Ubožáčci
Souhlas s Mikym az na to pk sidlo... Ten hrad si myslim, supr misto, akorat bych to ale udelal jako non-pvp zonu treba jako trh, kde by meli pk bezpeci, mohli si tam pokecat, domluvit se na necem, zaobchodovat... modraci maji takto vsechna mesta, trh, baracky, proc ne aspon jeden hradek pro pk? Pvp domecek pristupny vsem barvam imho nic neresi.
Pak taky pk porty... ten typ co je u windu. Port, ktery prenese jen pk char na nejaky misto (dell,bux, cove, nekam, to je jedno). Samozrejme by museli byt dostatecne daleko jako kdyby od tech hot pvp zon. Mam na mysli treba tak daleko, jako je z mesta Cove ten portik pod Covetousem... Kdyz uz jsem schopnej tak daleko utikat 10 lidem, tak bych si mohl zaslouzit featurku, jako jim proste kopnout stejne tak, jako oni mi utecou do gz. S tou nevyhodou, ze tam musim bezet pekelne dlouho narozdil od nich.
Kdyz uz jsme u toho skakaciho pvp, book pro pk, kdy muze skocit frakcakovi mimo gz na hlavu... no neni to fer?
Pak taky pk porty... ten typ co je u windu. Port, ktery prenese jen pk char na nejaky misto (dell,bux, cove, nekam, to je jedno). Samozrejme by museli byt dostatecne daleko jako kdyby od tech hot pvp zon. Mam na mysli treba tak daleko, jako je z mesta Cove ten portik pod Covetousem... Kdyz uz jsem schopnej tak daleko utikat 10 lidem, tak bych si mohl zaslouzit featurku, jako jim proste kopnout stejne tak, jako oni mi utecou do gz. S tou nevyhodou, ze tam musim bezet pekelne dlouho narozdil od nich.
Kdyz uz jsme u toho skakaciho pvp, book pro pk, kdy muze skocit frakcakovi mimo gz na hlavu... no neni to fer?
Neblázni, to by nikdo z nich nebahal. Dyť sou posraní, až na pár vyjímek, jít někam o samotě ))Beruska píše: Kdyz uz jsme u toho skakaciho pvp, book pro pk, kdy muze skocit frakcakovi mimo gz na hlavu... no neni to fer?
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a tam byste to poradne zaPFkovali at se tam neda hnout vid ?Miky Mora píše:
Dále bych určitě omezil už tak přehnanou funkci OCH run (vim, že je to ohraná písnička).
-Kopaly by na určitý místo v dungu
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
a c oto udelat takhle, kdyz je pk v dungu ocamcat po camcat tak to kopne, kdyz neni tak nekopne a runa zhasne treba :pKing píše:a tam byste to poradne zaPFkovali at se tam neda hnout vid ?Miky Mora píše:
Dále bych určitě omezil už tak přehnanou funkci OCH run (vim, že je to ohraná písnička).
Tak tohle by se dalo ošetřit jednoduchým zákazem PFkování a dělání různých pastí. Ostatně to tak bylo vždy, že runy kopaly na určitý místo (sice byly runy jen do wrongu a já nevim kam ještě), nevim proč se to tak muselo zprasit a rozmazlovat frakce, že to kope na hlavy.King píše:a tam byste to poradne zaPFkovali at se tam neda hnout vid ?Miky Mora píše:
Taky by bylo docela spravedlivý ty runy ze stávajícího místa (kde sou všechny pohromadě), přemístit k jednotlivým dungům, aby se frakce musely zapojit v obíhání dungů, tak jako PKčka. V připadě že by runa svítila, tak po poklikání by je to koplo....někam...
Ale to už sem se asi moc zasnil, takový "přepych" pro PK si můžu tak leda namalovat do deníčku

- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
1) zrusil bych z lesiku i z pvp zony port do cove, odebral pulku spawnu.
2) Zrusil bych lukrativni spawny blizko GZ.
3) Udelal bych nekolik lukrativnich spawnu nektre trochu vic z ruky ( napr. na misto jako je Hythloth ostrov) by tam nesel reff a lidi tam museli tahat nakou vybavu.
4) odstranil bych z Ilsu 1 cokoli zajimavyho pro zkusenejsi harvestery, zcela ho uzavrel pk a zpristupnil pro pk Ils 2.
2) Zrusil bych lukrativni spawny blizko GZ.
3) Udelal bych nekolik lukrativnich spawnu nektre trochu vic z ruky ( napr. na misto jako je Hythloth ostrov) by tam nesel reff a lidi tam museli tahat nakou vybavu.
4) odstranil bych z Ilsu 1 cokoli zajimavyho pro zkusenejsi harvestery, zcela ho uzavrel pk a zpristupnil pro pk Ils 2.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
S těma runama se opravdu nic dělat nebude? Nevim jestli je totiž k smíchu nebo k pláči. Momentální situace...já s kámošem ve wrongu a na nás koplo +-8 frakčních (neumřel jsem, tak to neberte jakože brečim). Je to ostuda... 
Já jen, že se tu každej ohání, když tu někdo brečí, tím ať napíše návrh na zlepšení. A když už člověk něco navrhne, tak se k tomu nikdo ani nevyjádří.. Škoda mluvit (psát)

Já jen, že se tu každej ohání, když tu někdo brečí, tím ať napíše návrh na zlepšení. A když už člověk něco navrhne, tak se k tomu nikdo ani nevyjádří.. Škoda mluvit (psát)
Naposledy upravil(a) Miky Mora dne 24.04.2009 23:49:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To teprv kdyz mi je to nahzelo na hlavu pred barakem bylo cool :pMiky Mora píše:S těma runama se opravdu nic dělat nebude? Nevim jestli je totiž k smíchu nebo k pláči. Momentální situace...já s kámošem ve wrongu a na nás koplo +-8 frakčních (neumřel jsem, tak to neberte jakože brečim). Je to ostuda...
Správce charity válečníků
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Muzu ti rict, ze frakce se mi posledni dobou (nezavisle na runach, v tom oni prsty svym zpusobem nemaji, jen se snazi co nejlepe vyuzit dannou situaci, coz by delal asi kazdej) tak zhnusila, ze ikdybych chtel, tak bych se stydel nosit zkratku lidi, co bezne zabihaji do gz i v presile, logoutuji z boje, hk, rk, naprosto bezna zalezitost, proste celkove to je momentalne nejvetsi pvp spina, co je.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
aspon uz to konecne nejsi ty to by te melo těšitBeruska píše:Muzu ti rict, ze frakce se mi posledni dobou (nezavisle na runach, v tom oni prsty svym zpusobem nemaji, jen se snazi co nejlepe vyuzit dannou situaci, coz by delal asi kazdej) tak zhnusila, ze ikdybych chtel, tak bych se stydel nosit zkratku lidi, co bezne zabihaji do gz i v presile, logoutuji z boje, hk, rk, naprosto bezna zalezitost, proste celkove to je momentalne nejvetsi pvp spina, co je.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Rika hrac, kteryho jsem nikdy nepotkal, nebo se stydi udelat si acc na foru stejnojmenne se svoji hlavni postavou? Ty budes nejspis nejakej znalec zase co? Vzdyt ani nevis kdo jsem a co hraju, tak co tu matlas?King píše:aspon uz to konecne nejsi ty to by te melo těšitBeruska píše:Muzu ti rict, ze frakce se mi posledni dobou (nezavisle na runach, v tom oni prsty svym zpusobem nemaji, jen se snazi co nejlepe vyuzit dannou situaci, coz by delal asi kazdej) tak zhnusila, ze ikdybych chtel, tak bych se stydel nosit zkratku lidi, co bezne zabihaji do gz i v presile, logoutuji z boje, hk, rk, naprosto bezna zalezitost, proste celkove to je momentalne nejvetsi pvp spina, co je.