Problematika s komunikací GM a jejich odezvou!!!

Vaše nápady a návrhy
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Problematika s komunikací GM a jejich odezvou!!!

Příspěvek od Helloween »

Chci řešit tuhle problematiku. Doložím ji důkazama, takže nikdo mi ji nevyvrátí.
Byl sem afk u banky v Britu. Nic jsem netrenoval odskočil jsem si na WC(velkou) jen jsem tam stál. Přijdu znova k PC a jsem mrtvý. Vylootěnej a samozdřejmě mrtvej.
A zajímavý je tohle:
Helloween ‎(21.12.2008 4:15): GM Sofila
Ahoj , prosimte, jen bych takovou vec. Stal sem v Britu u banky, afk, nic sem netrenoval, jen sem stal. A pojel me tu modrak a vylootoval.
Žádná odezva. neozvala se mi. ale ! (koukal jsem do Journalu uz jsi jmeno nepamatuji, ale vím, že byl modrej)

Sankce za tento prohřešek je takový:
12.01.2009 02:42 Zloduska 0a3094 - Na to, aby ses stal pk máme šutr v delucii. Navíc zabit někoho v bance, když je afk, lootnout ho a dělat jakoby nic, je prasárna 20 killů, 10 dní jail a 1000 logů. *Talyn*

Je zajímavý, že to nikdo neřešil i když sem chtěl viz Sofie, která mi neodpověděla a viz:

Helloween ‎(12.1.2009 14:39):
GM Talyn:
Brý den, hráč Helloween. Mám prosbu, díval sem se že jste dával logy, killy za kill u banky, stalo se mi úpně to samý. V Britu u banky, stál sem AFK s postavou Veronique. A někdo mě zabil a lootnul. Bylo to: 21.12.2008 4:15 hod. Děkuji předem za odpověď a za vyřešení, pokud je to možné.

Odpověď: žádná: To samý u GM Sofie.

Myslím, že tohle není čestný jednání s hráčem, který byl neprávem okraden a ještě ho GM jakožto autorituivní postavu ignorují!!!!

Mimochodem vše má uloženo v historii. prosím jen vyjádření GM:: Ostatní si off topicky nechte pro sebe!
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Tak dyž už někomu psát, tak základní věc je vědět, co se stalo.
Pokud to bylo takhle:
nb u banky píše:,,Přiběhl modrák a zabil mě, aby získal "drahé" věci . Připočtený kill si za 100K vykoupil (případně jen naharvil karmu) a je v plusu :(."
- tak využil herního nastavení a můžeme debatovat o trestu... ale jestli prostě někdo přišel a zabil tě proto, žes byl afk a nebránil se, tak na tom nevidim nic proti pravidlům, kort když dotyčný vrah byl PK..

P.S. Já to nebyl)
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
None

Příspěvek od None »

Nemuzu to dohledat k tomu se bude muset vyjadrit jine gm, ale pripada mi ze neni tak slozity kdyz jdu od pc v GZtku odlognout a po prichodu zase nalognout. Resilo se to tady na foru uz nekolikrat a pocitam ze se to bude resit znova a znova...
Proste sem linej par krat kliknout mysi tak za to nesu nasledky. Postav se k tomu celem.
Naposledy upravil(a) None dne 25.01.2009 23:56:19, celkem upraveno 1 x.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Svet je zly. Ale hlavne neni duvod aby se ten dotycny trestal, protoze: 1)Zabiti modraka modrakem neni trestne (dle pravidel)
2) GM to sice postihuji, ale ten prohresek co popisujes, tam hraje hlavni roli asi lhani GM. Proto tak vysoky trest. A to ze jsi byl afk to uz je tvuj problem. Jinak si mohl pouzit klidne straze.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

None píše:Nemuzu to dohledat k tomu se bude muset vyjadrit jine gm, ale pripada mi ze neni tak slozity kdyz jdu od pc v GZtku odlognout a po prichodu zase nalognout. Resilo se to tady na foru uz nekolikrat a pocitam ze se to bude resit znova a znova...
Proste sem linej par krat kliknout mysi tak za to nesu nasledky. Postav se k tomu celem.
Tím mě chceš jako říct, že jeden případ se bude trestat a na druhej se bude jo? To nemyslíš vážně?????
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Mozna za tim trestem bylo i neco, o cem ty nevis - viz. zminene lhani, proto se mozna dane GM nastvalo a dalo trest. Chapu tvoje rozhorceni, troufnu si rict, ze kazdej si prosel true nb zacatkama a podobnejch veci se stalo spouste lidi. Ale kdyz mas primo v pravidlech napsáno, ze 1) velmi doporucuji odlog pri afk, nebot se na serveru vyskytuji hraci, kteri toho vyuzivaji a 2) loot modrymi hraci gm neresi . . . tak se zkus nad tim povznest, at uz si tam byl v resurrection robe, nebo v ada . . . :wink:
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Helloween píše:
None píše:Nemuzu to dohledat k tomu se bude muset vyjadrit jine gm, ale pripada mi ze neni tak slozity kdyz jdu od pc v GZtku odlognout a po prichodu zase nalognout. Resilo se to tady na foru uz nekolikrat a pocitam ze se to bude resit znova a znova...
Tím mě chceš jako říct, že jeden případ se bude trestat a na druhej se bude srát jo? To nemyslíš vážně?????
A pokud ses tak línej a nechceš to řešit, stačí to ošetřit jediným pravidem a to:
Prasení je povoleno kdekoliv!
Opravdu krásnej obrázek toho, jaký Gm na DP jsou.
Jde viděť, že support od strany GM existuje. Jeden případ afk u banky se řeší a na druhej se totálně.

Nezlobte se na mě, ale tohle je sprostý. GM jsou od toho aby řešily veškerý problémy. A né aby řešili jen to, co se jim líbí a co unají za vhodný.
Uznejte samy, že je to úúúúúúúúplně ten samý přííípad, ale proč se neřeší???

Jednoduše: GM jsou totální piče a řeší jen svoje kamarády kteří jim brečí na rameno.
S tím jděte do prdele.
Zde jsem skončíl. Kdyby ste aspoň ten support maskovali, al tímhle jen dokazujete Vaši stupiditu a hloupost.

Myslel sem si, že na tomhle serveru sou normální lidi a normálni Gm, ale od doby, co odešel Suerte a neGMkuje Balt, to jde totálně do sraček!!!!!!
Tím se poroučím. 6 let sem tu byl, ale tohle sem v životě takovej kopanec od GM nezažil. Jde to vidět i na oblíbenosti, že na to už každej sere, nevýjimaje Jack, Roc, Kmarty, Astralis atd atd. Veškerý lidi od -F- se na to vysrali a nedivím se jim, taky na to seru. Vaše chování je sprostý!
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Helloween píše: Vaše chování je sprostý!
Ted jsi prisel vecem na kloub :shock: :shock: :shock:
Přeji pěkný den!
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Ja hnedka věděl že mě tenhle topik nezklame a nezklamal :pp Helloweene gratuluju si klaunem fora !
neexistující stranka
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

pod na _ sefulo :P
clear brainwashing
dNb prezents
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Hlavne si pockej na obcanku. Kdyz neumis udrzet hlavu chladnou a rozcilujes se nad vlastni blbosti, tak bys asi mel jit hrat jinam. Napred se zamysli nad sebou a vlastni chybou a pak se nauc chovat slusne, pak bys mohl teoreticky neco napsat na forum.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sejra píše:Ja hnedka věděl že mě tenhle topik nezklame a nezklamal :pp Helloweene gratuluju si klaunem fora !
Další vlez prdelka GM do prdele vid? Bojíš se říct svůj názor, tak radši držíš hubu a šoupeš nohama.Jjá se nebojím, mě je to u prdele. Jen se tu snažím něco dokázat, kdežto vaši tupostí a zaviděností a sraní se z GM dokazujete jen Vaší poníženost. Vše má své meze.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sir Artuhr píše:Hlavne si pockej na obcanku. Kdyz neumis udrzet hlavu chladnou a rozcilujes se nad vlastni blbosti, tak bys asi mel jit hrat jinam. Napred se zamysli nad sebou a vlastni chybou a pak se nauc chovat slusne, pak bys mohl teoreticky neco napsat na forum.
Nevím kdo by měl, kamaráde, já mám již dááávno svoji rodinu a svoji hrdost narozdíl do Tebe, tak nepoučuj. Já zapoměl další vlezprdelka :) Och, jak si mocný. Jdi víš kam :) Tenhle příspěvěk sem čekal a hlavně od Tebe :)
nic jynýho napsat neumíš viď?
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Helloween píše:
Sejra píše:Ja hnedka věděl že mě tenhle topik nezklame a nezklamal :pp Helloweene gratuluju si klaunem fora !
Další vlez prdelka GM do prdele vid? Bojíš se říct svůj názor, tak radši držíš hubu a šoupeš nohama.Jjá se nebojím, mě je to u prdele. Jen se tu snažím něco dokázat, kdežto vaši tupostí a zaviděností a sraní se z GM dokazujete jen Vaší poníženost. Vše má své meze.
Ja mam názor že si trotl první třídy . Na nejbližšim sraze se dostav pro klaunskej nos . Bude ti udělena čestná maketa dostanes hodinky a bůraky .
neexistující stranka
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Helloween píše: Vše má své meze.
Ano, což bys měl pochopit hlavně ty. Jedná se o hru a ty ihned ztratíš sebekontrolu, spíš nad tímto by jsi se měl zamyslet. Doporučuji různé sebeovládací kurzy, případně kurzy asertivity. Myslím, že by ti prospěly.

edit:
Helloween píše: svoji hrdost
Ano, máš právo být hrdý na to jak si se rozplakal a neudržel své nervy na forku, když ihned někdo neskákal, jak si pískal. Na to bych jisto jistě byl také hrdý.
Naposledy upravil(a) Pallando dne 26.01.2009 00:53:36, celkem upraveno 1 x.
Přeji pěkný den!
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Sejra píše:Ja mam názor že si trotl první třídy . Na nejbližšim sraze se dostav pro klaunskej nos . Bude ti udělena čestná maketa dostanes hodinky a bůraky .
ty sprosta mastna hlava 60 kilova :) chcel by som ta vidiet, ked by si mu daval ten nos, kdo by bol potom ten saso :lol:
clear brainwashing
dNb prezents
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Jj, všichni co neposíláme gms do pi*e jsme hnusní vlezdoprdelisti :(

None ti řekl, jak by to řešil on, to už tak bývá, že různí lidi řeší stejné věci jinak.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Helloween píše:
Sir Artuhr píše:Hlavne si pockej na obcanku. Kdyz neumis udrzet hlavu chladnou a rozcilujes se nad vlastni blbosti, tak bys asi mel jit hrat jinam. Napred se zamysli nad sebou a vlastni chybou a pak se nauc chovat slusne, pak bys mohl teoreticky neco napsat na forum.
Nevím kdo by měl, kamaráde, já mám již dááávno svoji rodinu a svoji hrdost narozdíl do Tebe, tak nepoučuj. Já zapoměl další vlezprdelka :) Och, jak si mocný. Jdi víš kam :) Tenhle příspěvěk sem čekal a hlavně od Tebe :)
nic jynýho napsat neumíš viď?
Tak to opravdu lituju tvoji rodinu. A predstav si ze ja mam taky rodinu :pp A jak se prosim presne to vlezdoprdelkovstvi projevuje? Ze umim cist pravidla, ze umim psat slusne ? anebo ze nejsem naprostej sasek, kterej si hraje na nevim co. A nic jynyho asni napsat asi uz treba neni. Kazdej si asi po tehle tvych postech udela nazor sam. Ale jinak ti fandim. Jsi skvelej priklad toho jak se clovek chovat nema pokud neco chce.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Legend Of Pain píše:pod na _ sefulo :P
Nene já zůstanu raději tam, kde jsem http://www.twse.cz
Tam jsou normální lidi a normálni admini, co si toho serveru opravdu váží!
A chcou přilákat lidi a ne aby je svým chováním a ignorováním posílaly do prdele. A když už to dojde tak daleko, že to píšu na fórko tak ještě dělat muzikanta, já nic, nejde to dohledat. Nejsu debil a dohledat se dá i 5 let zpátky. Viděl sem ty zálohy :)
Ze mě blbca neuděláte. Spíše děláte ze sebe. :roll:
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Helloween v mnoha postech píše:Tím mě chceš jako říct, že jeden případ se bude trestat a na druhej se bude srát jo? To nemyslíš vážně?????

Uznejte samy, že je to úúúúúúúúplně ten samý přííípad, ale proč se neřeší???

Jednoduše: GM jsou totální piče a řeší jen svoje kamarády kteří jim brečí na rameno.
S tím jděte do prdele.
Zde jsem skončíl. Kdyby ste aspoň ten support maskovali, al tímhle jen dokazujete Vaši stupiditu a hloupost.

Myslel sem si, že na tomhle serveru sou normální lidi a normálni Gm, ale od doby, co odešel Suerte a neGMkuje Balt, to jde totálně do sraček!!!!!!
Tím se poroučím. 6 let sem tu byl, ale tohle sem v životě takovej kopanec od GM nezažil. Jde to vidět i na oblíbenosti, že na to už každej sere, nevýjimaje Jack, Roc, Kmarty, Astralis atd atd. Veškerý lidi od -F- se na to vysrali a nedivím se jim, taky na to seru. Vaše chování je sprostý!
Hlavne ze to vis nejlip na svete ze vsech, jak to byl ten stejny pripad apod. Potkat te v gz tak te taky sjedu a vezmu si i to, co nemas.
Kazdopadne nam tu s tebou bylo hezky a rad bych se rozloucil, nez dostanes ban :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Zamčeno