Ranger

Odpovědět
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Thief »

Mephist píše:Nechcete udelat Agarana trackovatelnyho?
To doplním.
Mephist píše:A je v poradku, ze kdyz mi zadal ukol, tak zmizel? Myslel jsem, ze ma zustat na jednom miste, dokud nekdo nesplni ten quest.
Ano je to v pořádku, pokaždé když si přijdeš pro zadání či pro odměnu, tak zmizí na jinej spawn.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Z harficky od Agarana jsem ziskal 2 kone. Pri tamovani byli hnedy, po shrinknuti maj grafiku jako Tan Horse, nejdou dat do zadnyho AB, ani prazdnyho, ani k zadnymu koni. MB pise ze zviratko je nezname. Nepomuze ani odshrinknuti a opetovny shrinknuti. Do prazdnyho UAB vlozit jdou, ale po vyndani se nic nemeni. AL skill uplne vynecha radek vypisu s jmenem a typem, vypise jen ze je loayal a happy. ID: 0x4030B177, 0x402F6FA9.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Mephist píše:Z harficky od Agarana jsem ziskal 2 kone. Pri tamovani byli hnedy, po shrinknuti maj grafiku jako Tan Horse, nejdou dat do zadnyho AB, ani prazdnyho, ani k zadnymu koni. MB pise ze zviratko je nezname. Nepomuze ani odshrinknuti a opetovny shrinknuti. Do prazdnyho UAB vlozit jdou, ale po vyndani se nic nemeni. AL skill uplne vynecha radek vypisu s jmenem a typem, vypise jen ze je loayal a happy. ID: 0x4030B177, 0x402F6FA9.
Ikona koně bude upravena při restartu. Zapracuji aji na zacleneni do obyčejného Animal boxu.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Qvido píše: Ikona koně bude upravena při restartu. Zapracuji aji na zacleneni do obyčejného Animal boxu.
A nešlo by udělat aby šly do Animalu boxu i kravy, ptačci apod ? už se to tu parkrat řešilo, zabira to strašneho množství, stejně tak i krysy..... psy a kočky mužou a vychazi jeden druh, proč to neudělat i u ostatnich. Zabira to mrtě itemu. dík
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nejdou tyhle "věci" nacpat do AUB? Nebo řešíš problém s tím, že jdou nacpat do AB ale nejdou všechny druhy např. ptáčků do jednoho AB?
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Qvido píše:Nejdou tyhle "věci" nacpat do AUB? Nebo řešíš problém s tím, že jdou nacpat do AB ale nejdou všechny druhy např. ptáčků do jednoho AB?
Jdou ale na ptacky bych potřeboval asi 5 ruznych UAB... na kravy, bejky, po dvou, a přitom kocek, psu, je taky mrtě druhu a jde to do jednoho...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Tak sem si rikal, jestli by nebyl dobrej napad zrusit u druida nabijeni rychlotamujici hulky.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Myth píše:Tak sem si rikal, jestli by nebyl dobrej napad zrusit u druida nabijeni rychlotamujici hulky.
Ani nemluv, a jeste kdyby byla nb pac me to nebavi vyrabet...a kdyz jsme u ruseni te financni narocnosti na hulky nechcete udelat zadarmo tu hul na ochoceni potvor?
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Arianna píše:
Myth píše:Tak sem si rikal, jestli by nebyl dobrej napad zrusit u druida nabijeni rychlotamujici hulky.
Ani nemluv, a jeste kdyby byla nb pac me to nebavi vyrabet...a kdyz jsme u ruseni te financni narocnosti na hulky nechcete udelat zadarmo tu hul na ochoceni potvor?
Tak v tom případě vrátit ostrovi blesk a šamanovi ryby zadarmo (uvažujte, než sem něco napíšete)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Dudek píše: Tak v tom případě vrátit ostrovi blesk a šamanovi ryby zadarmo (uvažujte, než sem něco napíšete)
Uvazoval sem. Lidi nic nedelaji, protoze je to pruda. Taming pruda je. Druid je lemra v dungu a jako takova pro me nehratelna bez poradnych klamaku, ale ty nebudu tamovat kdyz je to takova pruda. Kdyz si klamaky potamuju rychle, budu hrat druida. Bude vic lidi tamovat, vic cilu pro pk, vic moznosti obchodu. Vidim tam jen samy pozitiva. Sem otevren diskuzi, takze misto klasika-dpforum-like stylu zkus rict proc by to melo spatny - diky.

Navic, cena za pouzivani rychlotamovaci hulky je, nepouzijes ji bez roby a neklaku. Klidne se muze zdrazit i jeji vyroba.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Myth píše:
Dudek píše: Tak v tom případě vrátit ostrovi blesk a šamanovi ryby zadarmo (uvažujte, než sem něco napíšete)
Uvazoval sem. Lidi nic nedelaji, protoze je to pruda. Taming pruda je. Druid je lemra v dungu a jako takova pro me nehratelna bez poradnych klamaku, ale ty nebudu tamovat kdyz je to takova pruda. Kdyz si klamaky potamuju rychle, budu hrat druida. Bude vic lidi tamovat, vic cilu pro pk, vic moznosti obchodu. Vidim tam jen samy pozitiva. Sem otevren diskuzi, takze misto klasika-dpforum-like stylu zkus rict proc by to melo spatny - diky.

Navic, cena za pouzivani rychlotamovaci hulky je, nepouzijes ji bez roby a neklaku. Klidne se muze zdrazit i jeji vyroba.
Ovšem ta hůl je pro vás udělaná tak abyste tamnuli pouze "jedno" zvíře (koně/můsta/klamaka) za tu cenu. Pokud chceš tamovat rychle nos na tamování Druidku a Necklack... a ono to půjde rychle. Vím to zvlastní zkušenosti když jsem měl medvěda. Nosil jsem druidku, necklack a prsten a stejně jsem měl o 4% nižší taming než druidi a šlo to krásně, nemusíš se tady vymlouvat na to že je to pruda.

Pokud chceš klamaky máš dvě možnosti:
A) kup si je, osobně mám skladem přes 700 klamaků od 1lvl - 4lvl
B) natamuj si, věnuj tomu čas a usilí

Na závěr pokud by se měla upravit tato hůl tak jedině že by byla o mnoho dražší a stejně omezená počtem použití. Například Hůl(100nabití) tamne 100klamáku ale bude stát o mnoho více a nepůjde vyrobit ale jen koupit u nějákého NPC. Přičemž by měla cena být pěkně vysoká :) ti kterým se zdá taming jako pruda přesto chtěji klamáky by si to natamovali ale nevyplatilo by se to prodávat.
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

erunno píše:...
Mam jeste jednu moznost, kterou vyuziva rekl bych 80% drudiu. Nebudu ho vubec logovat. Do malych a strednich dungu to nikdo nechce, v polovine velkych kam se jeste da chodit nejdou klamaci a druha polovina je tak tezka, ze uz na to lidi kaslou. Ale ok, ocividne te tamovani bavi, ja chtel jen predhodit navrh, ktery podle me pomuze druidum a budou se hrat vic a zaroven odpadne pruda, ktera je v tehle hre skoro vsude. Vyhodil sem milion za specku ktera je pro me totalne nepouzitelna. Hezky den.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Nechápu co je na tamoívání klamáků pruda za půl hodiny natamuju kolem 200 klamáků všech lvl a to běhám bez druidky a tamingáče občas se stane že se zaseknu u nějakýho toho moba ale i tak klamáků mám nepočítaně a to už sem rok netamoval klamáky protože sem to prostě nepotřeboval tak mi netvrĎte že je to pruda. Za měsíc můžeš mít takovejch 30K klamáků a nezabere to ani moc času. a pořád si myslím že je driuid jedna z nejlepších postav na dp
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Dudek píše:
Arianna píše:
Tak v tom případě vrátit ostrovi blesk a šamanovi ryby zadarmo (uvažujte, než sem něco napíšete)
Tohle byla samozrejme ironie na to ze by hul na jedno machnuti mela byt zadarmo. pac nevidim jediny duvod proc. stoji to upocenych 7k ktere mam za 5 minut sehnane a nikde neni napsano ze tech holi nemuzes tahat vic :)
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Myth píše:
erunno píše:...
Mam jeste jednu moznost, kterou vyuziva rekl bych 80% drudiu. Nebudu ho vubec logovat. Do malych a strednich dungu to nikdo nechce, v polovine velkych kam se jeste da chodit nejdou klamaci a druha polovina je tak tezka, ze uz na to lidi kaslou. Ale ok, ocividne te tamovani bavi, ja chtel jen predhodit navrh, ktery podle me pomuze druidum a budou se hrat vic a zaroven odpadne pruda, ktera je v tehle hre skoro vsude. Vyhodil sem milion za specku ktera je pro me totalne nepouzitelna. Hezky den.

Ovšem taky tě nikdo nenutí tu specku stále mít :) zajdi si Dest1 - Drowy - Dest1 a máš část/všechny peníze zpět. Ano všichni víme že všechny specky o něco přišly a je to obrovská chyba! Ostrovi se prodloužil timer na klamáka a port, sebral pog a nemůže všechny lvl. Medvědovi se sebral bonus do archery a taktiky, totéž u druida. Sáhněte si svědomí a řekněte popravdě co by se stalo kdyby druid a zmíněný shaman měl +10arch a tact? Nic byl by lépe hratelný a mohl by se tahat všude. A takhle bych mohl pokračovat i u pal. specek. Ale holt s GM už nikdo nepohne.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

TEd me tak napadlo jak to tu tak ctu zrovna u tebe Mythe tak co ti vylozene vadi na druidovi vsak je tu uplne super postava, mam ho od udelani specek a nemuzu si stezovat. a to ze za nej nejde hrat je totalni kravina jako to ze se do dungu netaha. Mam za nej odehrano kotel a reknu ti ze se do dungu netaha jen kvuli tamovani na jedno machnuti :)
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Arianna píše:TEd me tak napadlo jak to tu tak ctu zrovna u tebe Mythe tak co ti vylozene vadi na druidovi vsak je tu uplne super postava, mam ho od udelani specek a nemuzu si stezovat. a to ze za nej nejde hrat je totalni kravina jako to ze se do dungu netaha. Mam za nej odehrano kotel a reknu ti ze se do dungu netaha jen kvuli tamovani na jedno machnuti :)
Jako ano. Ale ty ses trosku jina trida nez ja. ;) Druida sem si pakrat zkousel a libi se mi. Jen mi proste prijde, ze oproti shamanovi a ostrovi je na tom podstatne hur (minimalne kdyz je moznost, tak je kazdej vezme 100x radsi jak druida). Tak sem mu chtel akorat pomoct. Ale napad se vam ocividne nelibil, takze skoda. Ja uz mlcim a dal si budu houpat nohama. Zily mi to netrha protoze mam jiny postavy.

Ja sem rad, ze sem mi ted v lete podari vubec lognout a zajit si nejakej ten dung, na nejaky tamovani proste nemam cas :)
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

Smutnu je, ze si ostro ani nezasumi lsnko... Dneska nez jsem zabil jedno blbi lsnko, tak jsem nemohl sumit ani jednoho summa... Ten fiiz je silenej...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Většinou to dáš, ale dvě po sobě už je trochu problém.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Me se u ostra nelibi taky par veci a to jsou:
1. zda se to jen me nebo od zavedeni ostra se trochu hybalo s dmg u nej
2. Vecna otazka tempest luku, jakozto TOP zbran pro rangera by mu mohla davat 20 archery a 19 taktiky
3. Zase tempest, zrusit narocnost na fame ktera se pohybuje jeslti si dobre pamatuju okolo 5-5,5k fame. Vim, ze v dnesni dobe je fame deedu hodne. jen me zarazi ze jako jedina top zbran ma jeste narocnost na fame :)
Odpovědět