-Vo frakcii hraci uz nehraju lebo sa hraju len presilovky lebo je ovela menej hracov na DP a nikto nebeha sam - pvp uz nie je to co byvalo
-PK hracov je oproti poslednym rokom ovela ovela menej, kedysi ked bolo denne online 15pk, teraz su 4 - ano mam to odpozorovane (niekedy za den ani 4 nenalognu aktivne behat)
Aby som to tak zhrnul PvP je hlavne o zabave, co viem, tak teda mne osobne ani ostatnym PK hracom vobec nejde o mamon - Kazdy den behame for fun a jasne ze si daky loot vezmeme to iste aj blue
-Lenze dnesna situacia je asi taka, ze ziadne PvP v dungoch nie je (a to pvp v dungoch fungovalo aspon 9 rokov a stejne bolo malo PKciek) a ide to dost rychlo dolu vodou
-Kazdy den stoja modraci v cove (a aj to niekedy nikto), a co chcu tak proste si zabehat PvP lenze bez PK by takmer ziadne pvp nebolo (sam viem ako to chodilo v O/CH posledne 2 roky - iba ciganske ferovky) A nie ze mi tu bude niekto tvrdit, ze chodi do cove sa hrat na slachetneho rytiera ktory ide z povinnosti zabit pk a vobec ho to nebavi
-Vzdy tu budu hraci pvp aj pvm ktory si budu chciet zahrat pvp lenze zachvilu ziadne nebude (Ja hram po dlhej dobe mesiac a za dalsi mesiac asi aj skoncim lebo je to fakt nuda a to kedysi nebola) http://www.darkparadise.cz/Hotpics/hotp ... 45f8a84bfb - to je len polovica z toho v akom pocte sa kedysi behalo ked to ludi este bavilo robit behajuce terce zo seba (PK)
Co by som navrhoval na zlepsenie?
-Jednoznacne urobit aspon 5 dungov tak ako boli kedysi (Cove/TK/FDD/decik/a este nejaky 1) proste 5-15 minutovy hlidaci alebo iba "hlidane dvere"(ako v ice) a nie "Jen Jednou"
-Pre frakciu urobit znova runy do dungov - 5-6 run ktore ich budu kopat PKckam na hlavu (A nech zase niekto nevymysla o zneuzivani - rok to fungovalo a bola to naozaj zabava - a bol som na oboch stranach tak viem posudit)
- +Este urobit nejaku PvP harv zonu
Nech mi tu niekto netvrdi aky chudak na odstrel sa z neho stane ked budu dungy dobiehatelne (9 rokov sa to dalo a nebol ziadny problem - stejne bolo z tych vyprav len 5% pojazdenych, dnes mozno 0,05%) chcem hlavne ozivit PvP
-a stejne - proti pojazdu sa da branit vela sposobmi (magove stena zvitky za 0,5 sekundy...) len treba vediet
Proste dakedy ma to bavilo behat aj inych ludi ale davam tomu mesiac a koncim a takisto aj dalsi ludia

-A taky hraci ako: erunno, pheme, irto, helloween... - co chodia len decaky pvp nehraju a netyka sa ich to ani nemusite pisat decaky budu pristupne aj bez PvP na servri