Ranger

Odpovědět
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Heesh píše:Me se zda Ranger jako supr postava akorat mi docela vadi ze muze Meditaci jenom 25 % real :( to je na nic, protoze kdyz trenis jako NB tak nemas gp na mr (nebo tmr) a nez se ti mana doplni to je hrozna doba :(
skus mezitim zabijet monstra - zabijes monstrum nekde treba v nb dungu, ziskas regy a potom dalsi monstrum usipkujes a nez se ti doplni dalsi mana, zase zabijis ;)

jen zkusenejsi hraci si muzou dovolit trenovat makrem s MR a tisicema regu v baglu...
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Heesh
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Heesh »

Ulter-Bes píše:
Heesh píše:Me se zda Ranger jako supr postava akorat mi docela vadi ze muze Meditaci jenom 25 % real :( to je na nic, protoze kdyz trenis jako NB tak nemas gp na mr (nebo tmr) a nez se ti mana doplni to je hrozna doba :(
skus mezitim zabijet monstra - zabijes monstrum nekde treba v nb dungu, ziskas regy a potom dalsi monstrum usipkujes a nez se ti doplni dalsi mana, zase zabijis ;)

jen zkusenejsi hraci si muzou dovolit trenovat makrem s MR a tisicema regu v baglu...
Aha dikas tak ja to skusim :) ...

PS: ale stejne by Ranger mohl mit vetsi Meditaci :P
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

v prvom rade si myslim ze nb ranger vobec mgr nepotrebuje. prenho su najhlavnejsie skilly archery a tactics. ten sposob co napisal ulter bes nieje zly ale je dost regovo narocny lebo s malym skillom fizzuje aj sipka...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Shadowsong píše:v prvom rade si myslim ze nb ranger vobec mgr nepotrebuje. prenho su najhlavnejsie skilly archery a tactics. ten sposob co napisal ulter bes nieje zly ale je dost regovo narocny lebo s malym skillom fizzuje aj sipka...
Bych mohl ragovat na tebe a říct, že mladý rang nepotřebuje ani Archery, protože jsou na něj třeba šípy ;)
Magery pro mě jako ranga znamenala velký skok díky prvním sumonům. Rozhodně věřím, že magery u ranga není skill který by se měl trénit až po archery a taktice, spíše spolu s healem - na určitou rozumnou mez - ještě dříve ;)
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Shadowsong píše:v prvom rade si myslim ze nb ranger vobec mgr nepotrebuje. prenho su najhlavnejsie skilly archery a tactics. ten sposob co napisal ulter bes nieje zly ale je dost regovo narocny lebo s malym skillom fizzuje aj sipka...
jiste, ale to je zpusob, kterym trenujes zaroven vsechny skilly, behem sbirani regu bojujes - archery, taktika, healing a potom, kdyz se ti doplni mana, tak trenis magery zabijenim monster.
Je to takovej trening bojem. Rozhodne myslim, ze co do zkusenosti hrace je to vyhodnejsi, jak to trenovat vsechno v cechu makrem.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Feagde
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Feagde »

Tak zalezi jak se rozhodls, jestli trenovat v cechu a makrovanim nebo, bojem a kouzlenim, jestli makrovanim tak, ti muzu rovnou rict ta meditace je na nic, nez se ti doplni mana, trenuj treba detect hidden
Ale s pitim MR,TMR je to jedina rozumna moznost aby ti z toho makrovani nehrablo, vim ze tady na to bude jinej nazor, ale tohle je muj

Edit by Excelsior:Pročištěno.
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Hraničář jako člověk by bez zvířete vypadal divně ;-) Jeho výhodou je právě téměř neomezené sólování, kde by byl bez magie trošku zpaladinovanej :-) Takže magii určitě začít trénovat již v počátcích, vždy, když máš dost many a regů, každá desetina procenta se ti bude později hodit a oceníš ji.

E: nechtěl jsem, aby to vyznělo, že mgr je u hrany nejdůležitější skill, ale chtěl jsem vyvrátit "Shadowovu" teorii "taktika + arch a až pak mgr" ;-)
Feagde
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Feagde »

Taky doporucuju trenovat magery(je to sakra velikej rozdil mit, nebo nemit sumony)
I kdyz "Leny-m", nemyslel pravdepodobne trenovat magery makrovanim
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Tak kdyz nesjem mr tak bych navrhoval trenovat mezitim taming v cechu rangeru. :P
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Stain
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stain »

Uz i pes je pokrok:). Wraitha chvilku zdrzi a ty ho mezitim sundas lukem. Me rang bez summu moc nebavil. Musis furt pred potvorama utikat a to mi extra zabavne neprislo
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
Heesh
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Heesh »

Stain píše:Uz i pes je pokrok:). Wraitha chvilku zdrzi a ty ho mezitim sundas lukem. Me rang bez summu moc nebavil. Musis furt pred potvorama utikat a to mi extra zabavne neprislo
Presne tak ... bez summonu je to takove divne pak pred Wraithem utikat je nudne :cry:
Borondir
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borondir »

Heesh píše:
Stain píše:Uz i pes je pokrok:). Wraitha chvilku zdrzi a ty ho mezitim sundas lukem. Me rang bez summu moc nebavil. Musis furt pred potvorama utikat a to mi extra zabavne neprislo
Presne tak ... bez summonu je to takove divne pak pred Wraithem utikat je nudne :cry:
věř mi že s 20HP to nuda není
...adûn izindi batân tâidô ayadda: îdô kâtha batîna lôkhî...

Borondir ~ Hraničář
Reloaded
Romulus
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Romulus »

Malej postřeh můj- rozhodně je magerka pro Ranga dobrá na max. velký výběr summonů pro různé situace a velcí pomocníci (summoni) v boji proti různej těm potvorám.
Zabijak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zabijak »

nekto tu pisal ze sipkovat potvori.... ja tvrdim ze ano je to good trening jedina chyba ze celou manou nezabijes ani jednu potvoru predcalen mag s 25 mgr strewli taku sipku co uere 2 heali a mozno zadny ale trenovat sa rozhodne da
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Zabijak píše:nekto tu pisal ze sipkovat potvori.... ja tvrdim ze ano je to good trening jedina chyba ze celou manou nezabijes ani jednu potvoru predcalen mag s 25 mgr strewli taku sipku co uere 2 heali a mozno zadny ale trenovat sa rozhodne da
pre porovnanie, kolko potvor zabijes pri makrovani mgr? 0, tak co sa ti na tom nezda?
taktiez mozes harmovat, to mas 7dmg istych.

a skorej nez trening magery by som doporucil trening cestiny
Gwydion
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Gwydion »

JoeMoe píše: pre porovnanie, kolko potvor zabijes pri makrovani mgr?
mno, ale pri makre na seba ziadnu nepostves a nic ta ako NB ranga nenahana, kym bezcielne sipkujes prisere pod nohy.
Priviest kona k rieke je jednoduche, ale az vtedy mozes povedat, ze si nieco dokazal, ak ho dokazes presvedcit, aby preplaval na chrbte na druhu stranu.
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Gwydion píše:mno, ale pri makre na seba ziadnu nepostves a nic ta ako NB ranga nenahana, kym bezcielne sipkujes prisere pod nohy.
nj, ja som vychadzal z toho, ze clovek utoci / kuzli na priserku, ktoru je schopny ako tak zabit.
myslim ze hellcat v jaslach nejsu problem ani pre uplne nb ranga.

a zabudol si, ze pri "hrani" sa neda polo afk robit neco ine. a pri makrovani to de :!:
Carda
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Carda »

JoeMoe píše:a zabudol si, ze pri "hrani" sa neda polo afk robit neco ine. a pri makrovani to de :!:
Myslíš, že při šipkování koček, který nic moc nedělaj bys nemohl bejt afk ? Bylo by to výhodný... Trenil bys mgr, healing, parrying a ještě bys měl nějakej ten loot :)
Zabijak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zabijak »

mno akoze harvit sa AFK da to fim z vlastnej skusenosti :D ale myslim ze rang by si mal urobit naku archerku aby zacal magnery ale kazdy ma na to ine sposobi
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Trénink magie za hraničáře

Příspěvek od Leny-m »

Ad. Trénink magie za hraničáře:

RP: Pomalejší styl, který vzhledem k lagovosti serveru bude znamenat pěknou prudu, ale kdysi byly "světlé" chvilky, kdy se tak dalo trénovat a bavit se. Spočívalo to ve výše zmíněném "šipkování monster" anebo jsme se bavili i tak, že jsme si stoupli v libovolném počtu lidí ( někdy i deseti ) do kruhu stranou v opuštěné kovárně ve Skara a navzájem jsme se šipkovali ( v rámci vzdělávání ) Rostl dobře heal + parry ( + samozřejmě magery a řečnický skill, protože jsme si vždy povídali ) a je sranda sledovat ten ohnivý kroužek, když se povede to dobře načasovat ( ale chce to mít už manový základ v podobě zásoby alespoň manarefů ).

nonRP: A pokud nechceš čekat dlouhou dobu na to, než se prošipkuješ k těm 60%, tak si zajdi na nějaké opuštěné místečko ( mohu doporučit, kde jsem trénoval já ), tam si vyděláš trochu peněz, trochu se naučíš cestopis Britanie ( projdeš se téměř po celé mapě - doporučuju bez lagů, jinak je to dost "na palici" ) a taky získáš materiál pro další tréninky a život. Asi základ pro tenhle trénink je, naučit se vydělat si co největší množství peněz za co nejkratší čas v rámci tvých možností. Poté si za naspořené peníze koupíš manarefy a dokoupíš bylinky u obchodníků ( taky se proběhneš, protože kupovat bylinky za 4gp se pro začínajícího hraničáře moc nehodí ). Vždy se snaž zefektivnit veškerý nákup, tzn. koupit přesně tolik manarefů, které budeš potřebovat pro kouzlení a dokoupit přesně tolik bylinek, kolik ti chybí do počtu na trénink ( šipka - 1 černá perla, 1 sirný prášek ).

Závěrem: Přeber si to jak chceš hraničáři, pokud chceš být silný a znát dobře Britanii, ozvi se mi, ale nečekej návod na "výhru" ( ať už max mgr, tak bohatství ), čekej jednoho hraničáře, který tě pošle do lesa se sekerou a neřekne ti, že máš sekat
*usmál se a mrknul*

E: Co se týče nakupování bylinek za 4gp, myslel jsem, že je lepší nelenit a sehnat obchodníka, který nabízí bylinky za 3gp ;-). A základ pro úspěšný lov ( zabití monstra + výdělek ) je vždy nejdál od civilizace, kam téměř nikdo nechodí ( žádný risk pk, žádné provařené místo, žádná pvp dálnice ).
Naposledy upravil(a) Leny-m dne 24 říj 2006 17:04, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět