Ubožáčci

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Ubožáčci

Příspěvek od Empair »

Mám problém s lidma kteří postrádají jakouli čest. A rád bych věděl zda se můžu proti nim nějak bránit.

Včera sem šel dung, organizoval sem ho den dopředu a dozvěděli se o tom PK. Tak na nác čekaly před dungem.

To se dá spolknout ale oni jsou tak drzý že si loognou modrou postavu dojdu před naše GH, stojí tam a čkají až hodíme Gatu aby mohli informovat svoje kamarády, že už vyrážíme.

Podle mě je toto proti pravidlům PvP a je to jasné napomáhání PK, moje otázka zní: Můžu se proti tomu nějak bránit?
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Nemaš mit mezi sebou praskače.
neexistující stranka
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Re: Ubožáčci

Příspěvek od Triglav »

Empair píše:To se dá spolknout ale oni jsou tak drzý že si loognou modrou postavu dojdu před naše GH, stojí tam a čkají až hodíme Gatu aby mohli informovat svoje kamarády, že už vyrážíme.
Podle mě je toto proti pravidlům PvP a je to jasné napomáhání PK, moje otázka zní: Můžu se proti tomu nějak bránit?
Samozřejmě, tento relog je velmi tvrdě postižitelný. V minulosti už za to byly rozdány prohřešky. Přesně si počkejte na vyjádření spíš Acara, já se do těchhle věcí příliš nemotám. V každém případě je třeba přesně si zaznamenat čas a serial té modré postavy + serial těch PK pokud stihnete.

Edit: Jinak samotné práskání postižitelné je také, ale je velmi špatně prokazatelné a platí co tu bylo už mnohokrát napsáno - je třeba si vybírat lidi se kterými chodím na výpravu atd.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Nesel si s kaprem ? :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Tomik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomik »

A od koho se to asi dozvěděli?.. jasně ,že od někoho kdo byl v tvé výpravě bejt tebou udělal bych si pořádek v lidech ;).
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Přímo co se týče práskání tak s tím problémy jsou neustále. Ale to už je na lidech, jaký si pozveš.

Ale včera to vypadalo tak, že jeden kamaradá se šel podívat pře dung. Potkal tam cca 15PK. My jsme se v guildě připravovaly vyrazit a řešily nastalou situaci a před guildu došli alespoń 3 modré postavy které sledovaly co naše eqipy a bůbec průběh našeho reffu. Jména všech si nepamatuji ale byl mezi nimi warrior Raynor a za chvilku pře dungem nás čekal Mrs.Raynor (pk).

Co se týče pkček tak já to beru jako součást serveru ale dříve PKčkama měli alepoň nějakou úroveň. Toto je prostě ubohost.
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Podle me byl i relog, kdyz jste nas za vase PvP postavy rozjeli, a za 3 minuty uz jste za PvM postavy byli v dungu... Ale psal jsem uz nekolikrat page na horsi relogy, a GM to stejne neresi.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Empair píše:Přímo co se týče práskání tak s tím problémy jsou neustále. Ale to už je na lidech, jaký si pozveš.

Ale včera to vypadalo tak, že jeden kamaradá se šel podívat pře dung. Potkal tam cca 15PK. My jsme se v guildě připravovaly vyrazit a řešily nastalou situaci a před guildu došli alespoń 3 modré postavy které sledovaly co naše eqipy a bůbec průběh našeho reffu. Jména všech si nepamatuji ale byl mezi nimi warrior Raynor a za chvilku pře dungem nás čekal Mrs.Raynor (pk).

Co se týče pkček tak já to beru jako součást serveru ale dříve PKčkama měli alepoň nějakou úroveň. Toto je prostě ubohost.
To se dovolim brani pac mezic asem kdy mrs raynor byl pred dungem a casem kdy byl raynor pred vasim gh je asi 40 minut...coz mi prijde dost dlouha doba na to aby se dalo mluvit o relogu.
Navic z mich slov vam bylo jasne ze o vasem despu 1+4 sem vedel...(takze mi muzes podekovat za info treba nakej mamon a tak)
a podle toho ste taky reagovaly tim ze ste tam sli za pvp chary.
15 nas opravdu nebylo nauc se pocitat :-P
Naposledy upravil(a) Raynor dne 20.07.2008 11:30:07, celkem upraveno 1 x.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Wrall Nightmare píše:Podle me byl i relog, kdyz jste nas za vase PvP postavy rozjeli, a za 3 minuty uz jste za PvM postavy byli v dungu... Ale psal jsem uz nekolikrat page na horsi relogy, a GM to stejne neresi.
nevim na tom nepříde nic špatnýho loognout pvp postavu a pojet PKčka a pak lgonout pvp postavu a jít do dungu ...

Ono s váhou okolo 300-400 se dost blbě hraje pvpčko
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Lucky píše:Nesel si s kaprem ? :p
zly kapr :( a vischni snim porad dungujou
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Raynor píše:
Empair píše:Přímo co se týče práskání tak s tím problémy jsou neustále. Ale to už je na lidech, jaký si pozveš.

To se dovolim brani pac mezic asem kdy mrs raynor byl pred dungem a casem kdy byl raynor pred vasim gh je asi 40 minut...coz mi prijde dost dlouha doba na to aby se dalo mluvit o relogu.

Navic z mich slov vam bylo jasne ze o vasem despu 1+4 sem vedel...(takze mi muzes podekovat za info treba nakej mamon a tak)
a podle toho ste taky reagovaly tim ze ste tam sli za pvp chary.
15 nas opravdu nebylo nauc se pocitat :-P
40 min? :) jestli to bylo 6 možná 7 minut bych ti věřil tady jde spíš o tu dorzost, si jít za modráka před guildu čekovat akci mrknou jaký mají eqipy a podobně ...
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Wrall Nightmare píše:...GM to stejne neresi.
Tohelr esit budou pac si to empire vybreci :cry:
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Empair píše:...
Tu jde o tvou naivitu..
Myslis ze kdyybch vas chtel spehovat tak tam jdu s moji hlavni postavou?
Za timhle ucelem bych tam odlog v hidu nakou pro tebe neznamou postavu...
myslim ze rpo tebe by melo byt prvorade zjistit kdo vas praska.

*mrkl na kapra*
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Keeper píše:
Lucky píše:Nesel si s kaprem ? :p
zly kapr :( a vischni snim porad dungujou
Ale to je naopak dobre :p

E: kdyz teda uz v tom sme tak ten vas Chiguita Lilia pehoval desp za ducha coz taky neni zrovna koser ale chapu ze najprv zamest pred vlastnim prahem se moc nenosi no...
Naposledy upravil(a) Lucky dne 20.07.2008 11:52:07, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Co je a co neni relog mi kdysi na forku vysvetloval Baltik tak, ze to je "Zneuziti vyhody, kterou bys nemohl ziskat, kdybys neprelogoval z jedne postavy na druhou." Jestli se to stalo tak, jak rikas Raynore, tak je to docela prasarna, cos udelal - relogerstvi a praskacstvi v jednom.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

A jak to teda dopadlo, kdo koho pojel?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

"Zneuziti vyhody, kterou bys nemohl ziskat, kdybys neprelogoval z jedne postavy na druhou."
a nieje zneuzitie takej vyhody aj to ze, ako emp povedal, s vahou 300, 400 sa zle beha pvp tak relogli na pvp chary a az ked bolo cisto tak dam dosli s pvm postavami? i ked empovi vlatne na tom nepripada nic divne takze to je koser...
zrejme rovnako koser ako zneuzivanie strazi a guardenie poloafk ludi v baraku.

byo- cerveny prehrali
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Shadowsong píše:
"Zneuziti vyhody, kterou bys nemohl ziskat, kdybys neprelogoval z jedne postavy na druhou."
a nieje zneuzitie takej vyhody aj to ze, ako emp povedal, s vahou 300, 400 sa zle beha pvp tak relogli na pvp chary a az ked bolo cisto tak dam dosli s pvm postavami? i ked empovi vlatne na tom nepripada nic divne takze to je koser...
zrejme rovnako koser ako zneuzivanie strazi a guardenie poloafk ludi v baraku.

byo- cerveny prehrali
taky by asi nebylo od veci se zminit o tom ze ty vase pvp chary byli vetsinou cervene

vlastne je mi to vesmes jedno brec si jak chces empe...
Naposledy upravil(a) Raynor dne 20.07.2008 12:11:14, celkem upraveno 2 x.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Shadowsong píše:byo- cerveny prehrali
Jeste ze tak

Ale nevim pokud je vyprava napraskana a modraci to zjisti a i tak jdou na ty PK, tak mi to jako relog kdyz vymenej chary opravdu neprijde. To je problem PK ne? Stejne by tam tvrdly jak trubky tak je jedno jestli modraci odekvipnou a ekvipnou znova nebo vemou pripravnej char.

Ale jit jeste za modraky kontrolovat pred GH jestli uz hodili gate nebo a pak na ne cekat za PK pred dungem, tak to je prasarna.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Byotch píše:
Shadowsong píše:byo- cerveny prehrali
Jeste ze tak

Ale nevim pokud je vyprava napraskana a modraci to zjisti a i tak jdou na ty PK, tak mi to jako relog kdyz vymenej chary opravdu neprijde. To je problem PK ne? Stejne by tam tvrdly jak trubky tak je jedno jestli modraci odekvipnou a ekvipnou znova nebo vemou pripravnej char.

Ale jit jeste za modraky kontrolovat pred GH jestli uz hodili gate nebo a pak na ne cekat za PK pred dungem, tak to je prasarna.
jo prasarna to je...tak mi dejte nakej trest a je to vyresene
8)

edit:jinak si myslim ze za tu herni zabavu co jsme ti vcera poskytli od tebe tenhle brekot neni vubec hezky :evil:
Naposledy upravil(a) Raynor dne 20.07.2008 12:53:28, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět