Smysl zrušení recklátorů?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Čim lehčí dung tim dražší zbraně. ...
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Bejkal píše:Čim lehčí dung tim dražší zbraně. ...
Nepis na phorum , mame jit do hospody prece... :p
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Bejkal píše: A o tom to je. Chodim despy a neumírám a mám stejný věci na sobě jako 90% celýho servru. Tak včem je rozdíl ? Jen že místo v hotelu bydlim v baráku ze soch. To asi vše.
Bejku, to že neleháš ty s Harpagons (nebo s nějakou jinou podobnou guildou), neznamená, že to tak maj i ostatní guildy. U nás se lehá velmi často a velmi často se brečí, že lidi nemaj equip na dung.
Bejkal píše: PS: To že se dal recyklátor do někam je naprosto jedno. Pokud si GM myslí že to bude mít za následek využití i jiných zbraní , je dobré je vtom nechat.
souhlas :)
Elisha
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elisha »

Mohu se zeptat, kdy nám do baráčku bude navrácen recyklátor, jak bylo slíbeno?
Měli jsme ho v baráčku č. 045 příbližně na 1414,3716.
Děkuji za odpověď...
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

ja si myslim ze ted to ma ty grady aspon me to prinuti jit do dundu byl sem tam 4.

ale je horsi ze na mesic nemam uo a konecne sem si chtel koupi plus 7 a uz mam smulu
no jo to je zivot
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Edward Cullen píše:ja si myslim ze ted to ma ty grady aspon me to prinuti jit do dundu byl sem tam 4.

ale je horsi ze na mesic nemam uo a konecne sem si chtel koupi plus 7 a uz mam smulu
no jo to je zivot
No, tak.. Koupit si jí pořád můžeš :) Prodat mc/vyměnit za mc/koupit za gp...
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Trošku mě zaskočila soudnost gm...V decu je to 2x dražší než v tk (dungy s pomerne podobnou obtížností) a pak v Drowech je to stejné jako v tk a to bych řekl že už je trošku jiná kategorie o vstupence nemluvě.
Správce charity válečníků
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Raynor píše:Trošku mě zaskočila soudnost gm...V decu je to 2x dražší než v tk (dungy s pomerne podobnou obtížností) a pak v Drowech je to stejné jako v tk a to bych řekl že už je trošku jiná kategorie o vstupence nemluvě.
ty naše milé (tupé) PéKá, není to třeba taky tím, že TK se nechá od vás (PéKá) velice lehce pojet, tudíž kdo si sebou vezme MC podstupuje vetší riziko než do Decu? Tudíž v Decu je to 2x tak dražší než v TK. A Drowy zase nepojedeš tak lehce, ale je to lehce výlehovější? :idea:
Legie (navzdy!!)
Firebird
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firebird »

Haha, uz to vidim, jak poklesne cena MCcek, protoze je nikdo nebude kupovat :D Nikdo si to nebude chtit risknout :!: Fakt hloupej napad :!:
Vidim, ze DP jde stale vic do kytek, uz tak je tu celkem nehratelno.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Mianek píše:
Raynor píše:Trošku mě zaskočila soudnost gm...V decu je to 2x dražší než v tk (dungy s pomerne podobnou obtížností) a pak v Drowech je to stejné jako v tk a to bych řekl že už je trošku jiná kategorie o vstupence nemluvě.
ty naše milé (tupé) PéKá, není to třeba taky tím, že TK se nechá od vás (PéKá) velice lehce pojet, tudíž kdo si sebou vezme MC podstupuje vetší riziko než do Decu? Tudíž v Decu je to 2x tak dražší než v TK. A Drowy zase nepojedeš tak lehce, ale je to lehce výlehovější? :idea:
Nas milí hloupoučký Mianku :) Drowy se dají dobehnout velmi snadno...Nejsou tam jedine blokovací dvere a to Tk taky neni tak uplne jednoduše dobihatelne.Hlidaci sou tam nastaveni docela nepriznive proti dobihani...Takze tvoje argumenty sou docela nepodlozene.Priste nejdriv premyslej nez neco napises , verim ze i ty to zvladnes.

Ja si stojim za tim co jsem napsal a je podleme nevyrovnane mit stejny reciklator v tk jako v drowech.
Správce charity válečníků
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Raynor píše:
Mianek píše:
Nas milí hloupoučký Mianku :) Drowy se dají dobehnout velmi snadno...Nejsou tam jedine blokovací dvere a to Tk taky neni tak uplne jednoduše dobihatelne.Hlidaci sou tam nastaveni docela nepriznive proti dobihani...Takze tvoje argumenty sou docela nepodlozene.Priste nejdriv premyslej nez neco napises , verim ze i ty to zvladnes.

Ja si stojim za tim co jsem napsal a je podleme nevyrovnane mit stejny reciklator v tk jako v drowech.
ty telátko už Tě vidím jak dáváš vstupenku do Drowu aby jsi tam stejně chcíp :idea: že jsem ještě neviděl na žádných PK stránkách foto pojezdu Drowu a snad ani neslyšel :P

i vy naše hodňoučká zvířátka - ovládejte se; možná by trochu pozornosti sneslo i to nadbytečné quotovaní
/Soap
Legie (navzdy!!)
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Raynor píše:Ja si stojim za tim co jsem napsal a je podleme nevyrovnane mit stejny reciklator v tk jako v drowech.
no jestli to je nevyrovnany tak aspon nebudes mit dilema do kteryho dungu si to jit vymenit ne? ono to urcite nejaky duvod ma..
hemeneks more gadzo vazelina!
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Firebird píše:Haha, uz to vidim, jak poklesne cena MCcek, protoze je nikdo nebude kupovat :D Nikdo si to nebude chtit risknout :!: Fakt hloupej napad :!:
Vidim, ze DP jde stale vic do kytek, uz tak je tu celkem nehratelno.
Změní se cena MCček... so what ? (Cena všeho se průběhem času mění... Coby jsem také prodával ještě před dvěma, třemi lety za 8k kus a róby překupoval někde kolem 35k...)

add nehratelnost : Mě se hraje dobře ... vždycky tu byl problém s tím, že lidí bylo moc, pár takových, kteří přestanou hrát kvůli zdražení MCček a hra je rázem plynulá... :wink:
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Odpovědět