Blok acc
- Legend Of Pain
- Pencil Master
O dětech bych být tebou pomlčela
Už jsme jednou měli rozmluvu na tohle téma a tenkrát jsi pro mě neměl příliš lichotivá slova a znovu si od tebe nadávat do ženských přirození fakt nehodlám nechat. Jsi tu na podmínku a obávám se, že se nechováš tak, jak si od hráčů, kteří tu hrají s takovým vroubkem, představujeme. Ale to je jen můj názor, s tebou teď nic neřeším a jsem za to opravdu ráda. Nadávat si můžu nechat i od někoho jiného.

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Sak rikam tady to je vsechno zmanipulovany jak v politice :p s kubiceho zpravou, acarus si rekl ze al axa ma na nej kompromitujici informace a tak te zabanoval .... irony :pAl Axa píše:Ty si ze mě děláš šoufky vid, prej zklidni se a věz , že svůj acc , už nikdy nuvidíš, tos mě teda moc potěšil, slyšel jsi někdy o Miladě Horákové a jiných, třeba českých letcích co se vrátili z Anglie? Nic neuděláš snažíš se hrát korektne a pic, už máš banána, a že Acarus nemá čs je blbost má tu různě příspěvky včera , myslím i dneska a tak. Takže je něco shnilé na DP.
jojo ale tak dej to k soudu ted v holandsku odsoudili nekoho za kradez v onlajnovce, treba budes mit taky uspech :p
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a proc by nemohl jit chlastat? Prace GM neni na zadny uvazek, dela to jen proto ze ho to bavi a ve svym volnym case, tudiz bych sel taky delat cokoliv jinyho nez odepisovat takovymu uplakankovi jako ses ty, peace ... :pAl Axa píše:Dobře Sofí, ale jak platí pravidla pro hráče DP, tak by měli platit taky nějaké pro GM a né, že si jde chlastat a pak na vše kálí.A nemá slibovat, že to v pondělí vyřešíme, když něco řeknu tak sem chlap a dodržím to ,jenže vy jste ještě asi děti.
Můžeš mi prosím zopakovat ty pádné argumenty? Myslíš tím snad:
nebo možná: ? Jdu si dát asi tu práci a vyjedu ti to z logu já
a že se oháníme minulostí? No, to víš, že když člověku vynadáš takovými jmény, která ani nezná, že to trochu stopu zanechá. Ovšem to jen na mně, jen mně jsi nadával, takže proto já nic co je spojeného s tebou neřeším. Kdybych řešila, tak už tu dávno nejsi. Jsem zvyklá na leccos, ale tys mi holt v paměti utkvěl 
Kód: Vybrat vše
Stalina či Viraga neznám natož účet nety
V tu dobu jsem nehrál

Al Axa píše:Takže co mám připojení Starnet vzduchem, jsem z Českých Budějovic a mám IP 92-62-224-1, a žádného jiného bradavku neznám a nic jsem nekradl, takže co s tím uděláme mno? chcete říct, že na naší IP jede nějake zkurvysyn Nety nebo tak něco? začíná mě to velice unavovat doposud jsem byl velice slušný , ale vaše chování začíná smrdět a moc. M§j tel je 606139065 jméno Standa, takže to koukej řešit a ne se furt vymlouvat,ale fofrem . A jestli neznáš programy tipu Ip changer či jak se to jmenuje, ale znáš vid? Takže použij mozek a začni to řešit. Nebo budu nucen se do toho vložit sám, ale velmi nerad.
Bohuzel sem jenom male hloupe dite, takze ip changer neznam a tveho poskytovatele pripojeni taky neAl Axa píše:Jo a začíná to smrdět korupcí čím dál tím víc, nikdo to se mnou neřešil ani přes email iceii@atlas.cz, ani přes ICQ a ani telefonicky, takže pokud jste malé hloupé děti tak to chápu,ale pokud jste fér lidi tak mi to aspon nekdo vysvetlí.

Takze promin Stando, ze jsem te tak obvinil a jsem rad, ze s tebou nemusim nic resit. A verim, ze Acarus bude stejneho nazoru, az si tvuj topik precte.
Re: Blok acc
Výpis z logu ze 17.10.08Al Axa píše: Mám následující problém :
17.10.2008 23:56 Stalin/Virago 97ce1f - Kradez v domku. Ip:92.62.224.1 blocked. Delete. + ucty nety a iceii. *Acarus*
Bohužel ani Ip ani Stalina či Viraga neznám natož účet nety, ale iceii je můj účet a je zablokován nebo smazán. V tu dobu jsem nehrál a pochybuju, že by někdo uhodl heslo mého účtu a hrál za mě.
16:51:5c8:Client connected [Total:101] from '92.62.224.1'.
16:51:5c8:Login 'iceii'
16:51:5c8:Setup_Start acct='iceii', char='Hhhh'
17:32:5c8:Client disconnected [Total:110]
17:37:670:Client connected [Total:113] from '92.62.224.1'.
17:37:670:Login 'iceii'
17:37:670:Setup_Start acct='iceii', char='Al Hazred'
18:17:670:Client disconnected [Total:123]
19:53:480:Client connected [Total:148] from '92.62.224.1'.
19:53:480:Login 'iceii'
19:53:480:Setup_Start acct='iceii', char='Al Hazred'
20:58:480:Client disconnected [Total:134]