PVP v dungeonu

Vaše nápady a návrhy
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Ma tak napadlo ked riesis ten desp 5 ;p (mozno to aj takto ako ma napadlo chces riesit )
Co keby si Balte spravil pasaz v despe 5ke ze proste by tam skupina musela byt urcity cas a za ten cas by kazdemu PK co je na svete bolo dane na vedomie ze je tam skupina a na neakom PVP frekventovanom mieste by sa vytvorila gate ktore by tie PK naportila kusok od skupinky a mohla s nima zviest boj?
Ked uz TOP dung tak nech je treba vediet aj PVP na urovni.
Samozrejme by potom bolo osetrene aby tie PK nemohli pokracovat dalej (Port niekedy v dverach pri vstupe do dalsej miesnosti alebo neaky item ktory ide ziskat len v 1ke despe ;p, moznosti je dost).
Add HB PVP: Prijde mi to nezmyselne ;p uz aj tak su ty nbci v nebezpecenstve po cesta tam a nie kazdy NB pozna vsetky NB miesta ktore poznaju starsi hraci :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Johny Matovic píše: Co keby si Balte spravil pasaz v despe 5ke ze proste by tam skupina musela byt urcity cas a za ten cas by kazdemu PK co je na svete bolo dane na vedomie ze je tam skupina a na neakom PVP frekventovanom mieste by sa vytvorila gate ktore by tie PK naportila kusok od skupinky a mohla s nima zviest boj?
Kdo rika ze to nejak podobne neni? ;)
srbqf
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Miki píše: Jelikož jsi trenuji nového mága normálně v přírodě , tak vím že to HB je ůplně zbytečně zavřené....
Myslis, ze je adekvatni srovnavat sebe s uplnym nbkem? :wink:
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Baltik píše:
Johny Matovic píše: Co keby si Balte spravil pasaz v despe 5ke ze proste by tam skupina musela byt urcity cas a za ten cas by kazdemu PK co je na svete bolo dane na vedomie ze je tam skupina a na neakom PVP frekventovanom mieste by sa vytvorila gate ktore by tie PK naportila kusok od skupinky a mohla s nima zviest boj?
Kdo rika ze to nejak podobne neni? ;)
tusil som to :wink:
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Rampa McKvak píše:
Miki píše: Jelikož jsi trenuji nového mága normálně v přírodě , tak vím že to HB je ůplně zbytečně zavřené....
Já jsem byl také noobík, a řekl bych že jsem to měl daleko těžší , než dnešní noobiky, dnes je všichni tahají za ručíčku.
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Miki píše:
Rampa McKvak píše:
Já jsem byl také noobík, a řekl bych že jsem to měl daleko těžší , než dnešní noobiky, dnes je všichni tahají za ručíčku.
Ja jsem byl take dite a nikdy jsem nemel moznost mit takove hracky jako ma muj mladsi bratr :)

Edit: Ne, ted vazne. Prej jim to, kdyz Ty jsi takovy luxus v podobe chraneneho hb nemohl mit 8)
Naposledy upravil(a) Rampa McKvak dne 03.01.2010 14:26:23, celkem upraveno 1 x.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Johny Matovic napsal:
Add HB PVP: Prijde mi to nezmyselne ;p uz aj tak su ty nbci v nebezpecenstve po cesta tam a nie kazdy NB pozna vsetky NB miesta ktore poznaju starsi hraci :p
No Sclbe, tehdy lidi běhali po přířodě a holt se někdy stalo že ho pojelo Pkáčko. A není to co chtějí GMka? Aby lidé lítali po světě? Myslím si že je daleko bezpečnější se pohybovat po světě (být stále v pohybu). Než být na nechráněném HB (nechráněném? sakra já zapoměl oni tam mají vlastně O/CH port).

Jsem pro, aby se HB otevřelo s tím že se dá do dveří hláška že na Britanské HB přišli řádit vrahové. Ale dnešní stav jsi myslím že je nevyhovujcí.
Goddivine
Inkless
Inkless

Příspěvek od Goddivine »

Miki píše:
Tharr píše:bude to těžké no..;) ale aspon nejake oživení..

btw: udelejte hb pvp zonou jako kdysi:p
Jsem pro otevření HB jako pvp zonu, nemělo by být chráněný HB je to největší šlápnutí vedle , které GM udělali.
Nesmysl, by na tom HB bylo stejne prazdno, takze by to ztratilo smysl...
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miki píše: No Sclbe, tehdy lidi běhali po přířodě a holt se někdy stalo že ho pojelo Pkáčko.
Budme realisti. A holt by se velmi casto stalo ze by je pojelo PKcko, az by je to dost rychle prestalo bavit uplne.

Si pojizdejte vypravy v Despu5 (jestli na to mate), newby nechte na pokoji.
srbqf
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

nubici na hb už nechodia, nubici už si zabíjajú bone archerov alebo provokujú lsnka v lesíku

ja keď som začínal, robila tlupa na hb nájazdy.. vždy sa mi rozkleplali ruky a ja som ich prosil aby mi nelootli to golden platko :)
clear brainwashing
dNb prezents
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Goddivine píše:
Miki píše:
Tharr píše:bude to těžké no..;) ale aspon nejake oživení..

btw: udelejte hb pvp zonou jako kdysi:p
Jsem pro otevření HB jako pvp zonu, nemělo by být chráněný HB je to největší šlápnutí vedle , které GM udělali.
Nesmysl, by na tom HB bylo stejne prazdno, takze by to ztratilo smysl...
To si zrovna nemyslim , stejnak v dnešní době tam málokdy zajde Noobik. Spíš tam chodí hráči , který už mají něco nahráno. A trenují si nově postavu.

Dnešní noobici maji NB dung. Tam pochopí základy. A pak se vydávájí do světa. Akorát potkají hráče , který jím řekne , jděte na HB tam vás nikdo nezabije. Místo toho , aby je naváděli do Nb Dungů.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Baltik píše:
Miki píše: No Sclbe, tehdy lidi běhali po přířodě a holt se někdy stalo že ho pojelo Pkáčko.
Budme realisti. A holt by se velmi casto stalo ze by je pojelo PKcko, az by je to dost rychle prestalo bavit uplne.

Si pojizdejte vypravy v Despu5 (jestli na to mate), newby nechte na pokoji.
Balte, a tehdy to tak nebylo? To si jako myslíš že jsme na tom HB na PK neumírali?
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miki píše: Balte, a tehdy to tak nebylo? To si jako myslíš že jsme na tom HB na PK neumírali?
Prvne tam byla non-PK zona, pak se zrusila, obcas tam zaslo tehdy silne OCH, casem tam nebyla ani noha, pak se zavedly sutry a byly tam sutry a PK byl zavod o beh k sutru, pak se zacalo prasit, na obe strany, pak nekdo sutry maznul a nebyla tam ani noha (nepocitam skeletony), pak se zavedly znova sutry, pak se zacalo opet prasit (target apod.) pak se orezaly sutry pak se zacalo prasit z druhe strany, pak se z toho radsi udelala non-pk zona...
Nechtej po nas abysme delali dalsi kolecko "tudy cesta nevede"
srbqf
Goddivine
Inkless
Inkless

Příspěvek od Goddivine »

Baltik píše:
Miki píše: Balte, a tehdy to tak nebylo? To si jako myslíš že jsme na tom HB na PK neumírali?
Prvne tam byla non-PK zona, pak se zrusila, obcas tam zaslo tehdy silne OCH, casem tam nebyla ani noha, pak se zavedly sutry a byly tam sutry a PK byl zavod o beh k sutru, pak se zacalo prasit, na obe strany, pak nekdo sutry maznul a nebyla tam ani noha (nepocitam skeletony), pak se zavedly znova sutry, pak se zacalo opet prasit (target apod.) pak se orezaly sutry pak se zacalo prasit z druhe strany, pak se z toho radsi udelala non-pk zona...
Hehe si pamatuju jak tenkrat lidi naklikli na sutr a poslali pk na karibik aji v kove :D
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Baltik píše:
Tak jsi to asi špatně pamatuji , když jsme se s noobikama snažili bránit pkačkům , tím že jsme zabíhali k archerůma ty je zastřelili.
Tharr
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Tharr »

Zruste zakaz do Hb, zruste stouny na odpink pk, a uviidte jak tam zacne se zase pvp behat.. tomu verim.. a mylsim že nejsme sám.. bejval to tam masakr.. urcite lepsi jak v cove .. ted jsem potkal typka, rika.. hraji po 7 dmi letech. Pamatuji ty dobre boje kdyz bylo otevrene HB,ale ted.. tam nepotkam nikoho..
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Tharr píše:Zruste zakaz do Hb, zruste stouny na odpink pk, a uviidte jak tam zacne se zase pvp behat.. tomu verim.. a mylsim že nejsme sám.. bejval to tam masakr.. urcite lepsi jak v cove .. ted jsem potkal typka, rika.. hraji po 7 dmi letech. Pamatuji ty dobre boje kdyz bylo otevrene HB,ale ted.. tam nepotkam nikoho..
Lidi co pred 7-8 lety behali by nenapadlo postavat v GZ a kricet pres hradby.

To nebude v nastaveni ;)
srbqf
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Baltik píše:
Tharr píše:Zruste zakaz do Hb, zruste stouny na odpink pk, a uviidte jak tam zacne se zase pvp behat.. tomu verim.. a mylsim že nejsme sám.. bejval to tam masakr.. urcite lepsi jak v cove .. ted jsem potkal typka, rika.. hraji po 7 dmi letech. Pamatuji ty dobre boje kdyz bylo otevrene HB,ale ted.. tam nepotkam nikoho..
Lidi co pred 7-8 lety behali by nenapadlo postavat v GZ a kricet pres hradby.

To nebude v nastaveni ;)
Balte , vždy byly takový jedinci.... Jenže v Britu na HB se je dalo aspon zabít. Pamatuji si to moc dobře. Co takhle to udělat zkušebně..? Třeba na 2 Měsice to nechat otevřený a povolit pvp? samozřejmě otevrený jak přední tak zadní vrata. Aby se dalo utíkat před jedním Pkáčkem...

Popřípadě můžete zvíšit spawn skeletonu , zomiků na HB v Nujelmu. Je tam i brána k Mini dungu. Nevím proč se vybíral na non PK zonu zrovna Brit....
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Ty voe to bude totalne na nic ... premejslej kdyz se zrusi gz v cove tak se to taky vylidni to samy bude na hb, hraci sou rozmazleny. Nepujdou skillovat postavy tam kde neni (radoby) bezpecno.
Je to fakt hloupost brat hb antipk zonu a to rikam jako fakt zlý pekáčko.
-----------------
Nak se mi sem vloudil dabl post prosim smazat :\
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Lucky píše:Je to fakt hloupost brat hb antipk zonu a to rikam jako fakt zlý pekáčko.
No chci videt NB bez kone, jak zdrha predni a zadni brankou tomu zlemu PKcku. A s jezditkem jich tam moc nevidam ani ted, po prvnim HK presna nula :)
Ale jinak bych to klidne tipnul zivotnost takovyho newba na 2-3 pary maximalne, netreba cokoli kouzlit jineho ;) Pak uz jen hid a loot.

Presne jak rikas - takovy Cove se po vypnuti guardu vylidni driv nez dobehnou recall timery, a to i kdyz PKcka jsou 2 a modraku 9. A to jsou tam "radoby" PvPeri
srbqf
Odpovědět