A to je teprve 5.1.Fisik III píše:Musím souhlasit, tohle byl nejlepší nápad tohoto roku.
Hráčtí vendoři
Re: Hráčtí vendoři
Aneb vítejte mezi DP komunitou: koho se to nedotklo, ten tleská. Ten, komu vendora smazali, nadává.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to je ale všude.Raziel píše:Aneb vítejte mezi DP komunitou: koho se to nedotklo, ten tleská. Ten, komu vendora smazali, nadává.
A smazal bych další neaktivní vendory : Sampon , Dolor , Juník , Raona , Dup , Deidre , Darakis ..a mefis at to zredukuje , má jich tam 5 a maj skoro prd nebo nesmysl.To all starejte se o to , že máte top kombo nikoho nezajmá.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Zas spomal s tym mazanim. Zrovna v tych vendoroch co si vymenoval su aj zaujimave veci. napr. fairy dust...
Dolor je tak isto pravidelne doplnovany vendor. Hou chlape, svoje si uz dosiahol. Daj si pohov.
Dolor je tak isto pravidelne doplnovany vendor. Hou chlape, svoje si uz dosiahol. Daj si pohov.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Emile, ty jsi tak hloupej, že nemá smysl s tebou diskutovat. Zkus si přečíst můj první post ještě jednou, třeba ti to dojde (A i kdyby si měl pocit, že ti to došlo, neodepisuj mi, prosím).
Pro GM: Mazat vendory tak, že to oběhnete a smažete ty, co nemají nic v nabídce bylo dost nedomyšlený. Pokud nedokážete rozlišit dobu neaktivity, tak by bylo fér se aspoň podívat, jestli má vendor u sebe nějaké poukázky za prodané zboží a přesunout je hráči do banky, nebo do batůžku + 5k MC za smazaného vendora. Já přišel o prodané zboží (ress svitky, lvl3 mapy...) za cca 200k gp + 3x 5k MC, ostatní vendory naštěstí nikdo přes noc nevykoupil.
Pro GM: Mazat vendory tak, že to oběhnete a smažete ty, co nemají nic v nabídce bylo dost nedomyšlený. Pokud nedokážete rozlišit dobu neaktivity, tak by bylo fér se aspoň podívat, jestli má vendor u sebe nějaké poukázky za prodané zboží a přesunout je hráči do banky, nebo do batůžku + 5k MC za smazaného vendora. Já přišel o prodané zboží (ress svitky, lvl3 mapy...) za cca 200k gp + 3x 5k MC, ostatní vendory naštěstí nikdo přes noc nevykoupil.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jen co jsem to napsal , světe div se už jsou nektěří doplnění.Učel to splnilo , otázka je na jak dlouho.Johny Matovic píše:Zas spomal s tym mazanim. Zrovna v tych vendoroch co si vymenoval su aj zaujimave veci. napr. fairy dust...
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Aha já jsem hloupej , dobře.Jestli mi chceš napsat jak moc icq máš.Koukám že názorová identita převládla nad rozumem.Prosím tě ještě jednou , zredukuj si ty vendory , máš jich tam kotel a maj víceméně prd a akorád zabírají místo.Jak píšeš sám v prvním hate postu si je nevybral několik týdnu , sory ale je to tvoje chyba.Nejsem sám kdo prostě nechce off trh plnej vendoru co neplní učel , jen jsem na to upozornil.Mephist píše:Emile, ty jsi tak hloupej, že nemá smysl s tebou diskutovat. Zkus si přečíst můj první post ještě jednou, třeba ti to dojde (A i kdyby si měl pocit, že ti to došlo, neodepisuj mi, prosím).
super věc, měl jsem tam dva vendory, o jednoho jsem tímto přišel ale za tu čistou tržnici to stálo.. udělal bych z toho tradici a každý leden dělal tuto čistku..
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
¨Zola píše:Takhle to je ale všude.Raziel píše:Aneb vítejte mezi DP komunitou: koho se to nedotklo, ten tleská. Ten, komu vendora smazali, nadává.
A smazal bych další neaktivní vendory : Sampon , Dolor , Juník , Raona , Dup , Deidre , Darakis ..a mefis at to zredukuje , má jich tam 5 a maj skoro prd nebo nesmysl.To all starejte se o to , že máte top kombo nikoho nezajmá.
Tak to by me zajimalo cim je muj vendor Darakis "Neaktivni" kdyz se tam chodim kazdy den koukat?
edit: Jen proto ze do nej nervu kraviny za par supu co me prijde jako nesmysl prodavat ale jen to co vim ze se proda (a taky ze proda) aby byl naplneny k prasknuti tak z toho vyplyva ze je hned neaktivni?
Naposledy upravil(a) Xorine dne 05 led 2017 22:50, celkem upraveno 1 x.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Měl dlouhodobě kulové a už je doplněn děkuju.Doufám že se o něj budeš starát dál.Xorine píše:¨Zola píše:Takhle to je ale všude.Raziel píše:Aneb vítejte mezi DP komunitou: koho se to nedotklo, ten tleská. Ten, komu vendora smazali, nadává.
Tak to by me zajimalo cim je muj vendor Darakis "Neaktivni" kdyz se tam chodim kazdy den koukat?
edit: Jen proto ze do nej nervu kraviny za par supu co me prijde jako nesmysl prodavat ale jen to co vim ze se proda (a taky ze proda) aby byl naplneny k prasknuti tak z toho vyplyva ze je hned neaktivni?
Za me, aktivniho hrace, vsechno dobry, dokonce se prodaly i hure prodejne veci.
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Dlohodobe = maximalne jeden den... ale koukam ze nema smysl ti nic vysvetlovat to je jak mluvit do zdi.Zola píše:Měl dlouhodobě kulové a už je doplněn děkuju.Doufám že se o něj budeš starát dál.
Tady nemá nikdy nic smysl vysvětlovat :p dělej si z toho dobrej den Xori více takových "závažných" pixelových problémů jo kdyby se radši každý staral sám o sobě a zametal si před svým prahem, tak by ta hra měla větší úroveň ) takhle jen mi to dělá dobrý den...
Díky většině, aspoň se je čemu smát
Díky většině, aspoň se je čemu smát
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Když tam ted není 200 vendoru který nemaj nic tak se člověk dostane k těm co opravdu něco prodávají.Já sem spokojen , 10 jezdítek a další prkotiny koupeny.krysakrys píše:Za me, aktivniho hrace, vsechno dobry, dokonce se prodaly i hure prodejne veci.
A xorine já ti to za měsíc , nebo dva připomenu tu zed.Ale třeba nebude proč a budeš se o to starat , to bude jedině dobře.
Oupy nevím co má společnýho uroven hraní s upozornením na neaktivní vendory.Pro pár lidí je to nepopulární ale ted to funguje jak má a o to šlo.Ale když jsi tak uvědomělej tak sem napiš jak by si to řešil ty , jak to ošetřit.Hod sem nějaká tvá řešení , nápad.Zatím jenom brekot že jsi přišel o MC a řešení žádné.
Kde vidiš Oupyho ? ty něco bereš ? Prosím pokračuj todle je fakt hustýZola píše:Když tam ted není 200 vendoru který nemaj nic tak se člověk dostane k těm co opravdu něco prodávají.Já sem spokojen , 10 jezdítek a další prkotiny koupeny.krysakrys píše:Za me, aktivniho hrace, vsechno dobry, dokonce se prodaly i hure prodejne veci.
A xorine já ti to za měsíc , nebo dva připomenu tu zed.Ale třeba nebude proč a budeš se o to starat , to bude jedině dobře.
Oupy nevím co má společnýho uroven hraní s upozornením na neaktivní vendory.Pro pár lidí je to nepopulární ale ted to funguje jak má a o to šlo.Ale když jsi tak uvědomělej tak sem napiš jak by si to řešil ty , jak to ošetřit.Hod sem nějaká tvá řešení , nápad.Zatím jenom brekot že jsi přišel o MC a řešení žádné.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se splet a nejsi oupy co ukrad kroupy ale to je fuk.To řešení , nápad?
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Zed? jakou zed? ses si jistej ze se tu vyjadrujeme ke stejnemu topicu - vendorum?Zola píše:Když tam ted není 200 vendoru který nemaj nic tak se člověk dostane k těm co opravdu něco prodávají.Já sem spokojen , 10 jezdítek a další prkotiny koupeny.krysakrys píše:Za me, aktivniho hrace, vsechno dobry, dokonce se prodaly i hure prodejne veci.
Zola píše:Tak jsem se splet a nejsi oupy co ukrad kroupy ale to je fuk.To řešení , nápad?
První kdo udělal breko jsi ty :p dost lidí je pohodlných, že jim nefungovalo makro, když u sebe stojí vendoři a všici jsou tak liný psát jméno vendora ručně to je ten nejvetší problém toho brekotu :p
to je samej skript na to a na to, ale nic udělat sám všichni jsou strašne pohodlný ale vynaložit nějaké úsilí pro něco to už ne
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Dlohodobe = maximalne jeden den... ale koukam ze nema smysl ti nic vysvetlovat to je jak mluvit do zdi.Xorine píše:Zed? jakou zed? ses si jistej ze se tu vyjadrujeme ke stejnemu topicu - vendorum?Zola píše:Když tam ted není 200 vendoru který nemaj nic tak se člověk dostane k těm co opravdu něco prodávají.Já sem spokojen , 10 jezdítek a další prkotiny koupeny.krysakrys píše:Za me, aktivniho hrace, vsechno dobry, dokonce se prodaly i hure prodejne veci.