Pojednani o pk v deceitu :p

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Wilson píše:
Miky Mora píše:Když už se tam musí jezdit lodí a PK tam do dungu stejně nechodí
nemusi, a pk tam docela chodi, jen ne asi Tlupa :p
Tak to mi asi unikl způsob jak se tam dostat nějak jinak než lodí :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Miky Mora píše:Tak to mi asi unikl způsob jak se tam dostat nějak jinak než lodí :)
no nevim teda jak za pk, jelikoz ho nemam, ale za blue se tam da dostat v pohode po svych :)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Miky Mora píše:Co takhle dát zase do decu pro změnu normální resp hlídačů?Když už se tam musí jezdit lodí a PK tam do dungu stejně nechodí, tak byste mohli aspoň dát PKčkům šanci ten dung doběhnout ne? :(
Nuže, po tisícpětsetděvítisté 8) Deceit je dungeon low a jako takový je koncipován pro začínající / mírně pokročilé (tohle označení mám rád!) skupinky. Thus jeho index pK_d0běh-nut3lno5t by měl být třeba něco kolem trojky (kde 1 je nbdung ve Vesperu a 10 dungeon brána_města_Cove). Tak totiž praví staré proroctví ..

edit: Za modráka virtues portama, když je Wilzn tak tajemnej s touhle velmi střeženou informací ;P
Nexios
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Hunter píše:Nuže, po tisícpětsetděvítisté 8) Deceit je dungeon low a jako takový je koncipován pro začínající / mírně pokročilé (tohle označení mám rád!) skupinky. Thus jeho index pK_d0běh-nut3lno5t by měl být třeba něco kolem trojky (kde 1 je nbdung ve Vesperu a 10 dungeon brána_města_Cove). Tak totiž praví staré proroctví ..

edit: Za modráka virtues portama, když je Wilzn tak tajemnej s touhle velmi střeženou informací ;P
Aha tak to díky že si mě do toho zasvětil, Huntere a že si to nemusel psát po tisícšestsetdevítisté, ale naštěstí jen po tisícpětsetdevítisté mě také velice uklidnilo :!: . Nicméně si myslím, že tvá stupnice pK_d0běh-nut3lno5ti má chybky, protože třeba takový Pride, který určitě není zas tak low dung se taky moc dobíhat nedá kvůli gatám, víme.
No ale teď už vážně:
Deceit je sice low dung, ale ne nb dung, což bych trošku rozlišoval. Nb dung pk nepustí vůbec, low dung Deceit sice pk pustí, ale doběhnout výpravu je v něm nemožné a vždycky tomu tak nebylo, tak sem zde chtěl jen rozpoutat diskuzi. Nevěřím, samozřejmě, že by se mnou někdo souhlasil, bo PK, ale tak co už :)
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

na druhu stranu kedysi tam bolo cerveno az moc ne ? jak je to teraz nevem, dlho som tam nebol...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Ale no tak .. klid :) Hele já nejsem ten chronickej antipktyp, takže bych s tebou klidně i souhlasil (však nezřídka s pk souhlasívám) - ale tohle je zrovna věc, která se řeší co chvíli a pořád dopadá stejně.

Když né nadsázka, tak prostě narovinu mno. Deceit je low a jako low se prostě bude dát dobíhat pouze s obtížemi - právě proto, jelikož má být pro ne-"top" hráče. Pride je sice hezkej příklad, ale postrádá souvislosti - pokud se něco zásadního nestalo za posledních pár měsíců, tak Pride se klasicky kempívalo ne? A to šlo, vycházelo to, a hlavně - vynášelo to => bylo celkem dost pk-friendly. Jednoduše - nesnažil bych se to řešit a pojel bych si jinej dung ;P

A já myslím, že teď už všichni chápeme, a že se nenajde nikdo, kdo by pana ředitele, který z .. .. úst pana inspektora .. .. zklamal!
Nexios
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Hunter píše:Ale no tak .. klid :) Hele já nejsem ten chronickej antipktyp, takže bych s tebou klidně i souhlasil (však nezřídka s pk souhlasívám) - ale tohle je zrovna věc, která se řeší co chvíli a pořád dopadá stejně.
V pohodě. Ale myslim, že je nefér už jen to, že tam pk musí lodí a modrák si tam kopne přes ty porty, jak sem se tady dočetl. Tak proč ještě tak dlouhý respy v dungu, který ho dělají nedoběhnutelný. Když se dělaly ty změny, tak podle mojeho názoru bylo cílem ten dung trošku "odčervenit"( aby tam pk nebyly 24/7), s čímž bych souhlasil. Ale na místo toho se Deceit stal úplně izolovaným dungem a modrák tam má opravdu šanci zamřít tak akorát na NPC. Tak proto se ptám, zda by nebylo možné zkrátit trošku resp hlídačů a cestu pro PK na Ice ostrov klidně zanechat stejnout - lodí.
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Miky Mora píše:Tak proto se ptám, zda by nebylo možné zkrátit trošku resp hlídačů...
Nech Deceit Deceitem a bez si parazitovat jinam, tlupo.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Miky Mora píše:
Hunter píše:Ale no tak .. klid :) Hele já nejsem ten chronickej antipktyp, takže bych s tebou klidně i souhlasil (však nezřídka s pk souhlasívám) - ale tohle je zrovna věc, která se řeší co chvíli a pořád dopadá stejně.
V pohodě. Ale myslim, že je nefér už jen to, že tam pk musí lodí a modrák si tam kopne přes ty porty, jak sem se tady dočetl. Tak proč ještě tak dlouhý respy v dungu, který ho dělají nedoběhnutelný. Když se dělaly ty změny, tak podle mojeho názoru bylo cílem ten dung trošku "odčervenit"( aby tam pk nebyly 24/7), s čímž bych souhlasil. Ale na místo toho se Deceit stal úplně izolovaným dungem a modrák tam má opravdu šanci zamřít tak akorát na NPC. Tak proto se ptám, zda by nebylo možné zkrátit trošku resp hlídačů a cestu pro PK na Ice ostrov klidně zanechat stejnout - lodí.
furt tady nebrec prosimte, stejne nejste schopni nic pojet
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Ále tady má někdo prořízlou papulu :) . Tak proč nám práskáš a chodíš s náma Keepere, když to tak neumíme? :)
No Shonnyho z anti-PK gildy Brotherhood pro mě nemá cenu komentovat, když je to jak mluvit do zdi co se týče tématu PK :).

Mno a k tomu brečení. Brečím (ach to slovo je tak in) tady asi stejně jako vy, modráci, když vám taky v dungu něco nevyhovuje nebo něco nefunguje. Nevšiml sem si, že by do této sekce mohla psát jen modrá barva, tak proč by si tu na nějakou skulinku v dungu nemohl postěžovat i indián hm? 8)
Satan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satan »

[Tady neni zadna indianska rezervace xD
Naposledy upravil(a) Satan dne 30.07.2008 12:42:32, celkem upraveno 1 x.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Miky Mora píše:Ále tady má někdo prořízlou papulu :) . Tak proč nám práskáš a chodíš s náma Keepere, když to tak neumíme? :)
No Shonnyho z anti-PK gildy Brotherhood pro mě nemá cenu komentovat, když je to jak mluvit do zdi co se týče tématu PK :).

Mno a k tomu brečení. Brečím (ach to slovo je tak in) tady asi stejně jako vy, modráci, když vám taky v dungu něco nevyhovuje nebo něco nefunguje. Nevšiml sem si, že by do této sekce mohla psát jen modrá barva, tak proč by si tu na nějakou skulinku v dungu nemohl postěžovat i indián hm? 8)
fuha me zajima jak muzu bojovat na obou stranach zaroven :(

edit: a jeste pls jak se menuje moje pk si nemuzu vybavit ted nejak
Naposledy upravil(a) Keeper dne 30.07.2008 12:44:44, celkem upraveno 1 x.
Satan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satan »

Keeper píše:
Miky Mora píše:
fuha me zajima jak muzu bojovat na obou stranach zaroven :(
DUAL!!
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Miky Mora píše:No Shonnyho z anti-PK gildy Brotherhood pro mě nemá cenu komentovat, když je to jak mluvit do zdi co se týče tématu PK :).)
Ono to je zpusobeno tim, ze oba dva mame jiny pohled na to, co znamena nekomu ukradnout usili, ktere investoval do shaneni vybavy. Bud to beres jako normalni, morlani, zabavnou a spravnou vec, nebo ses proste jenom hajzlik, kterymu nevadi se prizivovat na ostatnich. Ale jeden nazor s tebou sdilim, mluvit s tebou v otazce PK, to je jak hucet do zdi.
Naposledy upravil(a) Schonny dne 30.07.2008 12:46:21, celkem upraveno 1 x.
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Schonny píše:
Miky Mora píše:No Shonnyho z anti-PK gildy Brotherhood pro mě nemá cenu komentovat, když je to jak mluvit do zdi co se týče tématu PK :).)
Ono to je zpusobeno tim, ze oba dva mame jinou pohled na to, co znamena nekomu ukradnout usili, ktere investoval do shaneni vybavy. Bud to beres jako normalni, morlani, zabavnou a spravnou vec, nebo ses proste jenom hajzlik, kterymu nevadi se prizivovat na ostatnich. Ale jeden nazor s tebou sdilim, mluvit s tebou v otazce PK, to je jak hucet do zdi.
JJ jsem hajzlík a to určitě i v reálu, protože sem takový ve hře podle tebe. Baví mě okrádat a škodit lidem v mém okolí. Teď si na to určitě kápl. Já na to mám naprosto jiný pohled než ty, který jsi tu vyjmenoval. Já to beru jako způsob hry, asi stejně jako tebe baví chodit dungy. Je to jedno a to samý, každý dělá to, co ho baví, tak nevim proč do toho vměšuješ takový emoce. Ale tohle sem sem nepřišel řešit a docela se tady z toho stává posthunterský koutek, jak sem čekal..

Edit for Mara: Samozřejmě že se může stát, že tam pojedeme NBiky, ale myslim si, že za současné situace tam chodí docela dost zkušených lidí sólovat a nebo skupinky s ekvipem, který by si ho tam jinak nevzaly, kdyby vše bylo jinak :).
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

mirnete se kluci, nechci dalsi x strankovej topic o pk :p
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

zrusime pk ?
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Miky Mora píše:
Schonny píše:
Ono to je zpusobeno tim, ze oba dva mame jinou pohled na to, co znamena nekomu ukradnout usili, ktere investoval do shaneni vybavy. Bud to beres jako normalni, morlani, zabavnou a spravnou vec, nebo ses proste jenom hajzlik, kterymu nevadi se prizivovat na ostatnich. Ale jeden nazor s tebou sdilim, mluvit s tebou v otazce PK, to je jak hucet do zdi.
JJ jsem hajzlík a to určitě i v reálu, protože sem takový ve hře. Baví mě okrádat a škodit lidem v mém okolí. Teď si na to určitě kápl. Já na to mám naprosto jiný pohled než ty, který jsi tu vyjmenoval. Já to beru jako způsob hry, asi stejně jako tebe baví chodit dungy. Je to jedno a to samý, každý dělá to, co ho baví, tak nevim proč do toho vměšuješ takový emoce. Ale tohle sem sem nepřišel řešit a docela se tady z toho stává posthunterský koutek, jak sem čekal..
Nevkladej mi do pusy, co jsem nerekl. O tom, jak se v realu chovas v realu ke svemu okoli jsem nerekl ani slovo, sam sis z nabizenych moznosti vybral tu prvni (=je moralni, spravne a zabavne ostatni okradat). Jak me bavi/nebavi hrat je naprosto moje vec (dungy ee), tech emoci ve svych postech zase moc nevidim, jestli ty jo, tak odrazeji tvuj emotivni pohled na vec a kdyz ti vadi, ze se nedrzime tematu, tak se kousni do jazyka a proste jednou nereaguj a nemej posledni slovo.
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Acarus píše:zrusime pk ?
To zase ne, server by umrel na nedostatek hracu.

A uz to nekdo promaznete.
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Schonny píše:
Nevkladej mi do pusy, co jsem nerekl. O tom, jak se v realu chovas v realu ke svemu okoli jsem nerekl ani slovo, sam sis z nabizenych moznosti vybral tu prvni (=je moralni, spravne a zabavne ostatni okradat). Jak me bavi/nebavi hrat je naprosto moje vec (dungy ee), tech emoci ve svych postech zase moc nevidim, jestli ty jo, tak odrazeji tvuj emotivni pohled na vec a kdyz ti vadi, ze se nedrzime tematu, tak se kousni do jazyka a proste jednou nereaguj a nemej posledni slovo.
No ale pozor, tím že si tu napsal, že je pro mě morální a správné ostatní okrádat, tak tím snad i tvrdíš, že jsem takový člověk. A myslim, že pokud člověk má takovýhle vlastnosti, tak je nerozlišuje jestli je uplatní ve hře nebo v normálním životě ne? Já takovýhle vlastnosti samozřejmě nemám, ale je to prostě HRA, nic jinýho než HRA, tak tu nemel takovýdle blbiny, že je to morální nebo není. A hra je tuším od toho, aby se u ní člověk pobavil. Nabízí mu možnosti a věci, které by ve svým životě nikdy neměl šanci zažít nebo by je prostě neudělal. A to mi nabízí právě ultima hraním za PK. To je jako by si tvrdil, že je nemorální například třeba v GTA zabít člověka, ale je to prostě hra, hra která nabízí možnosti...
Odpovědět