Smysl zrušení recklátorů?
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Smysl zrušení recklátorů?
Můžete mi vysvětlit smysl zrušení recyklátorů a to, že nějaký byl ponechán kdesi v dungu? Abych byl upřímný, tohle mi přijde jako hodně velká hovadina.
To můžete rovnou zrušit drop +1 - +5 zbraní. Stejně to nikdo nekupoval a představa, že budu střádat desítky těchto kvérů, abych to pak někde trashl za mc... Takže krom jinejch itemů do koše, se teď bude trashovat i toto. Good job, soldier...
To můžete rovnou zrušit drop +1 - +5 zbraní. Stejně to nikdo nekupoval a představa, že budu střádat desítky těchto kvérů, abych to pak někde trashl za mc... Takže krom jinejch itemů do koše, se teď bude trashovat i toto. Good job, soldier...
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Pozice všech recyklátorů ve hře máme uloženy. Hráči o své peníze nepřijdou. Do hry bude zaveden nový recyklátor (pouze na MC), které se potom budou moci vyměnit na zmíněném místě, nebo jim budou vráceny peníze za pořízení. Pokud by byl velký zájem, je možné přidat ještě jeden pouze na +7 zbraně a dát ho do nějakého lehčího dungu.
Recyklátor je na místě, kam má možnost se dostat i méně zkušená skupina. Chce to jen trochu tréninku. Pro hráče, kteří +9 zbraně opravdu využijí, se toho moc nezmění. Jen si občas zaskočí vyměnit nasbírané magic coiny. Hráči, kteří chodí lehké a středně těžké dungeony nebudou mít problém. Zbraně se objevují v pokladech i dostatečně v dropu.
Recyklátor je na místě, kam má možnost se dostat i méně zkušená skupina. Chce to jen trochu tréninku. Pro hráče, kteří +9 zbraně opravdu využijí, se toho moc nezmění. Jen si občas zaskočí vyměnit nasbírané magic coiny. Hráči, kteří chodí lehké a středně těžké dungeony nebudou mít problém. Zbraně se objevují v pokladech i dostatečně v dropu.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Stejně mi to pořád připadá jako hloupost, ale jak jsi to vysvětlil, tak aspoň jako přijatelná hloupostRedd píše:Pozice všech recyklátorů ve hře máme uloženy. Hráči o své peníze nepřijdou. Do hry bude zaveden nový recyklátor (pouze na MC), které se potom budou moci vyměnit na zmíněném místě, nebo jim budou vráceny peníze za pořízení.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to dobře chápu bude bude "reciklátor" který bude pouze reciklovat.
Někde v dungu je jakýsi "Creator" či jak to nazvat který bude pouze vyrábět?
Doufám že jsem si to vyložil správně :p
-Zůstaně "reciklátor" na trhu?
-Jak budou řešený train zbraně? (já bych z toho mc úplně vypustil.Líbil by se mi nějaký obíhací questík na to ale nic težkého aby to nb zvládly )
Někde v dungu je jakýsi "Creator" či jak to nazvat který bude pouze vyrábět?
Doufám že jsem si to vyložil správně :p
-Zůstaně "reciklátor" na trhu?
-Jak budou řešený train zbraně? (já bych z toho mc úplně vypustil.Líbil by se mi nějaký obíhací questík na to ale nic težkého aby to nb zvládly )
Správce charity válečníků
Recyklátor na trhu zůstane. Chtěl bych udělat pár npc, u kterých by se daly MC vyměnit i za něco jiného, udělat víc malých questů, kde by bylo možné tyto věci uplatnit (ať už +1-+3 zbraně, MC apod.). Train zbraně bude možné koupit, jak bylo.
Hráči budou mít přístup k +9 zbraním, ve středně těžkém dungeonu bude na +7. Nevidím v tom problém. Co se možná změní bude, že se Deceit přestane chodit s +9 zbraní.
Hráči budou mít přístup k +9 zbraním, ve středně těžkém dungeonu bude na +7. Nevidím v tom problém. Co se možná změní bude, že se Deceit přestane chodit s +9 zbraní.
Tady to je už opravdu jak v písničce od Kabátu
Perte to do mě! Puste mi žilou
vraťte mi rozum a co z něj zbylo
nikdo nic neví, málokdo tuší
jeden to schválí, druhej to zruší
//Redd: Nezrušilo se to.
Perte to do mě! Puste mi žilou
vraťte mi rozum a co z něj zbylo
nikdo nic neví, málokdo tuší
jeden to schválí, druhej to zruší
//Redd: Nezrušilo se to.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Jestli to dobře chápu , tak do decaitu nebude možné vzít +9 zbraň?
Tak to se přestane chodit mno , jako dalších x low dungů.
Tento server můžete rovnou přejmenovat na Beaten Paradise.
Omlovám se jestli sem to napsal špatně.Anglicky sme se nikdy neučil
//Redd: Nepochopils. Dungy můžeš chodit ve všem, co máš. Změní se jen přístup k lepším zbraním formou questů
//Redd: Nepochopils. Dungy můžeš chodit ve všem, co máš. Změní se jen přístup k lepším zbraním formou questů
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tam šlo o tu angličtinu a urážení DP ;)Raynor píše:Nepochopils :pNofx píše:Jestli to dobře chápu , tak do decaitu nebude možné vzít +9 zbraň?
2Topic: Já byl proti zavádění recyklátorů, právě kvůli rostoucímu počtu +9. Takhle se ale zase budou v bankách hromadit +1, +3 zbraně, bude záležet jenom na tom, kdo všechno bude chtít ty mc skupovat.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ve výsledku zní docela dobřeRedd píše:Recyklátor na trhu zůstane. Chtěl bych udělat pár npc, u kterých by se daly MC vyměnit i za něco jiného, udělat víc malých questů, kde by bylo možné tyto věci uplatnit (ať už +1-+3 zbraně, MC apod.). Train zbraně bude možné koupit, jak bylo.
Já si myslím že to moc na pvm vyzbroj mít nebude...Možná to trosku zahejbe s ekonomikou ale pořád je spousta +9 získaných z pokladů a dropu...Tak se aspon můžeme těšit na nové kvestíky
Správce charity válečníků