Blok acc

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Blok acc

Příspěvek od Al Axa »

Zdravím, už nevím kam se obrátit GM Acarus na mé žádosti nereaguje.
Mám následující problém :
17.10.2008 23:56 Stalin/Virago 97ce1f - Kradez v domku. Ip:92.62.224.1 blocked. Delete. + ucty nety a iceii. *Acarus*

Bohužel ani Ip ani Stalina či Viraga neznám natož účet nety, ale iceii je můj účet a je zablokován nebo smazán. V tu dobu jsem nehrál a pochybuju, že by někdo uhodl heslo mého účtu a hrál za mě. To by tam museli být jména mých postav. Takže prosím co mám dělat?
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Já bych jen podotknul, že to, že ti někdo hned po tom co mu napíšeš svůj problém neodepíše, nebo že ti neodepíše ještě týž den, neznamená, že na tvé žádosti nereaguje, ale spíš, že má život...
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Jj omluva, uvedu na pravou míru, psal jsem mu v sobotu a on hned odepsal at se ozvu v pondělí poděkoval jsem a bylo.Jenže je úterý a furt nic. Možná myslel jiné pondělí v jiném roce.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

jj, možná. Tím sis odpověděl a je vyřešeno.
podpis
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

v jinem casoprostoru!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

A neni to v tom ze jsi od vyse jmenovaneho neco dostal/koupil za velmi vyhodnou cenu nebo neco podobneho :?:
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

bohužel v životě jsem s ním nepřišel do kontaktu pokud si teda pamatuju
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Ver, ze mi to opravdu nevadi, Accarus urcite nesmazal tvuj account bezduvodne. A jsem rad ze GM reagovali tak rychle. Jinak ten barak co vykradli byl muj. Takze nejsem objektivni. Ale rozhodne souhlasim s rozhodnutim GM.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ja se mu nedivim ze je nervozni a hroti to, kdybych nic neudelal a mel v prohreskach block a delete tak bych byl taky spamoval na vsechny strany a nadaval na kazdej den kterej to nikdo neresi.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Miki koukám, že totalitní režim ti naprosto vyhovuje. A asi trpce lituješ, že byl rok 1989. Jestlis teda byl vůbec na světě. Napsat, že ti to vůbec nevadí, když jsem k tomu přišel jak slepej k houslím. Nemám tucha co se stalo, jen chci zpět svůj account a postavy. A jestli v našem státě jsou furt takovýhle ..... , jako ty, tak se nedivím, že to jde furt z kopce. Když mě bezdůvodně aniž bys mě znal či měl proti mě jeden jediněj důkaz odsoudíš, tak to jsme popravdu na tom špatně.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

beztak miki tak valil do acarusa kteryho uz to nebavilo.. a nechtelo s em ut o hledat tak zabanoval prvniho kdo ho napadl a je to :ppp
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

sice jsem tvoji větu nepochopil,ale PvP ted nebeham asi půl roku
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Re: Blok acc

Příspěvek od Talyn »

Al Axa píše:Zdravím, už nevím kam se obrátit GM Acarus na mé žádosti nereaguje.
Mám následující problém :
17.10.2008 23:56 Stalin/Virago 97ce1f - Kradez v domku. Ip:92.62.224.1 blocked. Delete. + ucty nety a iceii. *Acarus*

Bohužel ani Ip ani Stalina či Viraga neznám natož účet nety, ale iceii je můj účet a je zablokován nebo smazán. V tu dobu jsem nehrál a pochybuju, že by někdo uhodl heslo mého účtu a hrál za mě. To by tam museli být jména mých postav. Takže prosím co mám dělat?
IP neznas a presto z ni postujes na forum?
Virago/nety/iceii byli z te ip logovany nekolikrat a v ruznych casovych intervalech, takze vymlouvat se na to, ze nahodou omylem nekdo jednou logl tvuj ucet nebo zjistil heslo nema smysl
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Takže co mám připojení Starnet vzduchem, jsem z Českých Budějovic a mám IP 92-62-224-1, a žádného jiného bradavku neznám a nic jsem nekradl, takže co s tím uděláme mno? chcete říct, že na naší IP jede nějake zkurvysyn Nety nebo tak něco? začíná mě to velice unavovat doposud jsem byl velice slušný , ale vaše chování začíná smrdět a moc. M§j tel je 606139065 jméno Standa, takže to koukej řešit a ne se furt vymlouvat,ale fofrem . A jestli neznáš programy tipu Ip changer či jak se to jmenuje, ale znáš vid? Takže použij mozek a začni to řešit. Nebo budu nucen se do toho vložit sám, ale velmi nerad.
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Jo ještě na tebe Talyne takže Stalin a ten druhej má IP 92-62-224-1? což je má IP.
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

A za další máte nějakej dúkaz že postava wamp Dddd, nebo Negr Al Hazred něco ukradl nebo kupoval levně jak někdo napsal?
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Al Axa píše:A za další máte nějakej dúkaz že postava wamp Dddd, nebo Negr Al Hazred něco ukradl nebo kupoval levně jak někdo napsal?
Ty wole tak už abys měl i ban na forum:)
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Co prosím vás blázníte proč BAN na forum co jsem napal, demokracie hoši , smazat nevinnému člověku account to jo,ale řešit to ne. Vživotě jsem se z takovým to chováním nesetkal, když jsem něco provedl tak jsem si to poctivě odpikal myslím DP, ale todle? Co to na mě zkoušíte kdo mě tak nenávidí tak to aspon napište na rovinu. Nelíbím se vám dobře, je to váš shard, dělejte jakmyslíte,ale že si začínáte dělat co chcete vůči každému to dobré není.
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Jo a prosím já nechci zakládat nejakej flame,ale seriozně to vyřešit jako mezi normálníma lidma, díky
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Al Axa píše:Jo a prosím já nechci zakládat nejakej flame,ale seriozně to vyřešit jako mezi normálníma lidma, díky
Myslim si ze GM Talyn , ti uz srozumitelne odpovedel. Tvuj Account je bouzel nenavratne pryc. Priste si davej pozor, komu Acc sverujes.

Jinak , pokud to kontrolovat, Tak jsme zistili vykradeni domu .

Ve dne. 17.10(patek). mezi 18-20h. GM muzou juknout kdy , a co bylo logovano. Ale myslim ze uz to GM dost prosetrili.
Zamčeno