Smysl zrušení recklátorů?
Bejku, to že neleháš ty s Harpagons (nebo s nějakou jinou podobnou guildou), neznamená, že to tak maj i ostatní guildy. U nás se lehá velmi často a velmi často se brečí, že lidi nemaj equip na dung.Bejkal píše: A o tom to je. Chodim despy a neumírám a mám stejný věci na sobě jako 90% celýho servru. Tak včem je rozdíl ? Jen že místo v hotelu bydlim v baráku ze soch. To asi vše.
souhlasBejkal píše: PS: To že se dal recyklátor do někam je naprosto jedno. Pokud si GM myslí že to bude mít za následek využití i jiných zbraní , je dobré je vtom nechat.

- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No, tak.. Koupit si jí pořád můžeš :) Prodat mc/vyměnit za mc/koupit za gp...Edward Cullen píše:ja si myslim ze ted to ma ty grady aspon me to prinuti jit do dundu byl sem tam 4.
ale je horsi ze na mesic nemam uo a konecne sem si chtel koupi plus 7 a uz mam smulu
no jo to je zivot
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
ty naše milé (tupé) PéKá, není to třeba taky tím, že TK se nechá od vás (PéKá) velice lehce pojet, tudíž kdo si sebou vezme MC podstupuje vetší riziko než do Decu? Tudíž v Decu je to 2x tak dražší než v TK. A Drowy zase nepojedeš tak lehce, ale je to lehce výlehovější?Raynor píše:Trošku mě zaskočila soudnost gm...V decu je to 2x dražší než v tk (dungy s pomerne podobnou obtížností) a pak v Drowech je to stejné jako v tk a to bych řekl že už je trošku jiná kategorie o vstupence nemluvě.

Legie (navzdy!!)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nas milí hloupoučký MiankuMianek píše:ty naše milé (tupé) PéKá, není to třeba taky tím, že TK se nechá od vás (PéKá) velice lehce pojet, tudíž kdo si sebou vezme MC podstupuje vetší riziko než do Decu? Tudíž v Decu je to 2x tak dražší než v TK. A Drowy zase nepojedeš tak lehce, ale je to lehce výlehovější?Raynor píše:Trošku mě zaskočila soudnost gm...V decu je to 2x dražší než v tk (dungy s pomerne podobnou obtížností) a pak v Drowech je to stejné jako v tk a to bych řekl že už je trošku jiná kategorie o vstupence nemluvě.

Ja si stojim za tim co jsem napsal a je podleme nevyrovnane mit stejny reciklator v tk jako v drowech.
Správce charity válečníků
ty telátko už Tě vidím jak dáváš vstupenku do Drowu aby jsi tam stejně chcípRaynor píše:Nas milí hloupoučký MiankuMianek píše:ty naše milé (tupé) PéKá, není to třeba taky tím, že TK se nechá od vás (PéKá) velice lehce pojet, tudíž kdo si sebou vezme MC podstupuje vetší riziko než do Decu? Tudíž v Decu je to 2x tak dražší než v TK. A Drowy zase nepojedeš tak lehce, ale je to lehce výlehovější?Raynor píše:Trošku mě zaskočila soudnost gm...V decu je to 2x dražší než v tk (dungy s pomerne podobnou obtížností) a pak v Drowech je to stejné jako v tk a to bych řekl že už je trošku jiná kategorie o vstupence nemluvě.Drowy se dají dobehnout velmi snadno...Nejsou tam jedine blokovací dvere a to Tk taky neni tak uplne jednoduše dobihatelne.Hlidaci sou tam nastaveni docela nepriznive proti dobihani...Takze tvoje argumenty sou docela nepodlozene.Priste nejdriv premyslej nez neco napises , verim ze i ty to zvladnes.
Ja si stojim za tim co jsem napsal a je podleme nevyrovnane mit stejny reciklator v tk jako v drowech.

i vy naše hodňoučká zvířátka - ovládejte se; možná by trochu pozornosti sneslo i to nadbytečné quotovaní
/Soap
Legie (navzdy!!)
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Změní se cena MCček... so what ? (Cena všeho se průběhem času mění... Coby jsem také prodával ještě před dvěma, třemi lety za 8k kus a róby překupoval někde kolem 35k...)Firebird píše:Haha, uz to vidim, jak poklesne cena MCcek, protoze je nikdo nebude kupovatNikdo si to nebude chtit risknout
Fakt hloupej napad
![]()
Vidim, ze DP jde stale vic do kytek, uz tak je tu celkem nehratelno.
add nehratelnost : Mě se hraje dobře ... vždycky tu byl problém s tím, že lidí bylo moc, pár takových, kteří přestanou hrát kvůli zdražení MCček a hra je rázem plynulá...

http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo