Ocroc píše:Ty to asi skutečně nemáš v hlavě v pořádku, rád bych tě tedy citoval:
Strigwyr píše:
-PKcka su neschopne v PVM - hrozi vylah (Ano v starom shame to bolo len okusocek k vylahu pre 6 PKciek)
A nevím proč argumentuješ obrázky z akcí, které byli prásknuté lidmi z výpravy. Můj komentář patří k současnému stavu, kde ty chceš pojíždět lidi bez toho aby jste museli shánět prase z dané guildy co to napráší, případně obcházet mapy.
BTW ty za klera, neni divne v jednom topicu psát jak myth komplet za 3 minuty seženeš a v tomto s ním machrovat ?

1. Trosku som sa pomylil
2. Myth mam za 3 minuty doma, ale kym stretnem modraka v mythku, tak ubehne 150 dni+- a nikde som nepisal ze je to srot, myth je dobry proste
cermi píše:
e: ale kdyt oni proste sou lini proto neco udelat aby ten dung pojezdily, sak borec psal i me, jestli nahodou nechci praskat...
e: a kdyz se boha ohanis porad mamonstvem, tak tam proste jeden clovek, kdyz byl ve hre obihal nonstop ty dungy, proto se krasne pojizdelo
Joj aka mudrost z teba ide

-Myslis si, ze ja som pred rokmi neobiehal kazdy den non-stop dungy a striedal sa s ostatnymi? nie 1 ale 2-3 ludia naraz obiehali vsetky dungy ked sa jazdit dalo
-Aka mudrost ze sa krasne pojizdelo vsak? ked sa vam silver serpa vtedy respovala 5-10 minut a archer v TK 5 minut co? (namiesto klasickych dnesnych 1-2 hodin!
EDIT: Ocroc, ja chcem povedat asi tolko, a neviem ci si to uvedomuju aj ostatne GMka, ze proste ked raz prestanu ludia behat PvP potom sa budu zbytocne robit extremne zmeny len aby sa ludia prilakali na pvp. Proste to bude zbytocne a nikto nebude hrat (Uz vidim, ako niekto ide behat skupinove PvP pri spicke 30 hracov)
-To iste aj frakcia - kedysi to bola super zabava - potom? urobili sa rewardy, runy na PK, vlastne zakladanie guild a kolko je hracov? menej a menej proste ked ich to raz omrzi uz nikdy nebudu citat novinky ze sa daco zlepsilo...
-Ja som mal "hernu samovrazdu v UO" asi taku, ze som to uz nechcel lognut a skusil som L2 ale proste ma to nechytilo inak by som tu uz nebol, toto je stara klasika ale raz ked to omrzi ludi potom zbytocne bude 5 hracov spicke sa chvalit ze maju 20 TOPiek a 5 mino sekier
ked sa s tym nebudu mat komu pochvalit...