Myth píše:Dudek píše:
Tak v tom případě vrátit ostrovi blesk a šamanovi ryby zadarmo (uvažujte, než sem něco napíšete)
Uvazoval sem. Lidi nic nedelaji, protoze je to pruda. Taming pruda je. Druid je lemra v dungu a jako takova pro me nehratelna bez poradnych klamaku, ale ty nebudu tamovat kdyz je to takova pruda. Kdyz si klamaky potamuju rychle, budu hrat druida. Bude vic lidi tamovat, vic cilu pro pk, vic moznosti obchodu. Vidim tam jen samy pozitiva. Sem otevren diskuzi, takze misto klasika-dpforum-like stylu zkus rict proc by to melo spatny - diky.
Navic, cena za pouzivani rychlotamovaci hulky je, nepouzijes ji bez roby a neklaku. Klidne se muze zdrazit i jeji vyroba.
Ovšem ta hůl je pro vás udělaná tak abyste tamnuli pouze "jedno" zvíře (koně/můsta/klamaka) za tu cenu. Pokud chceš tamovat rychle nos na tamování Druidku a Necklack... a ono to půjde rychle. Vím to zvlastní zkušenosti když jsem měl medvěda. Nosil jsem druidku, necklack a prsten a stejně jsem měl o 4% nižší taming než druidi a šlo to krásně, nemusíš se tady vymlouvat na to že je to pruda.
Pokud chceš klamaky máš dvě možnosti:
A) kup si je, osobně mám skladem přes 700 klamaků od 1lvl - 4lvl
B) natamuj si, věnuj tomu čas a usilí
Na závěr pokud by se měla upravit tato hůl tak jedině že by byla o mnoho dražší a stejně omezená počtem použití. Například Hůl(100nabití) tamne 100klamáku ale bude stát o mnoho více a nepůjde vyrobit ale jen koupit u nějákého NPC. Přičemž by měla cena být pěkně vysoká

ti kterým se zdá taming jako pruda přesto chtěji klamáky by si to natamovali ale nevyplatilo by se to prodávat.