PvP reforma ?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: PvP reforma ?

Příspěvek od Sikulka »

Ursus Arctos píše:docela se divím že strig nezačal ještě o gangrelech :D ten z nich musí mít noční můry :D
us nema zrychlovatko zrusili :D
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ocroc píše:Ty to asi skutečně nemáš v hlavě v pořádku, rád bych tě tedy citoval:
Strigwyr píše: -PKcka su neschopne v PVM - hrozi vylah (Ano v starom shame to bolo len okusocek k vylahu pre 6 PKciek)
A nevím proč argumentuješ obrázky z akcí, které byli prásknuté lidmi z výpravy. Můj komentář patří k současnému stavu, kde ty chceš pojíždět lidi bez toho aby jste museli shánět prase z dané guildy co to napráší, případně obcházet mapy.

BTW ty za klera, neni divne v jednom topicu psát jak myth komplet za 3 minuty seženeš a v tomto s ním machrovat ? :)
1. Trosku som sa pomylil
2. Myth mam za 3 minuty doma, ale kym stretnem modraka v mythku, tak ubehne 150 dni+- a nikde som nepisal ze je to srot, myth je dobry proste
cermi píše:
e: ale kdyt oni proste sou lini proto neco udelat aby ten dung pojezdily, sak borec psal i me, jestli nahodou nechci praskat...

e: a kdyz se boha ohanis porad mamonstvem, tak tam proste jeden clovek, kdyz byl ve hre obihal nonstop ty dungy, proto se krasne pojizdelo
Joj aka mudrost z teba ide :)
-Myslis si, ze ja som pred rokmi neobiehal kazdy den non-stop dungy a striedal sa s ostatnymi? nie 1 ale 2-3 ludia naraz obiehali vsetky dungy ked sa jazdit dalo
-Aka mudrost ze sa krasne pojizdelo vsak? ked sa vam silver serpa vtedy respovala 5-10 minut a archer v TK 5 minut co? (namiesto klasickych dnesnych 1-2 hodin! :)

EDIT: Ocroc, ja chcem povedat asi tolko, a neviem ci si to uvedomuju aj ostatne GMka, ze proste ked raz prestanu ludia behat PvP potom sa budu zbytocne robit extremne zmeny len aby sa ludia prilakali na pvp. Proste to bude zbytocne a nikto nebude hrat (Uz vidim, ako niekto ide behat skupinove PvP pri spicke 30 hracov)
-To iste aj frakcia - kedysi to bola super zabava - potom? urobili sa rewardy, runy na PK, vlastne zakladanie guild a kolko je hracov? menej a menej proste ked ich to raz omrzi uz nikdy nebudu citat novinky ze sa daco zlepsilo...

-Ja som mal "hernu samovrazdu v UO" asi taku, ze som to uz nechcel lognut a skusil som L2 ale proste ma to nechytilo inak by som tu uz nebol, toto je stara klasika ale raz ked to omrzi ludi potom zbytocne bude 5 hracov spicke sa chvalit ze maju 20 TOPiek a 5 mino sekier ked sa s tym nebudu mat komu pochvalit...
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 07.03.2012 15:43:36, celkem upraveno 2 x.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

rozhodne sme nepotrebovali tohle http://phoenix.hustej.net/autoload.sc blbecku
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

cermi píše:rozhodne sme nepotrebovali tohle http://phoenix.hustej.net/autoload.sc blbecku
Zase z teba ide sama inteligencia - GM guildy bol za to delete a? my ostatny block
A co teraz? to znamena, ze sme boli skillovo o 3 stupne nizsie ze sme boli iba lenivy obiehat viackrat tie dungy?
-Si tomu ujebal ako keby sme mali IK pog zvitky
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 07.03.2012 15:54:07, celkem upraveno 1 x.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

iba lenivy, to mi pripomina jak byl nekdo iba lenivy a hazel si drevo z lesa do banky
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Strigwyr píše:A co teraz? to znamena, ze sme boli skillovo o 3 stupne nizsy ze sme boli iba lenivy obiehat viackrat tie dungy?
Bingo! Přesně tohle to znamená...

IK blesky to je lachtaní vystoupení na závěr cirkusu?
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

del
Naposledy upravil(a) cermi dne 07.03.2012 17:07:50, celkem upraveno 1 x.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

cermi píše:iba lenivy
v tej vete som najprv pisal v jednotnom cisle avsak bol som lenivy ale nie len ja tak som to musel tvojej intelingencii prepisat lebo by si tam namna zase vytiahol nejaky script ze som pouzival IK pogy a podobne.. Dufam ze mi odpustit takyto nehorazny prehresok ze som zabudol doeditovat aj druhu cast vety ako som sam seba utopil :( a teraz uz nemusis spamovat topik kde sa riesia veci dospelakov. Nejaky detsky topik si spamuj v casti "pokec" dik a maj sa.

Este pre GMs: Pouvazujte ci chcete utopit PvP v jedenj z najlepsich hier ake su. Take moznosti ake su tu, nie su v skoro ziadnej inej. Popripade by sa mi pacilo, keby namiesto killu a naslednom statuse murderer by to proste typkov hodilo automakro do jailu s 3k logmi nech je toto uplne anti-pk server a uz to nebudem dalej musiet riesit :P
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

del
Naposledy upravil(a) cermi dne 07.03.2012 17:07:57, celkem upraveno 1 x.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Strigwyr píše:Ako si uz kazdy vsimol, pvp uz nie je to co byvalo.

-Vo frakcii hraci uz nehraju lebo sa hraju len presilovky lebo je ovela menej hracov na DP a nikto nebeha sam - pvp uz nie je to co byvalo
-PK hracov je oproti poslednym rokom ovela ovela menej, kedysi ked bolo denne online 15pk, teraz su 4 - ano mam to odpozorovane (niekedy za den ani 4 nenalognu aktivne behat)
300 : 15 = 20
80 : 4 = 20

Myslím, že PK je, v poměru k počtu hráčů online, pořád stejně.

A pokud si myslíš, že se nedá hrát group PvP ve 30 lidech, tak se podivej na Morii.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Dudek píše:
Strigwyr píše:...
300 : 15 = 20
80 : 4 = 20

Myslím, že PK je, v poměru k počtu hráčů online, pořád stejně.

A pokud si myslíš, že se nedá hrát group PvP ve 30 lidech, tak se podivej na Morii.
Tak teraz si ma naozaj dostal :) ale sam vidis, ze PKciek aktivnych oproti blue je len 5% no
A tu moriu noneviem ako to na nej funguje, ale nechce sa mi uz iny shard ako DP hravat myslim, ze ani nikoho ineho kto stravil rok+ na DP (a ja po 7 rokoch to menit nechcem :P )
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

del
Naposledy upravil(a) cermi dne 07.03.2012 17:08:04, celkem upraveno 1 x.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

cermi píše:preco nechces menit po 7 rokoch? HA! iba lenivy
Pretoze tvoje IQ x tvoje IQ = 0 IQ :clap:
Ale posthuntenie ti ide dobre len tak dalej ze sa nehambis mat tak malo postov 8)
...
Radsej keby si zamudroval ako zlepsit PvP system ty jeden velky old schooler :) preco sam nehravas pvp? Lebo asi vies za co to stoji :P
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

del
Naposledy upravil(a) cermi dne 07.03.2012 17:08:22, celkem upraveno 1 x.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

A z toho taky vidíš, že jich vždycky bylo jen 5 %, takže druhý bod tvé stížnosti je zcela mimo.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Dudek píše:A z toho taky vidíš, že jich vždycky bylo jen 5 %, takže druhý bod tvé stížnosti je zcela mimo.
To mi je potom zahada, preco sa robili (nie raz) Anti PK zmeny, ked tych PK je tu furt rovnako, takze vase staznosti typu "bee bee neda sa dungovat, je vela pk/pojazdov" boli tiez celkom mimo :)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Trocha alibismu z mé strany: Když hrávalo 300 lidí, nebyly povoleny dualy, takže PK je v podstatě víc.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Dudek píše:Trocha alibismu z mé strany: Když hrávalo 300 lidí, nebyly povoleny dualy, takže PK je v podstatě víc.
To mi je potom este vacsia zahada, ze ked bolo PK menej, tak sa nedalo dungovat lebo ich bolo vela a teraz ked je PK dokonca viac, tak sa nikto nestazuje :D
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Protože současná PK jsou zdechláci! (IBA LENIVÝ)
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:
cermi píše:iba lenivy
v tej vete som najprv pisal v jednotnom cisle avsak bol som lenivy ale nie len ja tak som to musel tvojej intelingencii prepisat lebo by si tam namna zase vytiahol nejaky script ze som pouzival IK pogy a podobne.. Dufam ze mi odpustit takyto nehorazny prehresok ze som zabudol doeditovat aj druhu cast vety ako som sam seba utopil :( a teraz uz nemusis spamovat topik kde sa riesia veci dospelakov. Nejaky detsky topik si spamuj v casti "pokec" dik a maj sa.

Este pre GMs: Pouvazujte ci chcete utopit PvP v jedenj z najlepsich hier ake su. Take moznosti ake su tu, nie su v skoro ziadnej inej. Popripade by sa mi pacilo, keby namiesto killu a naslednom statuse murderer by to proste typkov hodilo automakro do jailu s 3k logmi nech je toto uplne anti-pk server a uz to nebudem dalej musiet riesit :P
no pre dospelakov takze ty by si konecne mohol prestat zakladat topiky :D:D ad IQ co tu rozpravas tak to tvoje je na urovni mrazu
Odpovědět