Craftsman

Odpovědět
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Craftsman

Příspěvek od Skuhry »

Acarus píše:hadow kladiva, kdyz uz jednou si ten quest udelal ... ale budiz. Na co tahat forge, kdyz mi staci s sebou tahnout ingoty ...
no vidis uz mi i z ty prace hrabe, ingy me nenapadly:)
Pouzil jsem na kladivo mb a s nejvetsi pravdepodobnosti to nepsalo ze je nb. Z toho jsem usuzoval ze o nej muzu prijit. Zkusenost po hebu nemam, jeslti je nb tak to se omlouvam.
V tom pripade bych tu cenu chapal a mozna i pridal:p
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Skuhry píše:
Acarus píše:hadow kladiva, kdyz uz jednou si ten quest udelal ... ale budiz. Na co tahat forge, kdyz mi staci s sebou tahnout ingoty ...
no vidis uz mi i z ty prace hrabe, ingy me nenapadly:)
Pouzil jsem na kladivo mb a s nejvetsi pravdepodobnosti to nepsalo ze je nb. Z toho jsem usuzoval ze o nej muzu prijit. Zkusenost po hebu nemam, jeslti je nb tak to se omlouvam.
V tom pripade bych tu cenu chapal a mozna i pridal:p
Ne nb opravdu neni.
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

tak uz mi to nejspis doslo, jako bych nic nepsal... :)
Smoking
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoking »

A co, že to kladivo vlastně dělá? :P
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Skuhry píše:tak uz mi to nejspis doslo, jako bych nic nepsal... :)
Kazdopadne, odendam moznost, si ho takto kupovat jakozto plnenim questu ... protoze to melo bejt 1x a dost.
chybi mi tam odmazani priznaku - plnim quest.
Reneme
Inkless
Inkless

Příspěvek od Reneme »

ja osobně bych to kladivo udělal nb, jelikož mlatit stim na hb a čekat až se nabije to je věru opruz..., dal by někdo mohl opravit ty dusty aby se daly oddělovat. Taky by mohli jit očarovat lvl 9 monstra, u 10tek to chápu, ale u 9tek byste mohli udělat vyjimku, aspoń u nějakých.

ještě jeden navrh: když u craft splní danej kvest ať už golema, nebo toho looticího, tak by si mohl to kladivo koupit příště třeba za 250K, jinak je to opravdu drahá špecka. ( PS: za gramatiku sry)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Reneme píše:ja osobně bych to kladivo udělal nb, jelikož mlatit stim na hb a čekat až se nabije to je věru opruz..., dal by někdo mohl opravit ty dusty aby se daly oddělovat. Taky by mohli jit očarovat lvl 9 monstra, u 10tek to chápu, ale u 9tek byste mohli udělat vyjimku, aspoń u nějakých.

ještě jeden navrh: když u craft splní danej kvest ať už golema, nebo toho looticího, tak by si mohl to kladivo koupit příště třeba za 250K, jinak je to opravdu drahá špecka. ( PS: za gramatiku sry)
nevidim duvod, proc by melo byt to kladivo levne, nepouzivejte ho nechcete li.
nevidim duvod, proc s nim mlatit zrovna na hb, dokonce bych nerad spekuloval, ze si ho tam nabijete.
nevim jak tobe, ale me to normalne s hracskou postavou ten myth/black/blood dust rozdelit jde je li stockovany. Ale nejspis bude chyba u tebe kdys si chces vyndat 1 a je to priliz tezke, ale tohle delaji vsechny predmety.
Ocarovat jde jakykoliv pytlik.
Reneme
Inkless
Inkless

Příspěvek od Reneme »

takže je nějaký specialní postup jak očarovat například wyrma ve fdd nebo balrony na fdd ostrově v sopce?, mě to totiž nešlo zádným dustem. K tomu rozdělováni, když mi nejdou od sebe oddělit ani obyčejnýý fair dusty který sou lehký, je tedy chyba někde u mě?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Reneme píše:takže je nějaký specialní postup jak očarovat například wyrma ve fdd nebo balrony na fdd ostrově v sopce?, mě to totiž nešlo zádným dustem. K tomu rozdělováni, když mi nejdou od sebe oddělit ani obyčejnýý fair dusty který sou lehký, je tedy chyba někde u mě?
Co se dustu tyka, bude chyba u tebe nejspis.

Co se tyka specialnich questovnich npc, ty maji natolik specificky loot, ze to na ne nejde. Jde to na vsechny ostatni standartni npc.
Reneme
Inkless
Inkless

Příspěvek od Reneme »

takže wyrm ve fdd je kvestovní npc?
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

me taky nejdou oddelat od sebe fair dusty a elixiry...ale vim ze nekterym to jde...nevim v cem je zakopany pes
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Arianna píše:me taky nejdou oddelat od sebe fair dusty a elixiry...ale vim ze nekterym to jde...nevim v cem je zakopany pes
v clientovi
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Kód: Vybrat vše

Skládané zbraně jsou vázány na hodnotu fame 5000 (Craftsman 1000) a vyšší.
Poslusne hlasim ze to se skladackou na crafta nesouhlasi.
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Chci se zeptat, jestli je normalni ze za 6 hodin sekani mi nepadl ani jeden Ebony log? Ano sekam mimo GZ ano skill mam 105.
Neme
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neme »

Hajek II. píše:Chci se zeptat, jestli je normalni ze za 6 hodin sekani mi nepadl ani jeden Ebony log? Ano sekam mimo GZ ano skill mam 105.
Rekl bych ze ano, mam podobnou zkusenost, logy na specializaci jsem sekal snad tyden + jsem mel par starych ebony a podobne padaji i Oak.
The Vampire
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Jj Oak jsou taky bida, mel jsem taky 2 Ebony logy z questu nejakyho, a nejdou mne nastosovat z tema co jsem nasekal:)
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Tak a mám looterku!
První postřehy:
První problem je neštosovatelnost, když jsem jako první pokus očaroval 60 bloodrock ingotů, udělalo to pěkně těžkou hromádku.
(Samozřejmě nešla uklidit, jenže zmizela, když jsem si na ní stoupnul, hezky v bytečku a udělal si další. Nu což, smůla.)
Další problém je váha. Možná by se dala snížit na polovinu.
To, že se dá předělat víc ingotů najednou, je chyba nebo záměr?
Problém, že ada warhammer není newbie - jistě si dokážu představit první pk co to ukradne, jenom proto, že to bylo setsakra drahé. Dále viz dole.
Dal by se nějak barevně/textově rozlišit očarovaný loot od běžného?
Jak se ada warhammer nabíjí?
Jak získat nové kladivo, když staré ztratím - ukradne pk, výleh v dungu? Musím celý quest dělat znovu, nebo lze udělat nějakou úlevu?

Jaký je rozdíl mezi bloodrock, blackrock a mytheril dustem?
Šipka a bonusy ke skillům je samozřejmě bomba, nehledě o možnosti speciálního travel booku.
Adamantium War Hammer:
Není linknuté, ani newbie.
Asi může nasadit jen craft se specializací.

Pokud se opravdu nabíjí mlácením, bylo by dobré udělat je newbie s jedním velkým ALE: nešlo by s tím vlézt do dungu. Jak víme pk kradou všechno, co má nějakou cenu, i kdyby to v životě nevyužili, a mít zase možnost to brát do každého dungu, by se dal získat nehorázný mamon. Plus s udělaným stealingem by takový craft byl jistě zajímavý.
Pokud ne, udělat nějakou rozumnou cenu, za které by si mohl craft se specializací koupit nové - 1M by byl pro mě dostatečná cena, nevím, jaký názor budou mít ostatní.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Ja myslim ze to NPC rika, ze to kladivo jde vyrobit z adamantia a dalsich vzacnych kovu a logu.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Hajek II. píše:Ja myslim ze to NPC rika, ze to kladivo jde vyrobit z adamantia a dalsich vzacnych kovu a logu.
Teeeda prvni clovek, co cte co mu npc neco rika.

Jinak otazky na tve odpovedi Papezi jsou zodpovezeny primo ve hre, krome.

Ano s vahou se pocita, je to tak schvalne. Stejne je tomu tak i pripade non nb kladiva.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Díky štědrosti gm, jsem teď měla možnost vyzkoušet bandana of hidden miner.

Opravdu bandana nepřidává nic do skillu mining?
Odpovědět