PvP reforma ?
PvP reforma ?
Ako si uz kazdy vsimol, pvp uz nie je to co byvalo.
-Vo frakcii hraci uz nehraju lebo sa hraju len presilovky lebo je ovela menej hracov na DP a nikto nebeha sam - pvp uz nie je to co byvalo
-PK hracov je oproti poslednym rokom ovela ovela menej, kedysi ked bolo denne online 15pk, teraz su 4 - ano mam to odpozorovane (niekedy za den ani 4 nenalognu aktivne behat)
Aby som to tak zhrnul PvP je hlavne o zabave, co viem, tak teda mne osobne ani ostatnym PK hracom vobec nejde o mamon - Kazdy den behame for fun a jasne ze si daky loot vezmeme to iste aj blue
-Lenze dnesna situacia je asi taka, ze ziadne PvP v dungoch nie je (a to pvp v dungoch fungovalo aspon 9 rokov a stejne bolo malo PKciek) a ide to dost rychlo dolu vodou
-Kazdy den stoja modraci v cove (a aj to niekedy nikto), a co chcu tak proste si zabehat PvP lenze bez PK by takmer ziadne pvp nebolo (sam viem ako to chodilo v O/CH posledne 2 roky - iba ciganske ferovky) A nie ze mi tu bude niekto tvrdit, ze chodi do cove sa hrat na slachetneho rytiera ktory ide z povinnosti zabit pk a vobec ho to nebavi
-Vzdy tu budu hraci pvp aj pvm ktory si budu chciet zahrat pvp lenze zachvilu ziadne nebude (Ja hram po dlhej dobe mesiac a za dalsi mesiac asi aj skoncim lebo je to fakt nuda a to kedysi nebola) http://www.darkparadise.cz/Hotpics/hotp ... 45f8a84bfb - to je len polovica z toho v akom pocte sa kedysi behalo ked to ludi este bavilo robit behajuce terce zo seba (PK)
Co by som navrhoval na zlepsenie?
-Jednoznacne urobit aspon 5 dungov tak ako boli kedysi (Cove/TK/FDD/decik/a este nejaky 1) proste 5-15 minutovy hlidaci alebo iba "hlidane dvere"(ako v ice) a nie "Jen Jednou"
-Pre frakciu urobit znova runy do dungov - 5-6 run ktore ich budu kopat PKckam na hlavu (A nech zase niekto nevymysla o zneuzivani - rok to fungovalo a bola to naozaj zabava - a bol som na oboch stranach tak viem posudit)
- +Este urobit nejaku PvP harv zonu
Nech mi tu niekto netvrdi aky chudak na odstrel sa z neho stane ked budu dungy dobiehatelne (9 rokov sa to dalo a nebol ziadny problem - stejne bolo z tych vyprav len 5% pojazdenych, dnes mozno 0,05%) chcem hlavne ozivit PvP
-a stejne - proti pojazdu sa da branit vela sposobmi (magove stena zvitky za 0,5 sekundy...) len treba vediet
Proste dakedy ma to bavilo behat aj inych ludi ale davam tomu mesiac a koncim a takisto aj dalsi ludia Mohli by porozmyslat hlavne hraci ktorych to PvP bavi nejako to ozivit lebo cakanie v cove kym zase nejaky hanibal barkas obopise 3x tolko ludi ako je PKciek a potom za tych 5 minut dofightit ma naozaj uz nebavi - Jasne tento server neni len o tych par ludoch, ale tyka sa to aj ostatnych ktory hraju 80% pvm a 20% pvp (poznam takych vela) tak porozmyslajte kto hrava pravidelne aspon trochu pvp ci to chce nejako ozivit
-A taky hraci ako: erunno, pheme, irto, helloween... - co chodia len decaky pvp nehraju a netyka sa ich to ani nemusite pisat decaky budu pristupne aj bez PvP na servri
-Vo frakcii hraci uz nehraju lebo sa hraju len presilovky lebo je ovela menej hracov na DP a nikto nebeha sam - pvp uz nie je to co byvalo
-PK hracov je oproti poslednym rokom ovela ovela menej, kedysi ked bolo denne online 15pk, teraz su 4 - ano mam to odpozorovane (niekedy za den ani 4 nenalognu aktivne behat)
Aby som to tak zhrnul PvP je hlavne o zabave, co viem, tak teda mne osobne ani ostatnym PK hracom vobec nejde o mamon - Kazdy den behame for fun a jasne ze si daky loot vezmeme to iste aj blue
-Lenze dnesna situacia je asi taka, ze ziadne PvP v dungoch nie je (a to pvp v dungoch fungovalo aspon 9 rokov a stejne bolo malo PKciek) a ide to dost rychlo dolu vodou
-Kazdy den stoja modraci v cove (a aj to niekedy nikto), a co chcu tak proste si zabehat PvP lenze bez PK by takmer ziadne pvp nebolo (sam viem ako to chodilo v O/CH posledne 2 roky - iba ciganske ferovky) A nie ze mi tu bude niekto tvrdit, ze chodi do cove sa hrat na slachetneho rytiera ktory ide z povinnosti zabit pk a vobec ho to nebavi
-Vzdy tu budu hraci pvp aj pvm ktory si budu chciet zahrat pvp lenze zachvilu ziadne nebude (Ja hram po dlhej dobe mesiac a za dalsi mesiac asi aj skoncim lebo je to fakt nuda a to kedysi nebola) http://www.darkparadise.cz/Hotpics/hotp ... 45f8a84bfb - to je len polovica z toho v akom pocte sa kedysi behalo ked to ludi este bavilo robit behajuce terce zo seba (PK)
Co by som navrhoval na zlepsenie?
-Jednoznacne urobit aspon 5 dungov tak ako boli kedysi (Cove/TK/FDD/decik/a este nejaky 1) proste 5-15 minutovy hlidaci alebo iba "hlidane dvere"(ako v ice) a nie "Jen Jednou"
-Pre frakciu urobit znova runy do dungov - 5-6 run ktore ich budu kopat PKckam na hlavu (A nech zase niekto nevymysla o zneuzivani - rok to fungovalo a bola to naozaj zabava - a bol som na oboch stranach tak viem posudit)
Nech mi tu niekto netvrdi aky chudak na odstrel sa z neho stane ked budu dungy dobiehatelne (9 rokov sa to dalo a nebol ziadny problem - stejne bolo z tych vyprav len 5% pojazdenych, dnes mozno 0,05%) chcem hlavne ozivit PvP
-a stejne - proti pojazdu sa da branit vela sposobmi (magove stena zvitky za 0,5 sekundy...) len treba vediet
Proste dakedy ma to bavilo behat aj inych ludi ale davam tomu mesiac a koncim a takisto aj dalsi ludia Mohli by porozmyslat hlavne hraci ktorych to PvP bavi nejako to ozivit lebo cakanie v cove kym zase nejaky hanibal barkas obopise 3x tolko ludi ako je PKciek a potom za tych 5 minut dofightit ma naozaj uz nebavi - Jasne tento server neni len o tych par ludoch, ale tyka sa to aj ostatnych ktory hraju 80% pvm a 20% pvp (poznam takych vela) tak porozmyslajte kto hrava pravidelne aspon trochu pvp ci to chce nejako ozivit
-A taky hraci ako: erunno, pheme, irto, helloween... - co chodia len decaky pvp nehraju a netyka sa ich to ani nemusite pisat decaky budu pristupne aj bez PvP na servri
Re: PvP reforma ?
Měsíc říkáš jo? To bude určitě april .
Upravu dungeonu nečekej, už jsem ti jinde psal že můžete kempit. Nevím proč si pořád myslíš že modří hráči by měli jít hodin(y) dungeon aby je pak pk v výrazně horším equipu pojeli po 15 minutách v dungeonu a získaly mnohem větší loot než by modří měli po dojiti dungeonu.
Upravu dungeonu nečekej, už jsem ti jinde psal že můžete kempit. Nevím proč si pořád myslíš že modří hráči by měli jít hodin(y) dungeon aby je pak pk v výrazně horším equipu pojeli po 15 minutách v dungeonu a získaly mnohem větší loot než by modří měli po dojiti dungeonu.
A to je zrovna zajimavý Stigwire v ostatních tvých ubrečených topikách už je mrtvo tak jsi si musel založit další co?
Deciky, Deciky a zase Deciky..... opakuješ se jak zaseknutá deska. Pro tvou informaci když furt placáš o deciku(asi nic jiného neznáš) byl jsem kromě despů3-4,elementů a neotevřených dungů všechno... takže si klidně placej něco o decíkach.
Mimochodem pvp běhám a pár pk jsem už do pekla poslal, myslím že mohu mluvit za ty hráče které jsi sem psal.Pheme, Irto a Helloween a další... za nás ti můžem říct že pokud skončíš nebude to žádná škoda ani pro nás ani pro server.
Deciky, Deciky a zase Deciky..... opakuješ se jak zaseknutá deska. Pro tvou informaci když furt placáš o deciku(asi nic jiného neznáš) byl jsem kromě despů3-4,elementů a neotevřených dungů všechno... takže si klidně placej něco o decíkach.
Mimochodem pvp běhám a pár pk jsem už do pekla poslal, myslím že mohu mluvit za ty hráče které jsi sem psal.Pheme, Irto a Helloween a další... za nás ti můžem říct že pokud skončíš nebude to žádná škoda ani pro nás ani pro server.
az 1 mesiac?
del
Naposledy upravil(a) cermi dne 07 bře 2012 17:07, celkem upraveno 1 x.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Je to tu dámy a pánové...Strigwyr píše:Dvanáctý topik o ničem
Čekal jsem na pořádnou pecku, ale ta stále nepřichází.. Ono, když je to dvanáctý topik stále o tom sámem dokola, tak se té pořádné bomby nedočkám
Jde ti jen o PvP? Magnicie, Occlo - červený port - pvp arena...
Jinak tvá výhružka, že 20% lidí to tu za měsíc zaballí je vskutku vážná.. Osobně si myslím, že ztrátou tak kvalitních hráčů jako jsi ty a další Cove pvpeři DP hodně utrpí, ale co především nebudeme si moci co každý druhý den postnout do nového Strigwyrova topiku. Jestli skončíš, skončím i já!
Budiž bych to i překousl z jednoho malého duvodu.. Do takových dungů se opravdu nepodívám o.OStrigwyr píše:-Jednoznacne urobit aspon 5 dungov tak ako boli kedysi (Cove/TK/FDD/decik/a este nejaky 1) proste 5-15 minutovy hlidaci alebo iba "hlidane dvere"(ako v ice) a nie "Jen Jednou"
ale JEDNOZNACNE bych ich urobil
Já to tvrdit budu!Strigwyr píše:A nie ze mi tu bude niekto tvrdit, ze chodi do cove sa hrat na slachetneho rytiera ktory ide z povinnosti zabit pk a vobec ho to nebavi
Mno PvP lidi už nebaví, protože jste jako jednohubky už mě to prostě nebavilo zabít a odlognout. Buď jsem jak pod mikroskopem jestli jsem někomu nerošlapal moc báboviček. No a ještě jsem moc dobrej, že...
Používám spíše řezné zbraně(no...zbraně..), nežli střelné...Strigwyr píše:Nech mi tu niekto netvrdi aky chudak na odstrel sa z neho stane ked budu dungy dobiehatelne (9 rokov sa to dalo a nebol ziadny problem - stejne bolo z tych vyprav len 5% pojazdenych, dnes mozno 0,05%) chcem hlavne ozivit PvP
Jsem rád, že máš vždy eso v rukávu a vieš ako svým dobrým spoluhráčům, které jdeš zabít dungu, poradil... Nejen, že je na tebe každej zvědavej až tam přijdeš budeš se motat jak nudla v bandasce a nakonec se vyfotíš na hotpiky jak si to rozjel, ale každý určitě bude mít chuť dojít ten dung - teda pokud tu komedii přežijí(ale mají stěna svitky a vedia ako)Strigwyr píše:-a stejne - proti pojazdu sa da branit vela sposobmi (magove stena zvitky za 0,5 sekundy...) len treba vediet
Díky, že jsi mě ujistil! Ve výsledku si dělej co chceš(mužeš to zkusit) pokud budu moct dál chodit do decáku v topku a vynášet sochy!Strigwyr píše:co chodia len decaky pvp nehraju a netyka sa ich to ani nemusite pisat decaky budu pristupne aj bez PvP na servri
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Tak se mej, cau. Budes mi (nam) chybet
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to ze nehraju pk neznamena ze pvp sa neda hrat. frakcie, guild wars, areny. moznosti je dost. a takemu uber skillerovi ako ty urcite nemoze vadit nejaka mala presila... na pvp vo svete moznosti su a je len na hracoch ako sa zariadia.
pojazdovost (rozumej dobiehanie) patrilo ku dungeonom a bolo to sucastou celeho konceptu hry. to je fakt zamerom gm aby 99%* pojazdov bol kemp? ako kedysi dost aktivne pk mozem povedat ze aj pri lahsie dobiehatelnych dungoch bolo stastie pri celodennom hrani dobehnut dva tri dungy. pred rokom aj daco boli dobiehatelne uz len dva tri dungy (obrazne povedane) a aj to len tazko. pri tejto urovni protidobiehacich opatreni a aktivite pk mozme rovno povedat ze pojazd mi hrozi akurat tak ked budem stat uprostred prveho poschodia ice bez hidu a afk.
do dungu ale podla mna patria ako vykradaci pokladov, tak aj okradaci vykradacov a ochrancovia vykradacov. preto by sa mi velmi pacilo keby sa znizila bezpecnostna uroven dungov (zkratili respy, dvere na hlidace miesto jen jednou a pod). samozrejme ruku v ruke s moznostami frakcii zakrocit, co si predstavujem ako runy, ktore bud budu sice kopat frakciu na hlavy vrahom, ale runa bude aktivna len v urcitej oblasti dungeonu a len po urcitu dobu. (covetous:pk vojdu do dungu. po prvych dverach sa rozsvieti runa. svietit bude 5 minut a kopat bude len kym pk neprejdu do tretieho poschodia. alebo terrathan keep:runa sa rozsvieti napr az po doskoku z prvej baziny, zhasne po 10 minutach a kopat bude len kym pk neskocia z palaca ku lsn.) alebo budu runy kopat len do jednej miestnosti niekde uz v dungu. tam sa uz uvidi ci sa hned rozputa boj, ci boli frakcie moc pomale a pk im utiekli a oni mozu skusit dobiehat tiez, alebo ci tam su vcas a maju mozno este aj prilezitost urobit napr nejaku pascu.
moznosti na ochranu pred pk tu boli vzdy a boli dostacujuce aj v dobe ked bolo vela aktivnych pk. potom zacali niektore gm vodit hracov za rucicku a pomaly im aj sopel zpod nosa utierat a zrazu mala polka hlidacov klucovych pre dobiehanie o hodinu/dve dlhsi resp. frakcie dostali dost dobru reviziu na to, aby mohli dungy proti pojazdom strazit hraci a nie systemove "osetrenie" ktore je sem tam pain in the ass nielen pre vrahov. neberte to tak ze chcem vsetkych hlidacov s 10 minutovym respom, ale uz som cakal v tk na resp terrathan archera 2,5 hodiny (nie raz. nie dva krat. raz/dva krat to mozno bolo pod 1h). rozumne nastavit dung tak aby sa prebehnut dal az niekam pred koniec, ktory uz naopak bude tazko dobiehatelny, a moze to byt hratelne. nastavenie samozrejme podla dungu.
*udaje ziskane, overene a potvrdene by Mir-lab.
ps: vraha uz nehram a ani to moc nemam v plane. pvp v dungu ma bavi ci uz som utocnik alebo napadnuty. to aby si niekto nemyslel ze si tu len chcem ohriat svoju polievocku...
pojazdovost (rozumej dobiehanie) patrilo ku dungeonom a bolo to sucastou celeho konceptu hry. to je fakt zamerom gm aby 99%* pojazdov bol kemp? ako kedysi dost aktivne pk mozem povedat ze aj pri lahsie dobiehatelnych dungoch bolo stastie pri celodennom hrani dobehnut dva tri dungy. pred rokom aj daco boli dobiehatelne uz len dva tri dungy (obrazne povedane) a aj to len tazko. pri tejto urovni protidobiehacich opatreni a aktivite pk mozme rovno povedat ze pojazd mi hrozi akurat tak ked budem stat uprostred prveho poschodia ice bez hidu a afk.
do dungu ale podla mna patria ako vykradaci pokladov, tak aj okradaci vykradacov a ochrancovia vykradacov. preto by sa mi velmi pacilo keby sa znizila bezpecnostna uroven dungov (zkratili respy, dvere na hlidace miesto jen jednou a pod). samozrejme ruku v ruke s moznostami frakcii zakrocit, co si predstavujem ako runy, ktore bud budu sice kopat frakciu na hlavy vrahom, ale runa bude aktivna len v urcitej oblasti dungeonu a len po urcitu dobu. (covetous:pk vojdu do dungu. po prvych dverach sa rozsvieti runa. svietit bude 5 minut a kopat bude len kym pk neprejdu do tretieho poschodia. alebo terrathan keep:runa sa rozsvieti napr az po doskoku z prvej baziny, zhasne po 10 minutach a kopat bude len kym pk neskocia z palaca ku lsn.) alebo budu runy kopat len do jednej miestnosti niekde uz v dungu. tam sa uz uvidi ci sa hned rozputa boj, ci boli frakcie moc pomale a pk im utiekli a oni mozu skusit dobiehat tiez, alebo ci tam su vcas a maju mozno este aj prilezitost urobit napr nejaku pascu.
moznosti na ochranu pred pk tu boli vzdy a boli dostacujuce aj v dobe ked bolo vela aktivnych pk. potom zacali niektore gm vodit hracov za rucicku a pomaly im aj sopel zpod nosa utierat a zrazu mala polka hlidacov klucovych pre dobiehanie o hodinu/dve dlhsi resp. frakcie dostali dost dobru reviziu na to, aby mohli dungy proti pojazdom strazit hraci a nie systemove "osetrenie" ktore je sem tam pain in the ass nielen pre vrahov. neberte to tak ze chcem vsetkych hlidacov s 10 minutovym respom, ale uz som cakal v tk na resp terrathan archera 2,5 hodiny (nie raz. nie dva krat. raz/dva krat to mozno bolo pod 1h). rozumne nastavit dung tak aby sa prebehnut dal az niekam pred koniec, ktory uz naopak bude tazko dobiehatelny, a moze to byt hratelne. nastavenie samozrejme podla dungu.
ps: vraha uz nehram a ani to moc nemam v plane. pvp v dungu ma bavi ci uz som utocnik alebo napadnuty. to aby si niekto nemyslel ze si tu len chcem ohriat svoju polievocku...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Sam si behal tusim ze za Mamonstvo a pojazdieval si dungy a vies ako to bolo, ze sa to dalo, 9 rokov to bezalo preco teraz nie? lebo sa nejaky chudak pojazdeny modrak vyplakal nejakemu GM na pliecko?Ocroc píše:Měsíc říkáš jo? To bude určitě april .
Len pre info :
-blue mozu nechat modraka pred dungom (to sa aj robilo)
-Miestnosti idu za sebou? rang bol neschopna lama trackovat ? = jeho problem ze ho pojazdili
-Ked niekto vidi, ze prebiehaju cez miestnost je tazke hodit 1 stenu a kopnut prec?
-Frakcia moze kontaktovat blue vypravuze su PK v dungu
-Neni vobec iste, ze PKcka vyhraju (ako som uz vravel, v 2 pk sme sli ice a bolo tam 7 ludi no problemo)
-PKcka su neschopne v PVM - hrozi vylah (Ano v starom shame to bolo len okusocek k vylahu pre 6 PKciek)
Mozete mi verit, ze keby chcem, tak ma za ani 5 rokov nepojazdi ziadne PK a ano su taky hraci ktorych pk nepojazdili lebo boli schopny
Necital som kompletne tvoj prispevok, ale par zaujimavych a pravdivych veci som tam nasielShadowsong píše: do dungu ale podla mna patria ako vykradaci pokladov, tak aj okradaci vykradacov a ochrancovia vykradacov. preto by sa mi velmi pacilo keby sa znizila bezpecnostna uroven dungov (zkratili respy, dvere na hlidace miesto jen jednou a pod). samozrejme ruku v ruke s moznostami frakcii zakrocit, co si predstavujem ako runy, ktore bud budu sice kopat frakciu na hlavy vrahom, ale runa bude aktivna len v urcitej oblasti dungeonu a len po urcitu dobu. (covetous:pk vojdu do dungu. po prvych dverach sa rozsvieti runa. svietit bude 5 minut a kopat bude len kym pk neprejdu do tretieho poschodia. alebo terrathan keep:runa sa rozsvieti napr az po doskoku z prvej baziny, zhasne po 10 minutach a kopat bude len kym pk neskocia z palaca ku lsn.) alebo budu runy kopat len do jednej miestnosti niekde uz v dungu. tam sa uz uvidi ci sa hned rozputa boj, ci boli frakcie moc pomale a pk im utiekli a oni mozu skusit dobiehat tiez, alebo ci tam su vcas a maju mozno este aj prilezitost urobit napr nejaku pascu.
EDIT: Ze PK nosia horsie equipy a ze vyhraju kazdy 1 fight? dnes vecer sem prihodim fotky
Nevím proč stále přidáváš někde roky, aby to vypadalo že ji starý old school hráč který pamatuje i dopad komety. Před těmi !4-5ti! lety fungoval systém vesměs stejně jako nyní, jediný rozdíl byl ten že my jsme se nebáli equip vzít, případně si ten dungeon dojít. Dungeony se chodí vesměs stále, dokonce se dá říct že více než když jsme běhali my. Oproti dobám minulým se pomohlo PKčkům upravením dvěří, aby při otevření nezvyšovaly uměle čas na hlídače, odebrali se PK runy. Jediné co se přidalo jsou specializace, které průchod dungeonem můžou značně zkrátit a tím i snížit šanci na doběhnutí jiné výpravy, což je i jeden z hlavních účelů blokovaných dveří. Přičemž v tomto případě nelze snižovat timery na hlídače, protože začínající hráči specializace mít nemusí.
To že neumíte PvM není problém serveru/GM/PvP systému, vemte si odpovídající equip a PvM se naučte. Když nikoho nevykempíte můžete si ho pro poklad dojít, i když samozřejmě chápu že to moc dobře v 5ti nekrech, a equipech co se berou k Cove, nejde.
Takže ti to napíšu (za sebe) naposled: V současném nastavení žádnou úpravu stávajících dungeonů ve prospěch PK nevybrečíš i když na to založíš 100 topiců. Pokud si myslíš že budeš hrát hru, kde budeš brát majetek hráčům za výrazně kratší dobu, než kterou oni potřebují aby získali majetek v výrazně nižší hodnotě, vykašli se na ten tvůj limit 30ti dní a jdi hrát rovnou jinam.
A bylo by vhodné, když se snažíš vyhrožováním získat snadnější mamon za PK, pojmenovat dle toho celý topic. Tento název by mohl někoho zmást.
To že neumíte PvM není problém serveru/GM/PvP systému, vemte si odpovídající equip a PvM se naučte. Když nikoho nevykempíte můžete si ho pro poklad dojít, i když samozřejmě chápu že to moc dobře v 5ti nekrech, a equipech co se berou k Cove, nejde.
Takže ti to napíšu (za sebe) naposled: V současném nastavení žádnou úpravu stávajících dungeonů ve prospěch PK nevybrečíš i když na to založíš 100 topiců. Pokud si myslíš že budeš hrát hru, kde budeš brát majetek hráčům za výrazně kratší dobu, než kterou oni potřebují aby získali majetek v výrazně nižší hodnotě, vykašli se na ten tvůj limit 30ti dní a jdi hrát rovnou jinam.
A bylo by vhodné, když se snažíš vyhrožováním získat snadnější mamon za PK, pojmenovat dle toho celý topic. Tento název by mohl někoho zmást.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Vyhrožováním mno.. ? Bud dostane mejmn nebo Strigwyr odejde a jeho 10 pohudrovačů, co si budeme nalhávat není to ale tuze lákavá nabídka? o.O
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
kdyz je to pvp tak strasna sranda tak proc nemam chut hrat po pojezdu v dungu ?
Kedy ta naposledy pojazdilo Pk ?Okrem chaus stitov questu ta pk nikdy nemoze pojazdit ...A musim povedat ,ze mi tiez chyba PVP v dungoch malo to nieco do seba ...Edward Cullen píše:kdyz je to pvp tak strasna sranda tak proc nemam chut hrat po pojezdu v dungu ?
Ale zaujimave, ze x rokov to, ze modraci nevedia PVP, problem serveru bolOcroc píše:To že neumíte PvM není problém serveru/GM/PvP systému, vemte si odpovídající equip a PvM se naučte.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
neviem ako to robi lolstorm (dnes skor znamy ako shitstorm), ale u nas sa naslo aj par hracov co to pvm vedeli a ako 5 prskov v resskach na sumovi sme zrovna tiez nevyzerali. ak neratas bukvice buccaniers z buxu :p a aj tak dobiehanie koncilo v covetous u queeny, v tk u terrathan archera, v destard 2 u lawov, v fdd u balika. a to sme si mnohokrat po cca pol hod cakania povedali ze kaslat pojezd, aspon ten dung dojdeme. ale po tom ako sme cakali dalsiu hodinu+ nas uz otravovalo aj tych 30s cakania na kop domov.
a oznacovat odobranie frakcnych run ako pomoc pk? ja som myslel ze tie runy sa zrusili lebo to bol shitbull kt nesplnal svoj ucel. a argumentovat ze zacinajuci hraci nemaju subky je trochu blbost. pretoze nastavenim pojazdovosti dungu podla "zacinajucich hracov bez subclassu" znemoznis dobehnutie vypravy co tie subclassy ma. a aj "zacinajuci hraci bez subclassov" maju stale tie iste moznosti ako sa branit, resp predchadzat pojazdu.
no offense, mozno som uplne mimo misu. chvilu som tu nebol a este som sa nestihol pozriet vsade a vsetko si vyskusat a otestovat atd. a aj keby stale som clovek a som omylny a hrame na sfere...
a este raz no offense ale asi mas nieco s argument generatorom pan gm ocroc :p
e:nycte win (
a oznacovat odobranie frakcnych run ako pomoc pk? ja som myslel ze tie runy sa zrusili lebo to bol shitbull kt nesplnal svoj ucel. a argumentovat ze zacinajuci hraci nemaju subky je trochu blbost. pretoze nastavenim pojazdovosti dungu podla "zacinajucich hracov bez subclassu" znemoznis dobehnutie vypravy co tie subclassy ma. a aj "zacinajuci hraci bez subclassov" maju stale tie iste moznosti ako sa branit, resp predchadzat pojazdu.
je to pvp. ludia maju moznost bojovat/utiect/zdrziavat vrahov a dojst dung. nehovoriac o narocnosti. chces porovnavat pomer cas:ziskany mamon pri chodeni dungov s low ai a low moznostami na urobenie nejakeho narocnejsieho herneho prostredia a pomer cas:mamon pri boji hrac proti hracovi? to rovno deletni vsetky truhly s pokladmi lebo ked ten dung dojdes a mas tam poklad tak zarobis viac ako keby si za ten isty cas kopal v dole.budeš brát majetek hráčům za výrazně kratší dobu, než kterou oni potřebují aby získali majetek v výrazně nižší hodnotě
no offense, mozno som uplne mimo misu. chvilu som tu nebol a este som sa nestihol pozriet vsade a vsetko si vyskusat a otestovat atd. a aj keby stale som clovek a som omylny a hrame na sfere...
a este raz no offense ale asi mas nieco s argument generatorom pan gm ocroc :p
e:nycte win (
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
tj, sak si vemte odpovidajici eqip a to PVP sa naucte... no a hned bude kazdy chciet PVP vsade a tych hlidacov mozte rovno zrusit, lebo ich nikto nebude chcietNycte píše:Ale zaujimave, ze x rokov to, ze modraci nevedia PVP, problem serveru bolOcroc píše:To že neumíte PvM není problém serveru/GM/PvP systému, vemte si odpovídající equip a PvM se naučte.
1. wtf? pomohlo sa PKckam? to je pomoc, ked sa hlidac silver serpenta v dece respne ked uz vyprava deli loot? - absolutne klamstvoOcroc píše:Oproti dobám minulým se pomohlo PKčkům upravením dvěří, aby při otevření nezvyšovaly uměle čas na hlídače, odebrali se PK runy. Jediné co se přidalo jsou specializace, které průchod dungeonem můžou značně zkrátit a tím i snížit šanci na doběhnutí jiné výpravy, což je i jeden z hlavních účelů blokovaných dveří. Přičemž v tomto případě nelze snižovat timery na hlídače, protože začínající hráči specializace mít nemusí.
2. W_T_F? Ze "my" nevieme PvM??? Vies na akych ludi mam ja kontakt? to ze ice chodime v prskoch to znamena, ze ine dungy by sme nedobiehali v plechoch?
-mozes mi verit, a to ta uistujem, ze poznam takych ludi keby sa dalo dobiehat za PKcka nalogli by svoje pk postavy a sli dobiehat a mozes mi verit, ze kazdy z nich vie pvm ovela lepsie nez priemerne blue non-pk lamky
3. Odpovedajuci equip? este ked to ludi bavilo - http://phoenix.hustej.net/UO_SCREENY/ha ... edaci1.png - war(+20komplet, dusk+midnajty, fightka) ja za klera(myth kombo) + dalsi ktory nie su na fotke = to ti pridu slabe equipy na nb dung ktoreho prejdenie trva 30 minut?
CVTS - http://phoenix.hustej.net/pojazd.png - akoze warovia maju zly equip ?
A co mi povies na toto? - http://phoenix.hustej.net/UO_SCREENY/de ... a_desp.png war mal master vika, ja za ranga tempesta - ale samozrejme my sme iba lamky a nebereme dobre equipy
A kto vravi ze nemozeme skapat?
-tu som nechal tempesta + ludia dalsie equipy - http://phoenix.hustej.net/UO0029.jpg
-sakra sme dobry pvperi - ale Templari nas tuto vytrieskali - http://phoenix.hustej.net/zostava_pride.JPG
- A ano aj tuto nas vytrieskali - http://harpagons.own.cz/diskuze.php?id=171
Ale samozrejme ked su PK v dungu tak je urcite 1000% sanca ze tu vypravu pojazdia a tie moje fotky su len fotomontaz
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 07 bře 2012 14:39, celkem upraveno 1 x.
Ty to asi skutečně nemáš v hlavě v pořádku, rád bych tě tedy citoval:
BTW ty za klera, neni divne v jednom topicu psát jak myth komplet za 3 minuty seženeš a v tomto s ním machrovat ?
A nevím proč argumentuješ obrázky z akcí, které byli prásknuté lidmi z výpravy. Můj komentář patří k současnému stavu, kde ty chceš pojíždět lidi bez toho aby jste museli shánět prase z dané guildy co to napráší, případně obcházet mapy.Strigwyr píše: -PKcka su neschopne v PVM - hrozi vylah (Ano v starom shame to bolo len okusocek k vylahu pre 6 PKciek)
BTW ty za klera, neni divne v jednom topicu psát jak myth komplet za 3 minuty seženeš a v tomto s ním machrovat ?
del
Naposledy upravil(a) cermi dne 07 bře 2012 17:07, celkem upraveno 1 x.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
docela se divím že strig nezačal ještě o gangrelech ten z nich musí mít noční můry
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.