PVP v dungeonu
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ma tak napadlo ked riesis ten desp 5 ;p (mozno to aj takto ako ma napadlo chces riesit )
Co keby si Balte spravil pasaz v despe 5ke ze proste by tam skupina musela byt urcity cas a za ten cas by kazdemu PK co je na svete bolo dane na vedomie ze je tam skupina a na neakom PVP frekventovanom mieste by sa vytvorila gate ktore by tie PK naportila kusok od skupinky a mohla s nima zviest boj?
Ked uz TOP dung tak nech je treba vediet aj PVP na urovni.
Samozrejme by potom bolo osetrene aby tie PK nemohli pokracovat dalej (Port niekedy v dverach pri vstupe do dalsej miesnosti alebo neaky item ktory ide ziskat len v 1ke despe ;p, moznosti je dost).
Add HB PVP: Prijde mi to nezmyselne ;p uz aj tak su ty nbci v nebezpecenstve po cesta tam a nie kazdy NB pozna vsetky NB miesta ktore poznaju starsi hraci :p
Co keby si Balte spravil pasaz v despe 5ke ze proste by tam skupina musela byt urcity cas a za ten cas by kazdemu PK co je na svete bolo dane na vedomie ze je tam skupina a na neakom PVP frekventovanom mieste by sa vytvorila gate ktore by tie PK naportila kusok od skupinky a mohla s nima zviest boj?
Ked uz TOP dung tak nech je treba vediet aj PVP na urovni.
Samozrejme by potom bolo osetrene aby tie PK nemohli pokracovat dalej (Port niekedy v dverach pri vstupe do dalsej miesnosti alebo neaky item ktory ide ziskat len v 1ke despe ;p, moznosti je dost).
Add HB PVP: Prijde mi to nezmyselne ;p uz aj tak su ty nbci v nebezpecenstve po cesta tam a nie kazdy NB pozna vsetky NB miesta ktore poznaju starsi hraci :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Kdo rika ze to nejak podobne neni?Johny Matovic píše: Co keby si Balte spravil pasaz v despe 5ke ze proste by tam skupina musela byt urcity cas a za ten cas by kazdemu PK co je na svete bolo dane na vedomie ze je tam skupina a na neakom PVP frekventovanom mieste by sa vytvorila gate ktore by tie PK naportila kusok od skupinky a mohla s nima zviest boj?

srbqf
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
tusil som toBaltik píše:Kdo rika ze to nejak podobne neni?Johny Matovic píše: Co keby si Balte spravil pasaz v despe 5ke ze proste by tam skupina musela byt urcity cas a za ten cas by kazdemu PK co je na svete bolo dane na vedomie ze je tam skupina a na neakom PVP frekventovanom mieste by sa vytvorila gate ktore by tie PK naportila kusok od skupinky a mohla s nima zviest boj?

Sklb - okrasny clovek
Já jsem byl také noobík, a řekl bych že jsem to měl daleko těžší , než dnešní noobiky, dnes je všichni tahají za ručíčku.Rampa McKvak píše:Myslis, ze je adekvatni srovnavat sebe s uplnym nbkem?Miki píše: Jelikož jsi trenuji nového mága normálně v přírodě , tak vím že to HB je ůplně zbytečně zavřené....
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem byl take dite a nikdy jsem nemel moznost mit takove hracky jako ma muj mladsi bratrMiki píše:Já jsem byl také noobík, a řekl bych že jsem to měl daleko těžší , než dnešní noobiky, dnes je všichni tahají za ručíčku.Rampa McKvak píše:Myslis, ze je adekvatni srovnavat sebe s uplnym nbkem?Miki píše: Jelikož jsi trenuji nového mága normálně v přírodě , tak vím že to HB je ůplně zbytečně zavřené....

Edit: Ne, ted vazne. Prej jim to, kdyz Ty jsi takovy luxus v podobe chraneneho hb nemohl mit

Naposledy upravil(a) Rampa McKvak dne 03.01.2010 14:26:23, celkem upraveno 1 x.
No Sclbe, tehdy lidi běhali po přířodě a holt se někdy stalo že ho pojelo Pkáčko. A není to co chtějí GMka? Aby lidé lítali po světě? Myslím si že je daleko bezpečnější se pohybovat po světě (být stále v pohybu). Než být na nechráněném HB (nechráněném? sakra já zapoměl oni tam mají vlastně O/CH port).Johny Matovic napsal:
Jsem pro, aby se HB otevřelo s tím že se dá do dveří hláška že na Britanské HB přišli řádit vrahové. Ale dnešní stav jsi myslím že je nevyhovujcí.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
To si zrovna nemyslim , stejnak v dnešní době tam málokdy zajde Noobik. Spíš tam chodí hráči , který už mají něco nahráno. A trenují si nově postavu.Goddivine píše:Nesmysl, by na tom HB bylo stejne prazdno, takze by to ztratilo smysl...Miki píše:Jsem pro otevření HB jako pvp zonu, nemělo by být chráněný HB je to největší šlápnutí vedle , které GM udělali.Tharr píše:bude to těžké no..ale aspon nejake oživení..
btw: udelejte hb pvp zonou jako kdysi:p
Dnešní noobici maji NB dung. Tam pochopí základy. A pak se vydávájí do světa. Akorát potkají hráče , který jím řekne , jděte na HB tam vás nikdo nezabije. Místo toho , aby je naváděli do Nb Dungů.
Balte, a tehdy to tak nebylo? To si jako myslíš že jsme na tom HB na PK neumírali?Baltik píše:Budme realisti. A holt by se velmi casto stalo ze by je pojelo PKcko, az by je to dost rychle prestalo bavit uplne.Miki píše: No Sclbe, tehdy lidi běhali po přířodě a holt se někdy stalo že ho pojelo Pkáčko.
Si pojizdejte vypravy v Despu5 (jestli na to mate), newby nechte na pokoji.
Prvne tam byla non-PK zona, pak se zrusila, obcas tam zaslo tehdy silne OCH, casem tam nebyla ani noha, pak se zavedly sutry a byly tam sutry a PK byl zavod o beh k sutru, pak se zacalo prasit, na obe strany, pak nekdo sutry maznul a nebyla tam ani noha (nepocitam skeletony), pak se zavedly znova sutry, pak se zacalo opet prasit (target apod.) pak se orezaly sutry pak se zacalo prasit z druhe strany, pak se z toho radsi udelala non-pk zona...Miki píše: Balte, a tehdy to tak nebylo? To si jako myslíš že jsme na tom HB na PK neumírali?
Nechtej po nas abysme delali dalsi kolecko "tudy cesta nevede"
srbqf
Hehe si pamatuju jak tenkrat lidi naklikli na sutr a poslali pk na karibik aji v koveBaltik píše:Prvne tam byla non-PK zona, pak se zrusila, obcas tam zaslo tehdy silne OCH, casem tam nebyla ani noha, pak se zavedly sutry a byly tam sutry a PK byl zavod o beh k sutru, pak se zacalo prasit, na obe strany, pak nekdo sutry maznul a nebyla tam ani noha (nepocitam skeletony), pak se zavedly znova sutry, pak se zacalo opet prasit (target apod.) pak se orezaly sutry pak se zacalo prasit z druhe strany, pak se z toho radsi udelala non-pk zona...Miki píše: Balte, a tehdy to tak nebylo? To si jako myslíš že jsme na tom HB na PK neumírali?

Tak jsi to asi špatně pamatuji , když jsme se s noobikama snažili bránit pkačkům , tím že jsme zabíhali k archerůma ty je zastřelili.Baltik píše:Prvne tam byla non-PK zona, pak se zrusila, obcas tam zaslo tehdy silne OCH, casem tam nebyla ani noha, pak se zavedly sutry a byly tam sutry a PK byl zavod o beh k sutru, pak se zacalo prasit, na obe strany, pak nekdo sutry maznul a nebyla tam ani noha (nepocitam skeletony), pak se zavedly znova sutry, pak se zacalo opet prasit (target apod.) pak se orezaly sutry pak se zacalo prasit z druhe strany, pak se z toho radsi udelala non-pk zona...Miki píše: Balte, a tehdy to tak nebylo? To si jako myslíš že jsme na tom HB na PK neumírali?
Zruste zakaz do Hb, zruste stouny na odpink pk, a uviidte jak tam zacne se zase pvp behat.. tomu verim.. a mylsim že nejsme sám.. bejval to tam masakr.. urcite lepsi jak v cove .. ted jsem potkal typka, rika.. hraji po 7 dmi letech. Pamatuji ty dobre boje kdyz bylo otevrene HB,ale ted.. tam nepotkam nikoho..
Lidi co pred 7-8 lety behali by nenapadlo postavat v GZ a kricet pres hradby.Tharr píše:Zruste zakaz do Hb, zruste stouny na odpink pk, a uviidte jak tam zacne se zase pvp behat.. tomu verim.. a mylsim že nejsme sám.. bejval to tam masakr.. urcite lepsi jak v cove .. ted jsem potkal typka, rika.. hraji po 7 dmi letech. Pamatuji ty dobre boje kdyz bylo otevrene HB,ale ted.. tam nepotkam nikoho..
To nebude v nastaveni

srbqf
Balte , vždy byly takový jedinci.... Jenže v Britu na HB se je dalo aspon zabít. Pamatuji si to moc dobře. Co takhle to udělat zkušebně..? Třeba na 2 Měsice to nechat otevřený a povolit pvp? samozřejmě otevrený jak přední tak zadní vrata. Aby se dalo utíkat před jedním Pkáčkem...Baltik píše:Lidi co pred 7-8 lety behali by nenapadlo postavat v GZ a kricet pres hradby.Tharr píše:Zruste zakaz do Hb, zruste stouny na odpink pk, a uviidte jak tam zacne se zase pvp behat.. tomu verim.. a mylsim že nejsme sám.. bejval to tam masakr.. urcite lepsi jak v cove .. ted jsem potkal typka, rika.. hraji po 7 dmi letech. Pamatuji ty dobre boje kdyz bylo otevrene HB,ale ted.. tam nepotkam nikoho..
To nebude v nastaveni
Popřípadě můžete zvíšit spawn skeletonu , zomiků na HB v Nujelmu. Je tam i brána k Mini dungu. Nevím proč se vybíral na non PK zonu zrovna Brit....
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe to bude totalne na nic ... premejslej kdyz se zrusi gz v cove tak se to taky vylidni to samy bude na hb, hraci sou rozmazleny. Nepujdou skillovat postavy tam kde neni (radoby) bezpecno.
Je to fakt hloupost brat hb antipk zonu a to rikam jako fakt zlý pekáčko.
-----------------
Nak se mi sem vloudil dabl post prosim smazat :\
Je to fakt hloupost brat hb antipk zonu a to rikam jako fakt zlý pekáčko.
-----------------
Nak se mi sem vloudil dabl post prosim smazat :\
No chci videt NB bez kone, jak zdrha predni a zadni brankou tomu zlemu PKcku. A s jezditkem jich tam moc nevidam ani ted, po prvnim HK presna nulaLucky píše:Je to fakt hloupost brat hb antipk zonu a to rikam jako fakt zlý pekáčko.

Ale jinak bych to klidne tipnul zivotnost takovyho newba na 2-3 pary maximalne, netreba cokoli kouzlit jineho

Presne jak rikas - takovy Cove se po vypnuti guardu vylidni driv nez dobehnou recall timery, a to i kdyz PKcka jsou 2 a modraku 9. A to jsou tam "radoby" PvPeri
srbqf