Problematika s komunikací GM a jejich odezvou!!!

Vaše nápady a návrhy
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sir Artuhr píše:
Helloween píše:
Sir Artuhr píše:Hlavne si pockej na obcanku. Kdyz neumis udrzet hlavu chladnou a rozcilujes se nad vlastni blbosti, tak bys asi mel jit hrat jinam. Napred se zamysli nad sebou a vlastni chybou a pak se nauc chovat slusne, pak bys mohl teoreticky neco napsat na forum.
Nevím kdo by měl, kamaráde, já mám již dááávno svoji rodinu a svoji hrdost narozdíl do Tebe, tak nepoučuj. Já zapoměl další vlezprdelka :) Och, jak si mocný. Jdi víš kam :) Tenhle příspěvěk sem čekal a hlavně od Tebe :)
nic jynýho napsat neumíš viď?
Tak to opravdu lituju tvoji rodinu. A predstav si ze ja mam taky rodinu :pp A jak se prosim presne to vlezdoprdelkovstvi projevuje? Ze umim cist pravidla, ze umim psat slusne ? anebo ze nejsem naprostej sasek, kterej si hraje na nevim co. A nic jynyho asni napsat asi uz treba neni. Kazdej si asi po tehle tvych postech udela nazor sam. Ale jinak ti fandim. Jsi skvelej priklad toho jak se clovek chovat nema pokud neco chce.
Ne právě ty jsi příklad vlezprdelky, co odsouhlasí každou kravinu.
Hele raději si ty pravila přečti, než se s něma začneš ohánět jo?
Moji rodinu vynech. Pokud vím pane ARTURE, tak tobě ted není víc jak 19, takže o rodině raději pomlč.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Mulambo píše:
Helloween v mnoha postech píše:Tím mě chceš jako říct, že jeden případ se bude trestat a na druhej se bude srát jo? To nemyslíš vážně?????

Uznejte samy, že je to úúúúúúúúplně ten samý přííípad, ale proč se neřeší???

Jednoduše: GM jsou totální piče a řeší jen svoje kamarády kteří jim brečí na rameno.
S tím jděte do prdele.
Zde jsem skončíl. Kdyby ste aspoň ten support maskovali, al tímhle jen dokazujete Vaši stupiditu a hloupost.

Myslel sem si, že na tomhle serveru sou normální lidi a normálni Gm, ale od doby, co odešel Suerte a neGMkuje Balt, to jde totálně do sraček!!!!!!
Tím se poroučím. 6 let sem tu byl, ale tohle sem v životě takovej kopanec od GM nezažil. Jde to vidět i na oblíbenosti, že na to už každej sere, nevýjimaje Jack, Roc, Kmarty, Astralis atd atd. Veškerý lidi od -F- se na to vysrali a nedivím se jim, taky na to seru. Vaše chování je sprostý!
Hlavne ze to vis nejlip na svete ze vsech, jak to byl ten stejny pripad apod. Potkat te v gz tak te taky sjedu a vezmu si i to, co nemas.
Kazdopadne nam tu s tebou bylo hezky a rad bych se rozloucil, nez dostanes ban :p
Dalšíííí :) úúúúúúúúúú jak se nám to tu hromadííí :)
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Helloween píše:
Sir Artuhr píše:
Helloween píše: Nevím kdo by měl, kamaráde, já mám již dááávno svoji rodinu a svoji hrdost narozdíl do Tebe, tak nepoučuj. Já zapoměl další vlezprdelka :) Och, jak si mocný. Jdi víš kam :) Tenhle příspěvěk sem čekal a hlavně od Tebe :)
nic jynýho napsat neumíš viď?
Tak to opravdu lituju tvoji rodinu. A predstav si ze ja mam taky rodinu :pp A jak se prosim presne to vlezdoprdelkovstvi projevuje? Ze umim cist pravidla, ze umim psat slusne ? anebo ze nejsem naprostej sasek, kterej si hraje na nevim co. A nic jynyho asni napsat asi uz treba neni. Kazdej si asi po tehle tvych postech udela nazor sam. Ale jinak ti fandim. Jsi skvelej priklad toho jak se clovek chovat nema pokud neco chce.
Moji rodinu vynech. Pokud vím pane ARTURE, tak tobě ted není víc jak 19, takže o rodině raději pomlč.
Cyve nemaš nějaky kontakty na breezway slovensky STB ? Tvoje informace sou velice přesné a věrohodné .
Naposledy upravil(a) Sejra dne 26.01.2009 01:00:22, celkem upraveno 1 x.
neexistující stranka
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talyn »

Takže, abych to uvedl na pravou míru. Sice jsi mi psal, ale abych řešil 13. ledna 2009 problém, který se ti stal 21.12.2008 by mě stálo spoustu času.
Navíc jsem ti napsal, jak máš samozřejmě uloženo v historii, že jsi měl z místa, kde se ti to stalo napsat rovnou page, a že už je pozdě na to, něco řešit.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Mulambo píše:
Helloween v mnoha postech píše:Tím mě chceš jako říct, že jeden případ se bude trestat a na druhej se bude srát jo? To nemyslíš vážně?????

Uznejte samy, že je to úúúúúúúúplně ten samý přííípad, ale proč se neřeší???

Jednoduše: GM jsou totální piče a řeší jen svoje kamarády kteří jim brečí na rameno.
S tím jděte do prdele.
Zde jsem skončíl. Kdyby ste aspoň ten support maskovali, al tímhle jen dokazujete Vaši stupiditu a hloupost.

Myslel sem si, že na tomhle serveru sou normální lidi a normálni Gm, ale od doby, co odešel Suerte a neGMkuje Balt, to jde totálně do sraček!!!!!!
Tím se poroučím. 6 let sem tu byl, ale tohle sem v životě takovej kopanec od GM nezažil. Jde to vidět i na oblíbenosti, že na to už každej sere, nevýjimaje Jack, Roc, Kmarty, Astralis atd atd. Veškerý lidi od -F- se na to vysrali a nedivím se jim, taky na to seru. Vaše chování je sprostý!
Hlavne ze to vis nejlip na svete ze vsech, jak to byl ten stejny pripad apod. Potkat te v gz tak te taky sjedu a vezmu si i to, co nemas.
Kazdopadne nam tu s tebou bylo hezky a rad bych se rozloucil, nez dostanes ban :p
O tom pojíždění radeji pomlč, ještě do teď mám tvoji hlavu lamo :D Jesli si nevzpomínáš. :twisted:
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

sím sím pane Halovíne a mě ignorujete? žádná odpověd?

asi se budu muset více snažit :(

jinak teda chudáci gilda -F- , ted jsi jim hodne srazil reputaci, zlatej to Roc...
Přeji pěkný den!
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Talyn píše:Takže, abych to uvedl na pravou míru. Sice jsi mi psal, ale abych řešil 13. ledna 2009 problém, který se ti stal 21.12.2008 by mě stálo spoustu času.
Navíc jsem ti napsal, jak máš samozřejmě uloženo v historii, že jsi měl z místa, kde se ti to stalo napsat rovnou page, a že už je pozdě na to, něco řešit.
Jo to sice jo, ale že napíšu GM a to Gm na mě sere, napíšu to dalšímuGm to se na mě taky vysere a když už to napíšu Toběm když už si to jednou řešil ,tak se na to stejně vysereš, že je pozdě. Ale nikdy není pozdě, od čeho jsou Log file?
Na co se ukládá historie? Asi na hovno :roll:
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Helloween píše:[
Jako ja fakt netusim jestli tohle ma byt od tebe opravdu jen recese nebo dokonaly obraz ztraceneho ditete v tom strasnem svete spiknuti, kde vladne jen kamaradickovani a vlezdoprdelkovstvi :D Jinak je mi 15 :(( A pravidla jsem cetl, ale ty asi zrejme ne. Nepotrebuju se vsim souhlasit. Jediny s cim souhlasim, ze si fakt sasek :)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Pallando píše: jinak teda chudáci gilda -F- , ted jsi jim hodne srazil reputaci, zlatej to Roc...
Pochybuju ze by se Roc kdyz zahazoval s necim (nekym) takovym :p
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Měl jsi u sebe aspoň ada nebo něco v podobné cenové relaci, že kvůli tomu končíš?
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sir Artuhr píše:
Jako ja fakt netusim jestli tohle ma byt od tebe opravdu jen recese nebo dokonaly obraz ztraceneho ditete v tom strasnem svete spiknuti, kde vladne jen kamaradickovani a vlezdoprdelkovstvi :D Jinak je mi 15 :(( A pravidla jsem cetl, ale ty asi zrejme ne. Nepotrebuju se vsim souhlasit. Jediny s cim souhlasim, ze si fakt sasek :)
A uz jen to ze lzes ze mas rodinu ukazuje tvoji neschopnost neco priznat.
Sasek jsi ty.
Vysvetli mi prosim slovo RECESE kdyz ho používáš.
Arture, Tebe znááám moc dlouho a vím dobře co jsi zač, takže těma tvýma urážkama mě jen tak neurazíš, naopak, pobavíš, svojí stupiditou :D
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Helloween píše:
Sir Artuhr píše:
Sasek jsi ty.
Arture, Tebe znááám moc dlouho a vím dobře co jsi zač, takže těma tvýma urážkama mě jen tak neurazíš, naopak, pobavíš, svojí stupiditou :D
recese >> ústup, ústupek, pohyb zpět; 1. hospodářský pokles; 2. výstřední žert
neexistující stranka
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

no rodinu mam aj ja, a to mam a to mam o tyzden len 17 :P
clear brainwashing
dNb prezents
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Napospas píše:Měl jsi u sebe aspoň ada nebo něco v podobné cenové relaci, že kvůli tomu končíš?
Ale o to nejde, měl jsem +9 HC, něco na sobě, prostě nic co by stálo za řeš, tady jde jen o ten princip, který se tu snažím vysvětlit, hold někteří mmoni to nedokážou pochopit a stojí si za svým, takových lidí sem poznal spousty.(Většina vlezprdelky k těm nejvyšším) takový vlezprdelky znám z CSS z http://www.twse.cz

A je jich hodně
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Tak mě napada nezkoušiš tady na nas nějakou zvrhlou reklamu :p?
neexistující stranka
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sejra píše:
Helloween píše:
Sir Artuhr píše: Jako ja fakt netusim jestli tohle ma byt od tebe opravdu jen recese nebo dokonaly obraz ztraceneho ditete v tom strasnem svete spiknuti, kde vladne jen kamaradickovani a vlezdoprdelkovstvi :D Jinak je mi 15 :(( A pravidla jsem cetl, ale ty asi zrejme ne. Nepotrebuju se vsim souhlasit. Jediny s cim souhlasim, ze si fakt sasek :)
Sasek jsi ty.
recese >> ústup, ústupek, pohyb zpět; 1. hospodářský pokles; 2. výstřední žert
Ty prso já to nechtěl po tobě, ale chtěl sem to po Arturovi. Kterej, ze sebe dělal filozofa.
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Sejra píše:Tak mě napada nezkoušiš tady na nas nějakou zvrhlou reklamu :p?
ty jdi radsi spat, zejtra mas urcite skolu !
Přeji pěkný den!
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Helloween píše: A je jich hodně
No vypadá to, že zatím všichni kromě tebe :p
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sejra píše:Tak mě napada nezkoušiš tady na nas nějakou zvrhlou reklamu :p?
Zvrhlou reklamu? To tím myslíš co? :p
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talyn »

Helloween píše:
Talyn píše:Takže, abych to uvedl na pravou míru. Sice jsi mi psal, ale abych řešil 13. ledna 2009 problém, který se ti stal 21.12.2008 by mě stálo spoustu času.
Jo to sice jo, ale že napíšu GM a to Gm na mě sere, napíšu to dalšímuGm to se na mě taky vysere a když už to napíšu Toběm když už si to jednou řešil ,tak se na to stejně vysereš, že je pozdě. Ale nikdy není pozdě, od čeho jsou Log file?
Na co se ukládá historie? Asi na hovno :roll:
Asi je to očividně na to. Pokud jsi psal nějakému GM, tak jsi musel získat jeho ICQ v kontaktech uvedených na webu, kde jsou vypsána pole působnosti jednotlivých GM. Samozřejmě sis musel také všimnout, že některá GM tam nemají problémy s PvP, protože to většinou vyžaduje spoustu času. A když píšeš někomu, kdo tyto věci neřeší, tak se nemůžeš divit, že tě prostě bude ignorovat. Kdybys napsal raději page v tu dobu, kdy se to stalo, gm, které se touto problematikou zabývá, by ho nejspíš vyřešilo. Slzičky a urážky jsou asi to jediné, co ti zbylo, což mě mrzí, ale je to tvoje chyba.
Zamčeno