Ad Oveckin: muze bejt prase, ale je to hrac, ktery ma vsechny atributy top hrace - vetsina dobrych hracu ma nejakou tu cupr abilitku typu strela, klicka, zrychleni. Tenhle zloduch kombinuje vsechno. Podle me je to Pan hrac.
Legend Of Pain píše:Tak toto je kvalitný názorCaroline píše:Vyhrajem, mame Jagra ...
![]()
Porad i kdyz sam tvrdi ze je uz "stary" tak vynika v tom tymuCaroline píše:Legend Of Pain píše:Tak toto je kvalitný názorCaroline píše:Vyhrajem, mame Jagra ...
![]()
no co co cooo....ja ho proste bastim ..ne fakt se mi zda, ze vsem dava nejakou vetsi akci do tel i hokejek...
Tak je to obrovska moralni autorita. Je obrovskej i fyzicky a musim uznat, ze to, jakym zpusobem umi odstavit hrace jednou rukou a druhou delat s klidem klicku, to se jen tak nevidiKing píše:Porad i kdyz sam tvrdi ze je uz "stary" tak vynika v tom tymuCaroline píše:Legend Of Pain píše:Tak toto je kvalitný názor
![]()
no co co cooo....ja ho proste bastim ..ne fakt se mi zda, ze vsem dava nejakou vetsi akci do tel i hokejek...
Ten hokej byl nuda od začátku do konce, toho, že jsem na něj čekal a díval se jsem litoval asi tak do dvou minut, co jsem ho zapnul ;PKing píše:a jak se vam libil dnesni hokej proti lotyšsku ?
Prvnich 5 minut to byl super hokej dali 3 goly pak jak by kazdy zacal hrat na sebe
Tak hokej pořád hrát umí.Sir Artuhr píše:Neboli narod vidlaku fandi jejich symbolu Jardovi Jagrovi..Vidlakovi par excelance:p
tak na tuhle reklamu si jeste pamatujuHunter píše:Tak hokej pořád hrát umí.Sir Artuhr píše:Neboli narod vidlaku fandi jejich symbolu Jardovi Jagrovi..Vidlakovi par excelance:p
A navíc měří skoro dva metry. A když má hlad, tak si utrhne malej kousek. Ale když se potřebuje soustředit, tak si utrhne velkej kousek.
Vyseptala modla:p A nejvic alergickej, kdyz v TV slysim: Jagruv tym nezvladl olympiadu lol:pRampa McKvak píše:Nefandim jeho intelektu, bobeSir Artuhr píše:Neboli narod vidlaku fandi jejich symbolu Jardovi Jagrovi..Vidlakovi par excelance:p