Acarus píše:hadow kladiva, kdyz uz jednou si ten quest udelal ... ale budiz. Na co tahat forge, kdyz mi staci s sebou tahnout ingoty ...
no vidis uz mi i z ty prace hrabe, ingy me nenapadly:)
Pouzil jsem na kladivo mb a s nejvetsi pravdepodobnosti to nepsalo ze je nb. Z toho jsem usuzoval ze o nej muzu prijit. Zkusenost po hebu nemam, jeslti je nb tak to se omlouvam.
V tom pripade bych tu cenu chapal a mozna i pridal:p
Acarus píše:hadow kladiva, kdyz uz jednou si ten quest udelal ... ale budiz. Na co tahat forge, kdyz mi staci s sebou tahnout ingoty ...
no vidis uz mi i z ty prace hrabe, ingy me nenapadly:)
Pouzil jsem na kladivo mb a s nejvetsi pravdepodobnosti to nepsalo ze je nb. Z toho jsem usuzoval ze o nej muzu prijit. Zkusenost po hebu nemam, jeslti je nb tak to se omlouvam.
V tom pripade bych tu cenu chapal a mozna i pridal:p
Skuhry píše:tak uz mi to nejspis doslo, jako bych nic nepsal...
Kazdopadne, odendam moznost, si ho takto kupovat jakozto plnenim questu ... protoze to melo bejt 1x a dost.
chybi mi tam odmazani priznaku - plnim quest.
ja osobně bych to kladivo udělal nb, jelikož mlatit stim na hb a čekat až se nabije to je věru opruz..., dal by někdo mohl opravit ty dusty aby se daly oddělovat. Taky by mohli jit očarovat lvl 9 monstra, u 10tek to chápu, ale u 9tek byste mohli udělat vyjimku, aspoń u nějakých.
ještě jeden navrh: když u craft splní danej kvest ať už golema, nebo toho looticího, tak by si mohl to kladivo koupit příště třeba za 250K, jinak je to opravdu drahá špecka. ( PS: za gramatiku sry)
Reneme píše:ja osobně bych to kladivo udělal nb, jelikož mlatit stim na hb a čekat až se nabije to je věru opruz..., dal by někdo mohl opravit ty dusty aby se daly oddělovat. Taky by mohli jit očarovat lvl 9 monstra, u 10tek to chápu, ale u 9tek byste mohli udělat vyjimku, aspoń u nějakých.
ještě jeden navrh: když u craft splní danej kvest ať už golema, nebo toho looticího, tak by si mohl to kladivo koupit příště třeba za 250K, jinak je to opravdu drahá špecka. ( PS: za gramatiku sry)
nevidim duvod, proc by melo byt to kladivo levne, nepouzivejte ho nechcete li.
nevidim duvod, proc s nim mlatit zrovna na hb, dokonce bych nerad spekuloval, ze si ho tam nabijete.
nevim jak tobe, ale me to normalne s hracskou postavou ten myth/black/blood dust rozdelit jde je li stockovany. Ale nejspis bude chyba u tebe kdys si chces vyndat 1 a je to priliz tezke, ale tohle delaji vsechny predmety.
Ocarovat jde jakykoliv pytlik.
takže je nějaký specialní postup jak očarovat například wyrma ve fdd nebo balrony na fdd ostrově v sopce?, mě to totiž nešlo zádným dustem. K tomu rozdělováni, když mi nejdou od sebe oddělit ani obyčejnýý fair dusty který sou lehký, je tedy chyba někde u mě?
Reneme píše:takže je nějaký specialní postup jak očarovat například wyrma ve fdd nebo balrony na fdd ostrově v sopce?, mě to totiž nešlo zádným dustem. K tomu rozdělováni, když mi nejdou od sebe oddělit ani obyčejnýý fair dusty který sou lehký, je tedy chyba někde u mě?
Co se dustu tyka, bude chyba u tebe nejspis.
Co se tyka specialnich questovnich npc, ty maji natolik specificky loot, ze to na ne nejde. Jde to na vsechny ostatni standartni npc.
Tak a mám looterku!
První postřehy:
První problem je neštosovatelnost, když jsem jako první pokus očaroval 60 bloodrock ingotů, udělalo to pěkně těžkou hromádku.
(Samozřejmě nešla uklidit, jenže zmizela, když jsem si na ní stoupnul, hezky v bytečku a udělal si další. Nu což, smůla.)
Další problém je váha. Možná by se dala snížit na polovinu.
To, že se dá předělat víc ingotů najednou, je chyba nebo záměr?
Problém, že ada warhammer není newbie - jistě si dokážu představit první pk co to ukradne, jenom proto, že to bylo setsakra drahé. Dále viz dole.
Dal by se nějak barevně/textově rozlišit očarovaný loot od běžného?
Jak se ada warhammer nabíjí?
Jak získat nové kladivo, když staré ztratím - ukradne pk, výleh v dungu? Musím celý quest dělat znovu, nebo lze udělat nějakou úlevu?
Jaký je rozdíl mezi bloodrock, blackrock a mytheril dustem?
Šipka a bonusy ke skillům je samozřejmě bomba, nehledě o možnosti speciálního travel booku.
Adamantium War Hammer:
Není linknuté, ani newbie.
Asi může nasadit jen craft se specializací.
Pokud se opravdu nabíjí mlácením, bylo by dobré udělat je newbie s jedním velkým ALE: nešlo by s tím vlézt do dungu. Jak víme pk kradou všechno, co má nějakou cenu, i kdyby to v životě nevyužili, a mít zase možnost to brát do každého dungu, by se dal získat nehorázný mamon. Plus s udělaným stealingem by takový craft byl jistě zajímavý.
Pokud ne, udělat nějakou rozumnou cenu, za které by si mohl craft se specializací koupit nové - 1M by byl pro mě dostatečná cena, nevím, jaký názor budou mít ostatní.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric http://www.laracraft.cz