Ubožáčci
Ubožáčci
Mám problém s lidma kteří postrádají jakouli čest. A rád bych věděl zda se můžu proti nim nějak bránit.
Včera sem šel dung, organizoval sem ho den dopředu a dozvěděli se o tom PK. Tak na nác čekaly před dungem.
To se dá spolknout ale oni jsou tak drzý že si loognou modrou postavu dojdu před naše GH, stojí tam a čkají až hodíme Gatu aby mohli informovat svoje kamarády, že už vyrážíme.
Podle mě je toto proti pravidlům PvP a je to jasné napomáhání PK, moje otázka zní: Můžu se proti tomu nějak bránit?
Včera sem šel dung, organizoval sem ho den dopředu a dozvěděli se o tom PK. Tak na nác čekaly před dungem.
To se dá spolknout ale oni jsou tak drzý že si loognou modrou postavu dojdu před naše GH, stojí tam a čkají až hodíme Gatu aby mohli informovat svoje kamarády, že už vyrážíme.
Podle mě je toto proti pravidlům PvP a je to jasné napomáhání PK, moje otázka zní: Můžu se proti tomu nějak bránit?
Re: Ubožáčci
Samozřejmě, tento relog je velmi tvrdě postižitelný. V minulosti už za to byly rozdány prohřešky. Přesně si počkejte na vyjádření spíš Acara, já se do těchhle věcí příliš nemotám. V každém případě je třeba přesně si zaznamenat čas a serial té modré postavy + serial těch PK pokud stihnete.Empair píše:To se dá spolknout ale oni jsou tak drzý že si loognou modrou postavu dojdu před naše GH, stojí tam a čkají až hodíme Gatu aby mohli informovat svoje kamarády, že už vyrážíme.
Edit: Jinak samotné práskání postižitelné je také, ale je velmi špatně prokazatelné a platí co tu bylo už mnohokrát napsáno - je třeba si vybírat lidi se kterými chodím na výpravu atd.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Přímo co se týče práskání tak s tím problémy jsou neustále. Ale to už je na lidech, jaký si pozveš.
Ale včera to vypadalo tak, že jeden kamaradá se šel podívat pře dung. Potkal tam cca 15PK. My jsme se v guildě připravovaly vyrazit a řešily nastalou situaci a před guildu došli alespoń 3 modré postavy které sledovaly co naše eqipy a bůbec průběh našeho reffu. Jména všech si nepamatuji ale byl mezi nimi warrior Raynor a za chvilku pře dungem nás čekal Mrs.Raynor (pk).
Co se týče pkček tak já to beru jako součást serveru ale dříve PKčkama měli alepoň nějakou úroveň. Toto je prostě ubohost.
Ale včera to vypadalo tak, že jeden kamaradá se šel podívat pře dung. Potkal tam cca 15PK. My jsme se v guildě připravovaly vyrazit a řešily nastalou situaci a před guildu došli alespoń 3 modré postavy které sledovaly co naše eqipy a bůbec průběh našeho reffu. Jména všech si nepamatuji ale byl mezi nimi warrior Raynor a za chvilku pře dungem nás čekal Mrs.Raynor (pk).
Co se týče pkček tak já to beru jako součást serveru ale dříve PKčkama měli alepoň nějakou úroveň. Toto je prostě ubohost.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To se dovolim brani pac mezic asem kdy mrs raynor byl pred dungem a casem kdy byl raynor pred vasim gh je asi 40 minut...coz mi prijde dost dlouha doba na to aby se dalo mluvit o relogu.Empair píše:Přímo co se týče práskání tak s tím problémy jsou neustále. Ale to už je na lidech, jaký si pozveš.
Navic z mich slov vam bylo jasne ze o vasem despu 1+4 sem vedel...(takze mi muzes podekovat za info treba nakej mamon a tak)
a podle toho ste taky reagovaly tim ze ste tam sli za pvp chary.
15 nas opravdu nebylo nauc se pocitat

Naposledy upravil(a) Raynor dne 20.07.2008 11:30:07, celkem upraveno 1 x.
nevim na tom nepříde nic špatnýho loognout pvp postavu a pojet PKčka a pak lgonout pvp postavu a jít do dungu ...Wrall Nightmare píše:Podle me byl i relog, kdyz jste nas za vase PvP postavy rozjeli, a za 3 minuty uz jste za PvM postavy byli v dungu... Ale psal jsem uz nekolikrat page na horsi relogy, a GM to stejne neresi.
Ono s váhou okolo 300-400 se dost blbě hraje pvpčko
40 min?Raynor píše:To se dovolim brani pac mezic asem kdy mrs raynor byl pred dungem a casem kdy byl raynor pred vasim gh je asi 40 minut...coz mi prijde dost dlouha doba na to aby se dalo mluvit o relogu.Empair píše:Přímo co se týče práskání tak s tím problémy jsou neustále. Ale to už je na lidech, jaký si pozveš.
Navic z mich slov vam bylo jasne ze o vasem despu 1+4 sem vedel...(takze mi muzes podekovat za info treba nakej mamon a tak)
a podle toho ste taky reagovaly tim ze ste tam sli za pvp chary.
15 nas opravdu nebylo nauc se pocitat

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ale to je naopak dobre :pKeeper píše:zly kaprLucky píše:Nesel si s kaprem ? :pa vischni snim porad dungujou
E: kdyz teda uz v tom sme tak ten vas Chiguita Lilia pehoval desp za ducha coz taky neni zrovna koser ale chapu ze najprv zamest pred vlastnim prahem se moc nenosi no...
Naposledy upravil(a) Lucky dne 20.07.2008 11:52:07, celkem upraveno 1 x.
Co je a co neni relog mi kdysi na forku vysvetloval Baltik tak, ze to je "Zneuziti vyhody, kterou bys nemohl ziskat, kdybys neprelogoval z jedne postavy na druhou." Jestli se to stalo tak, jak rikas Raynore, tak je to docela prasarna, cos udelal - relogerstvi a praskacstvi v jednom.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a nieje zneuzitie takej vyhody aj to ze, ako emp povedal, s vahou 300, 400 sa zle beha pvp tak relogli na pvp chary a az ked bolo cisto tak dam dosli s pvm postavami? i ked empovi vlatne na tom nepripada nic divne takze to je koser..."Zneuziti vyhody, kterou bys nemohl ziskat, kdybys neprelogoval z jedne postavy na druhou."
zrejme rovnako koser ako zneuzivanie strazi a guardenie poloafk ludi v baraku.
byo- cerveny prehrali
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
taky by asi nebylo od veci se zminit o tom ze ty vase pvp chary byli vetsinou cerveneShadowsong píše:a nieje zneuzitie takej vyhody aj to ze, ako emp povedal, s vahou 300, 400 sa zle beha pvp tak relogli na pvp chary a az ked bolo cisto tak dam dosli s pvm postavami? i ked empovi vlatne na tom nepripada nic divne takze to je koser..."Zneuziti vyhody, kterou bys nemohl ziskat, kdybys neprelogoval z jedne postavy na druhou."
zrejme rovnako koser ako zneuzivanie strazi a guardenie poloafk ludi v baraku.
byo- cerveny prehrali
vlastne je mi to vesmes jedno brec si jak chces empe...
Naposledy upravil(a) Raynor dne 20.07.2008 12:11:14, celkem upraveno 2 x.
Jeste ze takShadowsong píše:byo- cerveny prehrali
Ale nevim pokud je vyprava napraskana a modraci to zjisti a i tak jdou na ty PK, tak mi to jako relog kdyz vymenej chary opravdu neprijde. To je problem PK ne? Stejne by tam tvrdly jak trubky tak je jedno jestli modraci odekvipnou a ekvipnou znova nebo vemou pripravnej char.
Ale jit jeste za modraky kontrolovat pred GH jestli uz hodili gate nebo a pak na ne cekat za PK pred dungem, tak to je prasarna.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo prasarna to je...tak mi dejte nakej trest a je to vyreseneByotch píše:Jeste ze takShadowsong píše:byo- cerveny prehrali
Ale nevim pokud je vyprava napraskana a modraci to zjisti a i tak jdou na ty PK, tak mi to jako relog kdyz vymenej chary opravdu neprijde. To je problem PK ne? Stejne by tam tvrdly jak trubky tak je jedno jestli modraci odekvipnou a ekvipnou znova nebo vemou pripravnej char.
Ale jit jeste za modraky kontrolovat pred GH jestli uz hodili gate nebo a pak na ne cekat za PK pred dungem, tak to je prasarna.

edit:jinak si myslim ze za tu herni zabavu co jsme ti vcera poskytli od tebe tenhle brekot neni vubec hezky

Naposledy upravil(a) Raynor dne 20.07.2008 12:53:28, celkem upraveno 1 x.