Podelavani

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Pokud se dopouštim "prasení" tak můžu čekat, že to samé stane i mě. je ale srandovní věc, když tu ten dotyčný brečí, jak strašný osud ho stihl, mňo co naplat občas se to tu objeví :p
Ta možnost "podělávání" lidí tu je, tak proč ji nechat ležet ladem :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Beru, ale je zajimave, ze to co je sranda pro me, kdyz to delam najednou prestane srandou byt, kdyz to nekdo udela me

Takze bych u kazde akce radeji premyslel jak moc by se to libilo me(ale to by asi 90% lidi nebavilo hrat)

Ale urcite neni nad to prijit z prace/skoly/postele lognout, napsat kamaradum a ukazat tem ostatnim jelimanum kteri zde hraji, kdo je panem
Protoze je to jen hra a zde muzete delat co chcete i to, co by ste si nikdy v realu netroufli :wink:
Tak jistě. Ono, je to ale u všech lidských akcí. Když poběžím závod a vyhraju, tak mám radost (a tím jsem vlastně ublížil ostatním závodníkům - sakrbleu, to abych dycky končil radši poslední - ale to zas ubližuju sobě - jaj, zamotanej kruh!) - když skončím druhý, tak mám radost menší, nebo vůbec žádnou.

K druhému odstavci - tak se člověk má chovat v rl. Ve hře jde hodně často taky o to, že si člověk může dovolit to, co v rl dělat nejde. Od toho to je hra a ne "simulace realného života přes internet" :wink:

A. Jop, není nad to. Protože přesně jak píšeš - dělam i to, co si v rl netroufnu/nechci dělat. Stejně jak nezabíjim zvířata v realu, ale jen ve hře - tak to dělám i s lidma :wink: Prozatím!
Nexios
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

To zvýrazněné i je tam správně :)
Ale opravdu to stojí za to? Prasit jenom proto, že v RL nemůžu? Nešlo by to bez?
(Můj postoj - každej ať si dělá, co chce. Nejsem proti prasení, je to jenom hra, když to někoho baví, tak ať :) ...ale není nutnost, aby prasil a podělával každej. Proč by měl být můj přístup špatnej (au, horká plotna), když právě ve hře chci být tím čestným a správným?)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Oba dva mame trosku jinej nazor, trosku jinou povahu, ale kdyz nad tim tak premejslim ani jeden z nas nema pro me nepochopitelnou povahu(ne, ze by takovej musel byt i ve hre) kdy mu nevadi zabit "jen tak", zmlatit a okrast nakou duchodkyni...
Takze debata o chovani ve hre je vlastne uplne marna, protoze lidi sou opravdu desne ruzni a kazdej ma jinej pohled na to co je dobry a co spatny, co je sranda a co uz ne... :wink:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Amadeus
Neprasím proto, že v rl nemůžu - nýbrž (u velké části věcí) hlavně proto, že v rl nechci (jistě, něco by ani nešlo/nesmělo by se). Bez by to šlo - ale stejně, jako to jde bez, tak to jde i s. Proč si to nezkusit, když má člověk tu možnost - já právě tohle vidím jako jednu z nejdůležitějších věcí, proč existujou hry - zkusit i věci navíc - ať už řízení letadla, nebo někomu useknout nohu :wink:

Pheme
Hele, máš naprostou pravdu. Ale když to napíšeš takhle, tak tu není o čem diskutovat .. a kam pak já budu postovat? :(
Nexios
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Já mluvím jenom o chování ve hře, RL povaha už je soukromá věc ;)
Mr. PeKař

Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Ja jsem v realu hrozne zlej, ale ve hre si chci zkusit byt hodnej, tak hraju slusne.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Pheme píše: Beru, ale je zajimave, ze to co je sranda pro me, kdyz to delam najednou prestane srandou byt, kdyz to nekdo udela me

Takze bych u kazde akce radeji premyslel jak moc by se to libilo me(ale to by asi 90% lidi nebavilo hrat)

Ale urcite neni nad to prijit z prace/skoly/postele lognout, napsat kamaradum a ukazat tem ostatnim jelimanum kteri zde hraji, kdo je panem
Protoze je to jen hra a zde muzete delat co chcete i to, co by ste si nikdy v realu netroufli :wink:
nesouhlasim. kdyz mne nekdo zprasi, nevadi mi to.
tedy zustava jen ta "zabavna" cast praseni ostatnich...

umirani ani prichazeni o veci mi proste nevadi. v dlouhodobejsim meritku naopak. kdyz prijdu o veci, mam aspon motivaci je ziskat zpet.

praseni dle meho o povaze nevypovida....

kradeni.podrazy a praskani ano
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Celkově jsem se vlastně zapojil do téhle diskuze jenom kvůli tomuhle postu.
Prafotr Morava píše:Mě stejně zaráží, že po tolika letech fungování tohoto serveru, ještě někdo věří na čest a nechá se podvést od kdejakého malého smrada....
Trošku mě to uráží, pokud to tak můžu říct...
Ano, věřím na čest. A to i RL (a rl je imho mnohem zkaženější než DP). Nevím, proč se důvěřivost bere jako potupa. (I když - kdo se spálí, nespálí se znova. Ale je blbé považovat pak všechny ostatní hráče za podrazáky a práskače.)
* * *
Obchod s pk mimo gz přímo bije do očí (je jasné, co přijde - OoOoOooo), ale jako prasení mi to nepřijde.
* * *
Prasení za pk (nevím co si pod tím představit, hk rk full?) mi nevadí. Ale vadí mi, když se k tomu využívá modrá postava, která z toho vyjde neposkvrněna (modrej bonzák, modrej šmírák - duch, zabití vortem, podrazy na trhu,.. - většina toho je trestána, pár věcí ale stále trestat nejde)
- srovnání s rl - v rl mu za to rozbijeme papulu (třeba), ale v UO mi vadí bezbrannost, nedá se proti tomu nic dělat, nijak bránit, a modrák si prasí dál.

Pozn.: Stále mi uniká, jak se prasí za pk (neříkám, že to nejde, ale potřeboval bych to upřesnit, co si pod tím představit)
Mr. PeKař

Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

No odpověděl sis sám :)
tím druhým odstavcem. Ta věc přímo bije do očí, a vymlouvat se, že nemám modráka... v dnešní době je otázka minut si udělat trh modrou postavičku...
Jestli tě to uráží, tak to mě mrzí, ale bohužel to je pravda. Já osobně na dp nejdřív podezřívavě koukám a čuju podraz a pak až si většinou plácnu na obchod. Stále jsem ale opatrnej. Mimochodem v rl se to taky většinou vyplatí.

Jinak prasení za pk. No to je asi podle každého metru jiné. Pro někoho je prasení vražda koně, pro jiného zas zabití po oživení. Pro mě osobně byla například krásná ukázka pk prasení zabití v guard zóně pomocí ohnivých stěn. :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Hunter píše:Stejně jako si můžu přečíst romantickej román, kde se nakonec všichni vemou, tak si můžu přečíst i detektivku, nebo horor - a nejsem jen kvuli tomu reálně horší člověk ne?
svinstvo :p
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Poslední můj post v téhle diskuzi:

Nestavil jsem se na stranu ani jedné z možností (opravdu mi prasení nevadí ;)), pouze jsem se chtěl vyjádřit. Dá se hrát i čestně, koho to baví, ten může. Kdo rád "prasí," tak ať. To, že je DP (asi už) zkažené, je věc druhá. Čestný člověk se tu asi už neuchytí (a já chci dokázat, že ano, že i tak to jde).

UO rozhodně nespojuji s RL, i když chování ve hře (teoreticky) může lehce napovídat o psychice (věku? ... znám mladší náctileté hráče, co jsou "vyspělejší" než -cetiletí) hráče v RL. Předchozí post (román/detektivka; spojení s RL) jsem vůbec nebral na mysl. (Napadá mě jenom směšné vyhrožování typu: "Kde bydlíš?! Přijdu si pro tebe!" - Je to opravdu jenom hra, nespojuji to s RL.)

A i když je to jenom hra. Jedinej vliv UO na RL je ten, že u UO se stráví určitej čas. A to prasení ho může ostatním (zpraseným) vzít. Taky dokáže dost zkazit náladu. - Stojí to za to?
Mr. PeKař

Odpovědět