Blok acc

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Poznas tu rozpravku o Marianovi Miklausovi, ktory od niekoho furt nieco chcel ale bol agresivny a vulgarny? Nie ? No, to nevadi ja ju poznam..
clear brainwashing
dNb prezents
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Zaslal: út říjen 21, 2008 6:04 pm Acarus , dobře bylo to včera, mohl aspon na mé ICQ odpovědět, že má osobní problémy a že to bude řešit,až bude mít čas nebo to přehrát na někoho jiného :D Tak nekecej, že tu nebyl
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

O dětech bych být tebou pomlčela :) Už jsme jednou měli rozmluvu na tohle téma a tenkrát jsi pro mě neměl příliš lichotivá slova a znovu si od tebe nadávat do ženských přirození fakt nehodlám nechat. Jsi tu na podmínku a obávám se, že se nechováš tak, jak si od hráčů, kteří tu hrají s takovým vroubkem, představujeme. Ale to je jen můj názor, s tebou teď nic neřeším a jsem za to opravdu ráda. Nadávat si můžu nechat i od někoho jiného.
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Promin,ale napiš kde jsem ti nadával?
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Al Axa píše:Ty si ze mě děláš šoufky vid, prej zklidni se a věz , že svůj acc , už nikdy nuvidíš, tos mě teda moc potěšil, slyšel jsi někdy o Miladě Horákové a jiných, třeba českých letcích co se vrátili z Anglie? Nic neuděláš snažíš se hrát korektne a pic, už máš banána :lol: , a že Acarus nemá čs je blbost má tu různě příspěvky včera , myslím i dneska a tak. Takže je něco shnilé na DP.
Sak rikam tady to je vsechno zmanipulovany jak v politice :p s kubiceho zpravou, acarus si rekl ze al axa ma na nej kompromitujici informace a tak te zabanoval .... irony :p

jojo ale tak dej to k soudu ted v holandsku odsoudili nekoho za kradez v onlajnovce, treba budes mit taky uspech :p
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Al Axa píše:Promin,ale napiš kde jsem ti nadával?
Třeba tenkrát když jsem tě poprvé banovala? :)

anebo teď když nás nazýváš dětmi?
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Dobrá všem se omlouvám, vidím, že to nikam nevede i pádné argumenty zahrajete do autu,a neodpovíte konkrétně na věci, jen se oháníte mou minilostí , takže je jasné, že je v tom něco víc, jen nevím co.
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Jenže to , už je dávno za to jsem snad dostatečně omluvil a odpracoval a smazanej jsem byl a tak, ale ted jsem ti nenadával, takže se uklidni. Co prosím, když řeknu že se chováte jak malé děti které nedrží slovo, tak je to pravda a né nadávka.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Al Axa píše:Dobře Sofí, ale jak platí pravidla pro hráče DP, tak by měli platit taky nějaké pro GM a né, že si jde chlastat a pak na vše kálí.A nemá slibovat, že to v pondělí vyřešíme, když něco řeknu tak sem chlap a dodržím to ,jenže vy jste ještě asi děti.
a proc by nemohl jit chlastat? Prace GM neni na zadny uvazek, dela to jen proto ze ho to bavi a ve svym volnym case, tudiz bych sel taky delat cokoliv jinyho nez odepisovat takovymu uplakankovi jako ses ty, peace ... :p
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Můžeš mi prosím zopakovat ty pádné argumenty? Myslíš tím snad:

Kód: Vybrat vše

Stalina či Viraga neznám natož účet nety
nebo možná:

V tu dobu jsem nehrál
? Jdu si dát asi tu práci a vyjedu ti to z logu já :) a že se oháníme minulostí? No, to víš, že když člověku vynadáš takovými jmény, která ani nezná, že to trochu stopu zanechá. Ovšem to jen na mně, jen mně jsi nadával, takže proto já nic co je spojeného s tebou neřeším. Kdybych řešila, tak už tu dávno nejsi. Jsem zvyklá na leccos, ale tys mi holt v paměti utkvěl ;)
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

A proč teda má DP nejaká pravidla? když si dělá GM co chce?
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

No konečně s tím někdo začne něco dělat díky . A žiješ Sofie v ČR, že jsi nikdy taková slova neslyšela? nebo někde na měsíci?
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talyn »

Al Axa píše:Takže co mám připojení Starnet vzduchem, jsem z Českých Budějovic a mám IP 92-62-224-1, a žádného jiného bradavku neznám a nic jsem nekradl, takže co s tím uděláme mno? chcete říct, že na naší IP jede nějake zkurvysyn Nety nebo tak něco? začíná mě to velice unavovat doposud jsem byl velice slušný , ale vaše chování začíná smrdět a moc. M§j tel je 606139065 jméno Standa, takže to koukej řešit a ne se furt vymlouvat,ale fofrem . A jestli neznáš programy tipu Ip changer či jak se to jmenuje, ale znáš vid? Takže použij mozek a začni to řešit. Nebo budu nucen se do toho vložit sám, ale velmi nerad.
Al Axa píše:Jo a začíná to smrdět korupcí čím dál tím víc, nikdo to se mnou neřešil ani přes email iceii@atlas.cz, ani přes ICQ a ani telefonicky, takže pokud jste malé hloupé děti tak to chápu,ale pokud jste fér lidi tak mi to aspon nekdo vysvetlí.
Bohuzel sem jenom male hloupe dite, takze ip changer neznam a tveho poskytovatele pripojeni taky ne :(

Takze promin Stando, ze jsem te tak obvinil a jsem rad, ze s tebou nemusim nic resit. A verim, ze Acarus bude stejneho nazoru, az si tvuj topik precte.
Al Axa
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Al Axa »

Dobrá, takže neoprávněné smazání acc je na DP běžná věc a každé GM si dělá co chce. To byste si ,ale měli napsat do pravidel, než nekdo začne hrát.
Akorát si na vás uženu zas žaludeční vředy :lol: . Nic jsem nechtěl jen to vyřešit atkhle se to bohužel zvrhol, je mi to líto.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Al Axa píše:No konečně s tím někdo začne něco dělat díky . A žiješ Sofie v ČR, že jsi nikdy taková slova neslyšela? nebo někde na měsíci?
v cr, ale ty koukam zijes nekde v uzbekistanu :p
Sulik
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sulik »

Jeste ze tu neni demokracije :D
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Re: Blok acc

Příspěvek od Talyn »

Al Axa píše: Mám následující problém :
17.10.2008 23:56 Stalin/Virago 97ce1f - Kradez v domku. Ip:92.62.224.1 blocked. Delete. + ucty nety a iceii. *Acarus*

Bohužel ani Ip ani Stalina či Viraga neznám natož účet nety, ale iceii je můj účet a je zablokován nebo smazán. V tu dobu jsem nehrál a pochybuju, že by někdo uhodl heslo mého účtu a hrál za mě.
Výpis z logu ze 17.10.08

16:51:5c8:Client connected [Total:101] from '92.62.224.1'.
16:51:5c8:Login 'iceii'
16:51:5c8:Setup_Start acct='iceii', char='Hhhh'
17:32:5c8:Client disconnected [Total:110]

17:37:670:Client connected [Total:113] from '92.62.224.1'.
17:37:670:Login 'iceii'
17:37:670:Setup_Start acct='iceii', char='Al Hazred'
18:17:670:Client disconnected [Total:123]

19:53:480:Client connected [Total:148] from '92.62.224.1'.
19:53:480:Login 'iceii'
19:53:480:Setup_Start acct='iceii', char='Al Hazred'
20:58:480:Client disconnected [Total:134]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

PResne tak je to celevykonstruovane na tvou osobu, jsem moc rad ze jsi na to prisel sam a ja ti nemusel psat.Doufam, ze s tim smiris, ze se vse toci hlavne kolem tebe.

A nyni jdu si resit dalsi velmi nepodstatne veci, ktere me zas jen a jen zdrzuji od toho abych skakal jak hraci piskaji.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

to je ale panecku smutny pribeh :( :p
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Fasuješ za to alespoň stravenky Wilzne, nebo toho šaška ze sebe děláš ve svém volném čase dobrovolně a protože tě to baví?
Nexios
Zamčeno