak jeden hrac za pol roka :D
balík
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balík »

Vyhovuje, jen mit možnost si změnit jmeno a mazat ty co nic neprodávaj. U domků určitě ne.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Už tak to neochází moc lidí ani nijak často a muset navíc obejít půlku světa, ještě s tím rizikem že tam bude někde pk v hidu tak to nebude obcházet nikdo...
Anibakul
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anibakul »

Mne osobne ako kupujúcemu nevyhovuje nutnost obiehat 12300 vendorov a prezerat ktory co ma...nebolo by mozne zlucit vsetky ponuky k jednemu vendorovi s prehliadanim tak ako je to napr u regov ze si len kliknem dalsiu stranu a nemusim bludit poedzi X NPC vytahovat si ich mena a skumat postupne ktory co ma ? Poplatky a vsetko nech ostane kludne ako je len meisto 50 vendorov nech je 1 alebo nejaky stlp kde sa to da spolu prezerat.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

V podstatě by se "mohlo" (pokud to jde) udělat něco na způsob třeba jednoho kamene kde by hráč přišel klikl že chce přidat položku a za to by zaplatil v takovém kameni by pak mohli být všechny nabídky. Nemuselo by být XY vendoru, jen něják vyvážit cenu a tak dále, i když možná by šlo aby si dotyčný koupil "poukaz na prodej" nebo tak podobně.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Umístění je v pořádku ale ty vendoři jsou chudí ... 5 položek, které může maximálně mít není dostatečně zajímavé ... nabídka 20-30 itemů i každého vendora by pro nákupčí lákavější.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

20-30 na 1 vendora by už přešlo v nezáživné listování mezi hromadou krámů, tak 10 bych dal
Acarus

Příspěvek od Acarus »

asi bude spis problem v tom jestli se to tam vejde :)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

erunno píše:V podstatě by se "mohlo" (pokud to jde) udělat něco na způsob třeba jednoho kamene kde by hráč přišel klikl že chce přidat položku a za to by zaplatil v takovém kameni by pak mohli být všechny nabídky. Nemuselo by být XY vendoru, jen něják vyvážit cenu a tak dále, i když možná by šlo aby si dotyčný koupil "poukaz na prodej" nebo tak podobně.
Alebo jednoducho tak, ze by bol kamen, v ktorom by boli vsetky nabidky od vsetkych vendorov. A hrac, ktory sa staral o svojho vendora, by to mal takisto ako teraz, spravoval by si svoje itemy. Ale na tom kameni by sa dali kupit vsetky.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kesemot píše:
erunno píše:V podstatě by se "mohlo" (pokud to jde) udělat něco na způsob třeba jednoho kamene kde by hráč přišel klikl že chce přidat položku a za to by zaplatil v takovém kameni by pak mohli být všechny nabídky. Nemuselo by být XY vendoru, jen něják vyvážit cenu a tak dále, i když možná by šlo aby si dotyčný koupil "poukaz na prodej" nebo tak podobně.
Alebo jednoducho tak, ze by bol kamen, v ktorom by boli vsetky nabidky od vsetkych vendorov. A hrac, ktory sa staral o svojho vendora, by to mal takisto ako teraz, spravoval by si svoje itemy. Ale na tom kameni by sa dali kupit vsetky.
to by bylo opravdu krasne ...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Vendory hráčský bych zrušil, v podstatě.....kdo tam nakupuje? Já teda ne.
Za ty ceny co jsem tam viděl se mi zvedal žaludek a na trhu sem to sehnal levněji.
Další faktor znechucení: Jména vendorů a jejich nasádlování na place. Tzv.: Na těch pár políček co tam je vyhrazených je jich až po ko.....každý si doplní :)
Pokaždé mačkat all names abych si mohl přečíst jméno Yigluicuk(příklad) abych zjistil, že u něj stojí příklad: 50k cobweb.....to si raději napíšu na vývěsku :p
Dle mě, jsou naprosto zbytečně, když funguje vývěska.
Uvítal bych raději i nějaký nákupní kameny i třeba za dvojnásobnou cenu.....
Příklad:
Nákupní kámen na tinker: (příklad)
CB - 10 nabití 10K
MB - 10 nabití 15K
Vlasce
Cobweb - 50K kus

v nouzovce bych raději zašel k šutru, než hledat blbýho vendora, kterej má ve finále cobweb za 50K
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Helloween píše:Jména vendorů a jejich nasádlování na place. Tzv.: Na těch pár políček co tam je vyhrazených je jich až po ko.....každý si doplní :)
Pokaždé mačkat all names abych si mohl přečíst jméno Yigluicuk
Poveril jsem sveho vrchniho programatora a napsal mi jednoduchy skriptik, jen targetnes vendora a rekne to jmeno buy :)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Hracske vendory jsem chtel. Nikdy jsem je, ale nevidel. Nemel sem chut litat po pro me naprosto zapadle casti sveta a hledat je. Nemuzu hodnotit jejich pocet slotu, orientaci podle jmen, nevidel sem.

Nabidka a cena je vec hracu ne jejich nastaveni. Stejne jako pocet a chovani dnesnich hracu

Osobne mit sveho vendora a vedet, ze lidi hraji a maji zajem pravidelne nakupovat chtel bych ho umistit na frekventovane misto, dat mu sam jmeno, urcite vetsi pocet slotu bez zavislosti na tom co zavedl hoax, (jasne, ze to uz dnes pro nizky pocet hracu asi nepujde) (a gm asi chteli driv lidi roztahnout po celem svete, aby se nemotali na jednom miste)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Ducky píše:
Helloween píše:Jména vendorů a jejich nasádlování na place. Tzv.: Na těch pár políček co tam je vyhrazených je jich až po ko.....každý si doplní :)
Poveril jsem sveho vrchniho programatora a napsal mi jednoduchy skriptik, jen targetnes vendora a rekne to jmeno buy :)
No jo, ale prolízat těch 50 vendorů co tam je a mají stejně prd a pak ty jména, to si člověk ani nezapamatuje koho navštívil :twisted:
balík
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balík »

Ducky píše:

Tak složitě? :D Přijdeš k vendorovy a zmáčkneš hotkey a vyjede ti nabídka. Stejně jako u vendora s regama třeba.
No já vendora mám asi měsíc a už jsem vydělal nejaký ty M. Stačí tam dávat smysluplný věci za normální ceny. A udělat tomu reklamu na vývěsce.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Ceny jsou vyšší, protože vendor si nesmyslně účtuje 10 procent z ceny, proto vyjde nakupování přes vývěsku vždy lépe a rychleji(není nutné obepisovat XX vendorů stačí projet inzeráty). Slotů je málo na to aby se tam dala udělat nějaká pořádnější nabídka věcí.

Předměty i za normální cenu musí mít ve vendorovi těch 10 procent navíc, jinak to pro prodejce nemá smysl. Už jsem to psal, vendoři tak jak jsou nemají význam, je to jen vrtoch gm si nascriptit něco, co se prakticky používá jen minimálně.

Ale asi to je chtěné, místo aby se navrhlo zrušení poplatků a přidání slotů tak se navrhuje rozmístit vendory z jednoho místa do celého světa. Snad aby se používali ještě méně než doted. Já v tom logiku nevidím.
balík
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balík »

Těch 10 procent z ceny bych zrušil. Je to hodně znát u itemů co jsou dražší. Sloty bych nechal klidně jak jsou.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ok, necháme je tedy kde jsou.
Anibakul píše:Mne osobne ako kupujúcemu nevyhovuje nutnost obiehat 12300 vendorov a prezerat ktory co ma...nebolo by mozne zlucit vsetky ponuky k jednemu vendorovi s prehliadanim tak ako je to napr u regov ze si len kliknem dalsiu stranu a nemusim bludit poedzi X NPC vytahovat si ich mena a skumat postupne ktory co ma ? Poplatky a vsetko nech ostane kludne ako je len meisto 50 vendorov nech je 1 alebo nejaky stlp kde sa to da spolu prezerat.
Kdyby to bylo možné, tak to tak je udělané. I těch 5 slotů co tam je, je celkem sranda šílenost skript. Vlastní jméno by bylo problematické, protože kdo by chtěl psát "+9 halberd of vanquishing, cb 10k, mb 5k, cobbweb 30k BUY", nicméně předělat vendora aby jeho jméno odpovídalo vlastníkovi, to by snad jít nějakým způsobem mělo.

edit: viz novinky na webu
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

vyuzil jsem prijemne zmeny, ale rad bych loboval o mensi ovladac, tento je v backbacku silene velky (jak stribrna socha)
Odpovědět