Ubožáčci

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Souhlas s Mikym az na to pk sidlo... Ten hrad si myslim, supr misto, akorat bych to ale udelal jako non-pvp zonu treba jako trh, kde by meli pk bezpeci, mohli si tam pokecat, domluvit se na necem, zaobchodovat... modraci maji takto vsechna mesta, trh, baracky, proc ne aspon jeden hradek pro pk? Pvp domecek pristupny vsem barvam imho nic neresi.

Pak taky pk porty... ten typ co je u windu. Port, ktery prenese jen pk char na nejaky misto (dell,bux, cove, nekam, to je jedno). Samozrejme by museli byt dostatecne daleko jako kdyby od tech hot pvp zon. Mam na mysli treba tak daleko, jako je z mesta Cove ten portik pod Covetousem... Kdyz uz jsem schopnej tak daleko utikat 10 lidem, tak bych si mohl zaslouzit featurku, jako jim proste kopnout stejne tak, jako oni mi utecou do gz. S tou nevyhodou, ze tam musim bezet pekelne dlouho narozdil od nich.

Kdyz uz jsme u toho skakaciho pvp, book pro pk, kdy muze skocit frakcakovi mimo gz na hlavu... no neni to fer?
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Beruska píše: Kdyz uz jsme u toho skakaciho pvp, book pro pk, kdy muze skocit frakcakovi mimo gz na hlavu... no neni to fer?
Neblázni, to by nikdo z nich nebahal. Dyť sou posraní, až na pár vyjímek, jít někam o samotě ))
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

trh pro pk uz gm nekolikrat zavrhli, pk proste nema mit nikde jistotu ze ho nekdo nesejme (resp. kdyz ji chce mit, musi mit vlastni baracek..)
hemeneks more gadzo vazelina!
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

zaujimave ze niekedy pk na trh normalne mohli chodit a nikto s tim problem nemal :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Miky Mora píše:
Dále bych určitě omezil už tak přehnanou funkci OCH run (vim, že je to ohraná písnička).
-Kopaly by na určitý místo v dungu
a tam byste to poradne zaPFkovali at se tam neda hnout vid ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Johny Matovic píše:zaujimave ze niekedy pk na trh normalne mohli chodit a nikto s tim problem nemal :p
Kdyby s tim nikdo problém neměl tak by to přece nezrušili ne? :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

King píše:
Miky Mora píše:
Dále bych určitě omezil už tak přehnanou funkci OCH run (vim, že je to ohraná písnička).
a c oto udelat takhle, kdyz je pk v dungu ocamcat po camcat tak to kopne, kdyz neni tak nekopne a runa zhasne treba :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

King píše:
Miky Mora píše:
Tak tohle by se dalo ošetřit jednoduchým zákazem PFkování a dělání různých pastí. Ostatně to tak bylo vždy, že runy kopaly na určitý místo (sice byly runy jen do wrongu a já nevim kam ještě), nevim proč se to tak muselo zprasit a rozmazlovat frakce, že to kope na hlavy.
Taky by bylo docela spravedlivý ty runy ze stávajícího místa (kde sou všechny pohromadě), přemístit k jednotlivým dungům, aby se frakce musely zapojit v obíhání dungů, tak jako PKčka. V připadě že by runa svítila, tak po poklikání by je to koplo....někam...
Ale to už sem se asi moc zasnil, takový "přepych" pro PK si můžu tak leda namalovat do deníčku :roll: ..
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

1) zrusil bych z lesiku i z pvp zony port do cove, odebral pulku spawnu.

2) Zrusil bych lukrativni spawny blizko GZ.

3) Udelal bych nekolik lukrativnich spawnu nektre trochu vic z ruky ( napr. na misto jako je Hythloth ostrov) by tam nesel reff a lidi tam museli tahat nakou vybavu.

4) odstranil bych z Ilsu 1 cokoli zajimavyho pro zkusenejsi harvestery, zcela ho uzavrel pk a zpristupnil pro pk Ils 2.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Zrusil bych PK a bylo by po problemu. ;op
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

to by to uz nikoho nebavilo, nic nove v hre, nic nove na fore.. nac to klikat? :lol:
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Morlith píše:to by to uz nikoho nebavilo, nic nove v hre, nic nove na fore.. nac to klikat? :lol:
Mamoooon!
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jakej? Mamon je v dnesni dobe tak mozna zlata socha, ostatni je spotrebak :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

S těma runama se opravdu nic dělat nebude? Nevim jestli je totiž k smíchu nebo k pláči. Momentální situace...já s kámošem ve wrongu a na nás koplo +-8 frakčních (neumřel jsem, tak to neberte jakože brečim). Je to ostuda... :roll:
Já jen, že se tu každej ohání, když tu někdo brečí, tím ať napíše návrh na zlepšení. A když už člověk něco navrhne, tak se k tomu nikdo ani nevyjádří.. Škoda mluvit (psát)
Naposledy upravil(a) Miky Mora dne 24.04.2009 23:49:58, celkem upraveno 1 x.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Miky Mora píše:S těma runama se opravdu nic dělat nebude? Nevim jestli je totiž k smíchu nebo k pláči. Momentální situace...já s kámošem ve wrongu a na nás koplo +-8 frakčních (neumřel jsem, tak to neberte jakože brečim). Je to ostuda... :roll:
To teprv kdyz mi je to nahzelo na hlavu pred barakem bylo cool :p
Správce charity válečníků
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Hlavne ze jste chteli navrhy, co s tim... navrhy padly a nic se nestalo, ani jedno vyjadreni. Frakce ma byt zalozena sakra na nejakym pvp skillu a ne tady na tom dementnim systemu, pri kterym si ostatni proste nezahrajou.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

tak bezte do frakce
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Muzu ti rict, ze frakce se mi posledni dobou (nezavisle na runach, v tom oni prsty svym zpusobem nemaji, jen se snazi co nejlepe vyuzit dannou situaci, coz by delal asi kazdej) tak zhnusila, ze ikdybych chtel, tak bych se stydel nosit zkratku lidi, co bezne zabihaji do gz i v presile, logoutuji z boje, hk, rk, naprosto bezna zalezitost, proste celkove to je momentalne nejvetsi pvp spina, co je.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Beruska píše:Muzu ti rict, ze frakce se mi posledni dobou (nezavisle na runach, v tom oni prsty svym zpusobem nemaji, jen se snazi co nejlepe vyuzit dannou situaci, coz by delal asi kazdej) tak zhnusila, ze ikdybych chtel, tak bych se stydel nosit zkratku lidi, co bezne zabihaji do gz i v presile, logoutuji z boje, hk, rk, naprosto bezna zalezitost, proste celkove to je momentalne nejvetsi pvp spina, co je.
aspon uz to konecne nejsi ty to by te melo těšit
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

King píše:
Beruska píše:Muzu ti rict, ze frakce se mi posledni dobou (nezavisle na runach, v tom oni prsty svym zpusobem nemaji, jen se snazi co nejlepe vyuzit dannou situaci, coz by delal asi kazdej) tak zhnusila, ze ikdybych chtel, tak bych se stydel nosit zkratku lidi, co bezne zabihaji do gz i v presile, logoutuji z boje, hk, rk, naprosto bezna zalezitost, proste celkove to je momentalne nejvetsi pvp spina, co je.
aspon uz to konecne nejsi ty to by te melo těšit
Rika hrac, kteryho jsem nikdy nepotkal, nebo se stydi udelat si acc na foru stejnojmenne se svoji hlavni postavou? Ty budes nejspis nejakej znalec zase co? Vzdyt ani nevis kdo jsem a co hraju, tak co tu matlas?
Odpovědět