ZOH
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zejtra to bude stejnak nejvic zapas Doufam, ze tem smuckam z tajgy nakopem rit...
Ad Oveckin: muze bejt prase, ale je to hrac, ktery ma vsechny atributy top hrace - vetsina dobrych hracu ma nejakou tu cupr abilitku typu strela, klicka, zrychleni. Tenhle zloduch kombinuje vsechno. Podle me je to Pan hrac.
Ad Oveckin: muze bejt prase, ale je to hrac, ktery ma vsechny atributy top hrace - vetsina dobrych hracu ma nejakou tu cupr abilitku typu strela, klicka, zrychleni. Tenhle zloduch kombinuje vsechno. Podle me je to Pan hrac.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
no co co cooo....ja ho proste bastim ..ne fakt se mi zda, ze vsem dava nejakou vetsi akci do tel i hokejek...Legend Of Pain píše:Tak toto je kvalitný názorCaroline píše:Vyhrajem, mame Jagra ...
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Porad i kdyz sam tvrdi ze je uz "stary" tak vynika v tom tymuCaroline píše:no co co cooo....ja ho proste bastim ..ne fakt se mi zda, ze vsem dava nejakou vetsi akci do tel i hokejek...Legend Of Pain píše:Tak toto je kvalitný názorCaroline píše:Vyhrajem, mame Jagra ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to obrovska moralni autorita. Je obrovskej i fyzicky a musim uznat, ze to, jakym zpusobem umi odstavit hrace jednou rukou a druhou delat s klidem klicku, to se jen tak nevidi Ja osobne mam velmi rad styl Eliase.King píše:Porad i kdyz sam tvrdi ze je uz "stary" tak vynika v tom tymuCaroline píše:no co co cooo....ja ho proste bastim ..ne fakt se mi zda, ze vsem dava nejakou vetsi akci do tel i hokejek...Legend Of Pain píše:Tak toto je kvalitný názor
trosku mne desi tema sedivejma vousama:p
ja teda nic proti slovakum... ale tim, ze je nasi porazili, tak u mne uz muzou prohrat vsechno... to neni nenavist, jen takova ta odveka rivalita:)
(treba na slovensko rusko jsem si vstal a fandil vam jak vlastnim) ...
ja teda nic proti slovakum... ale tim, ze je nasi porazili, tak u mne uz muzou prohrat vsechno... to neni nenavist, jen takova ta odveka rivalita:)
(treba na slovensko rusko jsem si vstal a fandil vam jak vlastnim) ...
Naposledy upravil(a) Mrakoplas dne 20 úno 2010 13:47, celkem upraveno 2 x.
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a jak se vam libil dnesni hokej proti lotyšsku ?
Prvnich 5 minut to byl super hokej dali 3 goly pak jak by kazdy zacal hrat na sebe
Prvnich 5 minut to byl super hokej dali 3 goly pak jak by kazdy zacal hrat na sebe
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ten hokej byl nuda od začátku do konce, toho, že jsem na něj čekal a díval se jsem litoval asi tak do dvou minut, co jsem ho zapnul ;PKing píše:a jak se vam libil dnesni hokej proti lotyšsku ?
Prvních pět minut proklamovalo, že ten hokej nebude hokej, ale trénink střel na bránu a zbytek hry bylo zoufalý zadrbávání v útočný třetině kombinovaný s machringem, na kterej jsme fakt neměli.
Jsou to naši, čili fandim, ale - nedalo se na to koukat. Alespoň že jsme tedy s vypětím všech sil s Lotyškem vydyndali výhru. Ale srovnávat to třeba s tak krásným hokejem, jakej generuje Švýcarsko, to by mi musela huba upadnout ;P
Jinak s tou glorifikací Jágra se nedá než souhlasit. Ač jsem si říkal, co tam ještě dělá, tak nedá se svítit, je to pořád pan hráč. Zbytek týmu hraje taky (někdy) pěkně o to nic, ale tenhle pán tam stejně stále dost výrazně vyčuhuje. Nu držím nám palce, ať proti Rusku hrajeme hokej a ne to, co včera (teda dneska).
Nexios
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Tak hokej pořád hrát umí.Sir Artuhr píše:Neboli narod vidlaku fandi jejich symbolu Jardovi Jagrovi..Vidlakovi par excelance:p
A navíc měří skoro dva metry. A když má hlad, tak si utrhne malej kousek. Ale když se potřebuje soustředit, tak si utrhne velkej kousek.
Nexios
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
pekne udelane video, pripominajic slavnou Historii.. http://www.youtube.com/watch?v=gtyvVE2Dx7w
treba to jeste nekdy vyjde.Tak mala zeme a takove uspechy v hokeji.. davam tomu daleko vetsi uznani, nez sablikove.. je pekne kolik toho musi clovek natrenovat, aby sklizel takovyhle uspechy, ale halu za 1.5 mld bych nestavel
treba to jeste nekdy vyjde.Tak mala zeme a takove uspechy v hokeji.. davam tomu daleko vetsi uznani, nez sablikove.. je pekne kolik toho musi clovek natrenovat, aby sklizel takovyhle uspechy, ale halu za 1.5 mld bych nestavel
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tak na tuhle reklamu si jeste pamatujuHunter píše:Tak hokej pořád hrát umí.Sir Artuhr píše:Neboli narod vidlaku fandi jejich symbolu Jardovi Jagrovi..Vidlakovi par excelance:p
A navíc měří skoro dva metry. A když má hlad, tak si utrhne malej kousek. Ale když se potřebuje soustředit, tak si utrhne velkej kousek.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Vyseptala modla:p A nejvic alergickej, kdyz v TV slysim: Jagruv tym nezvladl olympiadu lol:pRampa McKvak píše:Nefandim jeho intelektu, bobeSir Artuhr píše:Neboli narod vidlaku fandi jejich symbolu Jardovi Jagrovi..Vidlakovi par excelance:p
Proste jedine Martina. To je proste holka, ktere se neda nefandit. Presne nekoho takovyho jsme potrebovali.