Ta možnost "podělávání" lidí tu je, tak proč ji nechat ležet ladem

Tak jistě. Ono, je to ale u všech lidských akcí. Když poběžím závod a vyhraju, tak mám radost (a tím jsem vlastně ublížil ostatním závodníkům - sakrbleu, to abych dycky končil radši poslední - ale to zas ubližuju sobě - jaj, zamotanej kruh!) - když skončím druhý, tak mám radost menší, nebo vůbec žádnou.Pheme píše:Beru, ale je zajimave, ze to co je sranda pro me, kdyz to delam najednou prestane srandou byt, kdyz to nekdo udela me
Takze bych u kazde akce radeji premyslel jak moc by se to libilo me(ale to by asi 90% lidi nebavilo hrat)
Ale urcite neni nad to prijit z prace/skoly/postele lognout, napsat kamaradum a ukazat tem ostatnim jelimanum kteri zde hraji, kdo je panem
Protoze je to jen hra a zde muzete delat co chcete i to, co by ste si nikdy v realu netroufli
nesouhlasim. kdyz mne nekdo zprasi, nevadi mi to.Pheme píše: Beru, ale je zajimave, ze to co je sranda pro me, kdyz to delam najednou prestane srandou byt, kdyz to nekdo udela me
Takze bych u kazde akce radeji premyslel jak moc by se to libilo me(ale to by asi 90% lidi nebavilo hrat)
Ale urcite neni nad to prijit z prace/skoly/postele lognout, napsat kamaradum a ukazat tem ostatnim jelimanum kteri zde hraji, kdo je panem
Protoze je to jen hra a zde muzete delat co chcete i to, co by ste si nikdy v realu netroufli
Trošku mě to uráží, pokud to tak můžu říct...Prafotr Morava píše:Mě stejně zaráží, že po tolika letech fungování tohoto serveru, ještě někdo věří na čest a nechá se podvést od kdejakého malého smrada....