P.S. nebylo mysleno na vsechny

mno občas to za toho modráčka neni tak jednoduchýUther píše:Kdyby modraci nedelali jen *Pls guards
Ale změna přišla docela pozdě, kdy už tu rozhodně všichni noobama nejsouRaegann píše:Protoze.. to nebylo potreba. V roce, kdy se zacinalo, byli zacinajici totiz vsichni. Kdyby byli dnes vsichni pk, tak by to taky asi nemelo smysl.Miky Mora píše:Tak proč se to tak nezavedlo hned v roce kdy se spustilo DP?Inkvizitor Dan píše:Tak proste smula no.... nebo chcete do dungu gatu ktera bude lidem kontrolovat equip a podle toho umoznovat cestu pkackum ?:D
Ten dung je urcen pro zacinajici skupiny a je nezadouci aby je pk dobihaly. TAKZE PROSTE SMULA CO NA TOM FURT NECHAPETE?
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
hele a už dost,máte vyloženě na pojezd tech dungu málo...bud rad že z toho neudělali druhej ankh tak už toho simtebe nech...když by jsi radši zaměřil svoje úsilí na udělaní pořádku ve vlastních řadách,nebylo by to rozhodně na škodu..Miky Mora píše:Ale změna přišla docela pozdě, kdy už tu rozhodně všichni noobama nejsou. Prostě je to jen další protiPK opatření. Kdyby aspoň dali GMka nějakou šanci PKčkům ty modráky v decu pojet, tak by to bylo dobré, ale takhle je úplně vyšachovat?
Jsem si nevsimnul, ze by tam indiani nemohli po tech zmenach. Navic si znova uvedomte, pro koho je ten dung primarne urceny.Miky Mora píše: Ale změna přišla docela pozdě, kdy už tu rozhodně všichni noobama nejsou. Prostě je to jen další protiPK opatření. Kdyby aspoň dali GMka nějakou šanci PKčkům ty modráky v decu pojet, tak by to bylo dobré, ale takhle je úplně vyšachovat?
Klid Regi woleReginald píše:hele a už dost,máte vyloženě na pojezd tech dungu málo...bud rad že z toho neudělali druhej ankh tak už toho simtebe nech...když by jsi radši zaměřil svoje úsilí na udělaní pořádku ve vlastních řadách,nebylo by to rozhodně na škodu..Miky Mora píše:Ale změna přišla docela pozdě, kdy už tu rozhodně všichni noobama nejsou. Prostě je to jen další protiPK opatření. Kdyby aspoň dali GMka nějakou šanci PKčkům ty modráky v decu pojet, tak by to bylo dobré, ale takhle je úplně vyšachovat?
Uvedom si, ze delka respu hlidacu postihuje vsechny. Modraci si proste musej odkopnout nebo pockat na resp (riziko, ze je prave nekdo pojede je zvysene). V tom dungu bylo strasne narvano, pokud si nesel buhvikdy v noci. Krom toho muzete si to zakempit.. My sme meli jednou dost dlouhej resp prvniho hlidace a vypravu sme stihli na konci dungu. Mohli mit naskok tak dvacet nebo tricet minut a nebyli to nubici. Kdyz to ma mit nejakou cenu, tak zabijis v decu za blue skoro vsechno, pak si nekdo prijde, dobehne vas za deset minut nebo ctvrt hodiny a chtel by brat loot + equipy? Taky by me zajimalo, o kolik minut realne se zvysila doba respu hlidacu..Miky Mora píše: Klid Regi wole. Já se jen snažím o to, aby byla spravedlnost trošku i na naší straně
.
Movalis: Nežádám, aby se situace s deceitem vrátila do starých kolejí, jak popisuješ. Dokonce i to, že tam musíme(Pkčka) lodí, mě tak nějak moc nebere. Já jen žádám to, aby se to dalo dobíhat - zkrátit dobu respů hlídačů, tak aby se ta výprava dala pojet klidně i na koncu, to je mi fuk. Teďka je to prostě modrej dung.
No ty seš teda ale hubatej!Inkvizitor Dan píše:Ty si asi vazne dost zabednenej kdyz ti tu vsichni rekly ze to modrej dung ma bejt a dobihat nema jit snadno protoze je to dung pro njubiky a ty tu furt dokola meles ten samej nesmysl.
1. Ten dung dobihat jde, jen je to o stesti.
2. Da se kempit.
3. to ze je ti sumak ze e tam jede lodi jen dokazuje, ze kdyby se zmenil stav s hlidacema na starej tak to tam vypada stejne jako to vypadalo.
4. Uz tu prestan brecet, kdyz vas v kazdym lepsim dungu pojedou , tak se to nauc a nesnaz se tu vyplskovat si pristup do dungu kterej by ste mohly pojizdet 5 vs 2.
Inkvizitor Dan píše:Ty si asi vazne dost zabednenej kdyz ti tu vsichni rekly ze to modrej dung ma bejt a dobihat nema jit snadno protoze je to dung pro njubiky a ty tu furt dokola meles ten samej nesmysl.
2. Da se kempit.
3. to ze je ti sumak ze e tam jede lodi jen dokazuje, ze kdyby se zmenil stav s hlidacema na starej tak to tam vypada stejne jako to vypadalo.
4. Uz tu prestan brecet, kdyz vas v kazdym lepsim dungu pojedou , tak se to nauc a nesnaz se tu vyplskovat si pristup do dungu kterej by ste mohly pojizdet 5 vs 2.
To ses ale na omylu..Miky Mora píše:Docela mě udivuje, že si seš tak jistej ohledně toho dobíhání, když si to beztak ani v životě nedobíhal.Inkvizitor Dan píše:Ty si asi vazne dost zabednenej kdyz ti tu vsichni rekly ze to modrej dung ma bejt a dobihat nema jit snadno protoze je to dung pro njubiky a ty tu furt dokola meles ten samej nesmysl.
Pro me to neni momentalne problem vubec, ten dung chodit nehodlam.Miky Mora píše:Reagann: Mno to snad takovej problém není ne?Tak to chodí běžně, že když je před vama výprava tak se kopne a de se něco jinýho.
A nechceš rovnou aby byla gate a tam modraci odevzdavali pkckum ekvipyMiky Mora píše: Movalis: Nežádám, aby se situace s deceitem vrátila do starých kolejí, jak popisuješ. Dokonce i to, že tam musíme(Pkčka) lodí, mě tak nějak moc nebere. Já jen žádám to, aby se to dalo dobíhat - zkrátit dobu respů hlídačů, tak aby se ta výprava dala pojet klidně i na koncu, to je mi fuk. Teďka je to prostě modrej dung.
Nevim co bych ti měl napsat, no bude ti to muset stačit takhle.Acarus píše:Tak reaguj na me ...Miky Mora píše:Ale jo, mě celkem bylo jasný, že to nedopadne nějak slavně pro mě už když sem to tu zmínil poprvé. Zajímalo mě jak se vyvine diskuze a teď mě baví celkem reagovat na ty posty typu Inkvizitor Dan apod.Raegann píše:
Pockej pockej, to mi tedy rekni co je na sjizdeni 1,2 vs 6,7 zabavneho? Jakoze ano, roste pri tom nejen ego, ale zas na tohle je spoustu lepsich stranek na webu ;pMiky Mora píše:
Petrkov: No jasně, to by bylo super, zařídíš to? Ale i když na druhou stranu by to už nebyla taková zábava, tak nevím![]()
Mi při tom ego neroste, Maro :p. Mě prostě jen baví pvp a když nedejbože taková situace, kdy sjdeme v šesti 2 lidi, nastane, tak věř, že to není z toho důvodu, že bysme se báli, ale protože je nás prostě na mapě dost a je mi blbý říhat tamhle angerovi nebo wrallovi "hej sorry, ty nesmíš, je nás už moc". Takhle asiMara z Acoma píše:Pockej pockej, to mi tedy rekni co je na sjizdeni 1,2 vs 6,7 zabavneho? Jakoze ano, roste pri tom nejen ego, ale zas na tohle je spoustu lepsich stranek na webu ;pMiky Mora píše:
Petrkov: No jasně, to by bylo super, zařídíš to? Ale i když na druhou stranu by to už nebyla taková zábava, tak nevím![]()