Podelavani
Podelavani
Je trestne kdyz pk vilaka modreho na bochod a zabije ho?:*)
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ne ne, to je sam wicapi wakanPrafotr Morava píše:hh další kterého pojel Wicapi Wakan?
Jinak je to tvá věc kam chodíš směňovat zboží.....
(v occlo ke me pribehlo nahate pk a psalo neco jako...."ces plejty?" a protoze je to rp zlodej a vrah a byl vyzrazen, nezbyva me priste v rp strachu nic jineho nez volat straze
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podelavani
Pls přeloží mi to někdo do češtiny, případně angličtiny? DěkujiCremmonka píše:Je trestne kdyz pk vilaka modreho na bochod a zabije ho?:*)
Nexios
Re: Podelavani
Hunter píše:Pls přeloží mi to někdo do češtiny, případně angličtiny? DěkujiCremmonka píše:Je trestne kdyz pk vilaka modreho na bochod a zabije ho?:*)
Kód: Vybrat vše
Is the crime when player killer elicit someone to trade and kill him? :p
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec, může zabít i modrák to pk :) Přijde na kraj gz, modrák má/nemá zboží, pk má/nemá gp, zabít se můžou navzájem.Pheme píše:Obchod s kradenym zbozim(kdyz pk neco prodava) je nebezpecny :wink:
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mě to spíš překvapuje. A je to snad špatně?Prafotr Morava píše:Mě stejně zaráží, že po tolika letech fungování tohoto serveru, ještě někdo věří na čest a nechá se podvést od kdejakého malého smrada....
Mr. PeKař
Mr. PeKař
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno jo no, když já pořád tajně doufám, že DP není horká plotna... Marně... (Já si dávám pozor, ale nemám proč nevěřit, když nejde zrovna o mamůn. Jestli to někomu stojí, za pár pixelů, rád mu tu radost udělám :) Škoda, že už je povaha DP (a DP hráčů) taková. "...a tráva byla zelenější...")Big Bud píše:a překvapuje tě, že se o horkou plotýnku taky pokaždý spálíš?Amadeus píše: Mě to spíš překvapuje. A je to snad špatně?
Mr. PeKař
Mr. PeKař
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Povaha? Kua kluci, ctje za názory pořád. To není (většinou) o povaze, ale například o tom, že si ve HŘE můžeš ZAHRÁT něco, co právě v reálu rozhodně dělat nebudeš. Jsou lidi, kteří klidně budou mobovat do konce světa a nebudou v tom mít problém - baví je to, proč ne. Ale jsou i lidé, které baví se s ostatníma nejen kamarádit, protože to ve hře můžeš (jednodušeji než v reálu) a proč bys to nemohl zkusit. Stejně jako si můžu přečíst romantickej román, kde se nakonec všichni vemou, tak si můžu přečíst i detektivku, nebo horor - a nejsem jen kvuli tomu reálně horší člověk ne? Čili k otázce, jestli to (těm lidem, já tyhle věci nedělám) stojí za to - odpověď je, jop, protože to je sranda 
Jak praví zlaté pravidlo MMORPG - když už jsi našel své přátele, je čas najít si i své neprátele
A tráva zelenější (naštěstí ;P) nikdy nebyla. Dřív se prasilo naprosto stejně, možná bych řekl i víc. Jedinej rozdíl ale byl v tom, že z toho nikdo nedělal aféry.
Pojdmě o tom diskutovat, nudím se v práci ;P

Jak praví zlaté pravidlo MMORPG - když už jsi našel své přátele, je čas najít si i své neprátele

A tráva zelenější (naštěstí ;P) nikdy nebyla. Dřív se prasilo naprosto stejně, možná bych řekl i víc. Jedinej rozdíl ale byl v tom, že z toho nikdo nedělal aféry.
Nexios
Beru, ale je zajimave, ze to co je sranda pro me, kdyz to delam najednou prestane srandou byt, kdyz to nekdo udela meHunter píše:Povaha? Kua kluci, ctje za názory pořád. To není (většinou) o povaze, ale například o tom, že si ve HŘE můžeš ZAHRÁT něco, co právě v reálu rozhodně dělat nebudeš. Jsou lidi, kteří klidně budou mobovat do konce světa a nebudou v tom mít problém - baví je to, proč ne. Ale jsou i lidé, které baví se s ostatníma nejen kamarádit, protože to ve hře můžeš (jednodušeji než v reálu) a proč bys to nemohl zkusit. Stejně jako si můžu přečíst romantickej román, kde se nakonec všichni vemou, tak si můžu přečíst i detektivku, nebo horor - a nejsem jen kvuli tomu reálně horší člověk ne? Čili k otázce, jestli to (těm lidem, já tyhle věci nedělám) stojí za to - odpověď je, jop, protože to je sranda
Takze bych u kazde akce radeji premyslel jak moc by se to libilo me(ale to by asi 90% lidi nebavilo hrat)
Ale urcite neni nad to prijit z prace/skoly/postele lognout, napsat kamaradum a ukazat tem ostatnim jelimanum kteri zde hraji, kdo je panem
Protoze je to jen hra a zde muzete delat co chcete i to, co by ste si nikdy v realu netroufli