Ad. Trénink magie za hraničáře:
RP: Pomalejší styl, který vzhledem k lagovosti serveru bude znamenat pěknou prudu, ale kdysi byly "světlé" chvilky, kdy se tak dalo trénovat a bavit se. Spočívalo to ve výše zmíněném "šipkování monster" anebo jsme se bavili i tak, že jsme si stoupli v libovolném počtu lidí ( někdy i deseti ) do kruhu stranou v opuštěné kovárně ve Skara a navzájem jsme se šipkovali ( v rámci vzdělávání ) Rostl dobře heal + parry ( + samozřejmě magery a řečnický skill, protože jsme si vždy povídali ) a je sranda sledovat ten ohnivý kroužek, když se povede to dobře načasovat ( ale chce to mít už manový základ v podobě zásoby alespoň manarefů ).
nonRP: A pokud nechceš čekat dlouhou dobu na to, než se prošipkuješ k těm 60%, tak si zajdi na nějaké opuštěné místečko ( mohu doporučit, kde jsem trénoval já ), tam si vyděláš trochu peněz, trochu se naučíš cestopis Britanie ( projdeš se téměř po celé mapě - doporučuju bez lagů, jinak je to dost "na palici" ) a taky získáš materiál pro další tréninky a život. Asi základ pro tenhle trénink je, naučit se vydělat si co největší množství peněz za co nejkratší čas
v rámci tvých možností. Poté si za naspořené peníze koupíš manarefy a dokoupíš bylinky u obchodníků ( taky se proběhneš, protože kupovat bylinky za 4gp se pro začínajícího hraničáře moc nehodí ). Vždy se snaž zefektivnit veškerý nákup, tzn. koupit přesně tolik manarefů, které budeš potřebovat pro kouzlení a dokoupit přesně tolik bylinek, kolik ti chybí do počtu na trénink ( šipka - 1 černá perla, 1 sirný prášek ).
Závěrem: Přeber si to jak chceš hraničáři, pokud chceš být silný a znát dobře Britanii, ozvi se mi, ale nečekej návod na "výhru" ( ať už max mgr, tak bohatství ), čekej jednoho hraničáře, který tě pošle do lesa se sekerou a neřekne ti, že máš sekat
*usmál se a mrknul*
E: Co se týče nakupování bylinek za 4gp, myslel jsem, že je lepší nelenit a sehnat obchodníka, který nabízí bylinky za 3gp
. A základ pro úspěšný lov ( zabití monstra + výdělek ) je vždy nejdál od civilizace, kam téměř nikdo nechodí ( žádný risk pk, žádné provařené místo, žádná pvp dálnice ).