Ne právě ty jsi příklad vlezprdelky, co odsouhlasí každou kravinu.Sir Artuhr píše:Tak to opravdu lituju tvoji rodinu. A predstav si ze ja mam taky rodinu :pp A jak se prosim presne to vlezdoprdelkovstvi projevuje? Ze umim cist pravidla, ze umim psat slusne ? anebo ze nejsem naprostej sasek, kterej si hraje na nevim co. A nic jynyho asni napsat asi uz treba neni. Kazdej si asi po tehle tvych postech udela nazor sam. Ale jinak ti fandim. Jsi skvelej priklad toho jak se clovek chovat nema pokud neco chce.Helloween píše:Nevím kdo by měl, kamaráde, já mám již dááávno svoji rodinu a svoji hrdost narozdíl do Tebe, tak nepoučuj. Já zapoměl další vlezprdelkaSir Artuhr píše:Hlavne si pockej na obcanku. Kdyz neumis udrzet hlavu chladnou a rozcilujes se nad vlastni blbosti, tak bys asi mel jit hrat jinam. Napred se zamysli nad sebou a vlastni chybou a pak se nauc chovat slusne, pak bys mohl teoreticky neco napsat na forum.Och, jak si mocný. Jdi víš kam
Tenhle příspěvěk sem čekal a hlavně od Tebe
nic jynýho napsat neumíš viď?
Hele raději si ty pravila přečti, než se s něma začneš ohánět jo?
Moji rodinu vynech. Pokud vím pane ARTURE, tak tobě ted není víc jak 19, takže o rodině raději pomlč.