Tak to mi asi unikl způsob jak se tam dostat nějak jinak než lodíWilson píše:nemusi, a pk tam docela chodi, jen ne asi Tlupa :pMiky Mora píše:Když už se tam musí jezdit lodí a PK tam do dungu stejně nechodí

Tak to mi asi unikl způsob jak se tam dostat nějak jinak než lodíWilson píše:nemusi, a pk tam docela chodi, jen ne asi Tlupa :pMiky Mora píše:Když už se tam musí jezdit lodí a PK tam do dungu stejně nechodí
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Nuže, po tisícpětsetděvítistéMiky Mora píše:Co takhle dát zase do decu pro změnu normální resp hlídačů?Když už se tam musí jezdit lodí a PK tam do dungu stejně nechodí, tak byste mohli aspoň dát PKčkům šanci ten dung doběhnout ne?
Aha tak to díky že si mě do toho zasvětil, Huntere a že si to nemusel psát po tisícšestsetdevítisté, ale naštěstí jen po tisícpětsetdevítisté mě také velice uklidniloHunter píše:Nuže, po tisícpětsetděvítistéDeceit je dungeon low a jako takový je koncipován pro začínající / mírně pokročilé (tohle označení mám rád!) skupinky. Thus jeho index pK_d0běh-nut3lno5t by měl být třeba něco kolem trojky (kde 1 je nbdung ve Vesperu a 10 dungeon brána_města_Cove). Tak totiž praví staré proroctví ..
edit: Za modráka virtues portama, když je Wilzn tak tajemnej s touhle velmi střeženou informací ;P
V pohodě. Ale myslim, že je nefér už jen to, že tam pk musí lodí a modrák si tam kopne přes ty porty, jak sem se tady dočetl. Tak proč ještě tak dlouhý respy v dungu, který ho dělají nedoběhnutelný. Když se dělaly ty změny, tak podle mojeho názoru bylo cílem ten dung trošku "odčervenit"( aby tam pk nebyly 24/7), s čímž bych souhlasil. Ale na místo toho se Deceit stal úplně izolovaným dungem a modrák tam má opravdu šanci zamřít tak akorát na NPC. Tak proto se ptám, zda by nebylo možné zkrátit trošku resp hlídačů a cestu pro PK na Ice ostrov klidně zanechat stejnout - lodí.Hunter píše:Ale no tak .. klidHele já nejsem ten chronickej antipktyp, takže bych s tebou klidně i souhlasil (však nezřídka s pk souhlasívám) - ale tohle je zrovna věc, která se řeší co chvíli a pořád dopadá stejně.
furt tady nebrec prosimte, stejne nejste schopni nic pojetMiky Mora píše:V pohodě. Ale myslim, že je nefér už jen to, že tam pk musí lodí a modrák si tam kopne přes ty porty, jak sem se tady dočetl. Tak proč ještě tak dlouhý respy v dungu, který ho dělají nedoběhnutelný. Když se dělaly ty změny, tak podle mojeho názoru bylo cílem ten dung trošku "odčervenit"( aby tam pk nebyly 24/7), s čímž bych souhlasil. Ale na místo toho se Deceit stal úplně izolovaným dungem a modrák tam má opravdu šanci zamřít tak akorát na NPC. Tak proto se ptám, zda by nebylo možné zkrátit trošku resp hlídačů a cestu pro PK na Ice ostrov klidně zanechat stejnout - lodí.Hunter píše:Ale no tak .. klidHele já nejsem ten chronickej antipktyp, takže bych s tebou klidně i souhlasil (však nezřídka s pk souhlasívám) - ale tohle je zrovna věc, která se řeší co chvíli a pořád dopadá stejně.
fuha me zajima jak muzu bojovat na obou stranach zarovenMiky Mora píše:Ále tady má někdo prořízlou papulu. Tak proč nám práskáš a chodíš s náma Keepere, když to tak neumíme?
![]()
No Shonnyho z anti-PK gildy Brotherhood pro mě nemá cenu komentovat, když je to jak mluvit do zdi co se týče tématu PK.
Mno a k tomu brečení. Brečím (ach to slovo je tak in) tady asi stejně jako vy, modráci, když vám taky v dungu něco nevyhovuje nebo něco nefunguje. Nevšiml sem si, že by do této sekce mohla psát jen modrá barva, tak proč by si tu na nějakou skulinku v dungu nemohl postěžovat i indián hm?
Ono to je zpusobeno tim, ze oba dva mame jiny pohled na to, co znamena nekomu ukradnout usili, ktere investoval do shaneni vybavy. Bud to beres jako normalni, morlani, zabavnou a spravnou vec, nebo ses proste jenom hajzlik, kterymu nevadi se prizivovat na ostatnich. Ale jeden nazor s tebou sdilim, mluvit s tebou v otazce PK, to je jak hucet do zdi.Miky Mora píše:No Shonnyho z anti-PK gildy Brotherhood pro mě nemá cenu komentovat, když je to jak mluvit do zdi co se týče tématu PK.)
JJ jsem hajzlík a to určitě i v reálu, protože sem takový ve hře podle tebe. Baví mě okrádat a škodit lidem v mém okolí. Teď si na to určitě kápl. Já na to mám naprosto jiný pohled než ty, který jsi tu vyjmenoval. Já to beru jako způsob hry, asi stejně jako tebe baví chodit dungy. Je to jedno a to samý, každý dělá to, co ho baví, tak nevim proč do toho vměšuješ takový emoce. Ale tohle sem sem nepřišel řešit a docela se tady z toho stává posthunterský koutek, jak sem čekal..Schonny píše:Ono to je zpusobeno tim, ze oba dva mame jinou pohled na to, co znamena nekomu ukradnout usili, ktere investoval do shaneni vybavy. Bud to beres jako normalni, morlani, zabavnou a spravnou vec, nebo ses proste jenom hajzlik, kterymu nevadi se prizivovat na ostatnich. Ale jeden nazor s tebou sdilim, mluvit s tebou v otazce PK, to je jak hucet do zdi.Miky Mora píše:No Shonnyho z anti-PK gildy Brotherhood pro mě nemá cenu komentovat, když je to jak mluvit do zdi co se týče tématu PK.)
Nevkladej mi do pusy, co jsem nerekl. O tom, jak se v realu chovas v realu ke svemu okoli jsem nerekl ani slovo, sam sis z nabizenych moznosti vybral tu prvni (=je moralni, spravne a zabavne ostatni okradat). Jak me bavi/nebavi hrat je naprosto moje vec (dungy ee), tech emoci ve svych postech zase moc nevidim, jestli ty jo, tak odrazeji tvuj emotivni pohled na vec a kdyz ti vadi, ze se nedrzime tematu, tak se kousni do jazyka a proste jednou nereaguj a nemej posledni slovo.Miky Mora píše:JJ jsem hajzlík a to určitě i v reálu, protože sem takový ve hře. Baví mě okrádat a škodit lidem v mém okolí. Teď si na to určitě kápl. Já na to mám naprosto jiný pohled než ty, který jsi tu vyjmenoval. Já to beru jako způsob hry, asi stejně jako tebe baví chodit dungy. Je to jedno a to samý, každý dělá to, co ho baví, tak nevim proč do toho vměšuješ takový emoce. Ale tohle sem sem nepřišel řešit a docela se tady z toho stává posthunterský koutek, jak sem čekal..Schonny píše:Ono to je zpusobeno tim, ze oba dva mame jinou pohled na to, co znamena nekomu ukradnout usili, ktere investoval do shaneni vybavy. Bud to beres jako normalni, morlani, zabavnou a spravnou vec, nebo ses proste jenom hajzlik, kterymu nevadi se prizivovat na ostatnich. Ale jeden nazor s tebou sdilim, mluvit s tebou v otazce PK, to je jak hucet do zdi.Miky Mora píše:No Shonnyho z anti-PK gildy Brotherhood pro mě nemá cenu komentovat, když je to jak mluvit do zdi co se týče tématu PK.)
No ale pozor, tím že si tu napsal, že je pro mě morální a správné ostatní okrádat, tak tím snad i tvrdíš, že jsem takový člověk. A myslim, že pokud člověk má takovýhle vlastnosti, tak je nerozlišuje jestli je uplatní ve hře nebo v normálním životě ne? Já takovýhle vlastnosti samozřejmě nemám, ale je to prostě HRA, nic jinýho než HRA, tak tu nemel takovýdle blbiny, že je to morální nebo není. A hra je tuším od toho, aby se u ní člověk pobavil. Nabízí mu možnosti a věci, které by ve svým životě nikdy neměl šanci zažít nebo by je prostě neudělal. A to mi nabízí právě ultima hraním za PK. To je jako by si tvrdil, že je nemorální například třeba v GTA zabít člověka, ale je to prostě hra, hra která nabízí možnosti...Schonny píše:
Nevkladej mi do pusy, co jsem nerekl. O tom, jak se v realu chovas v realu ke svemu okoli jsem nerekl ani slovo, sam sis z nabizenych moznosti vybral tu prvni (=je moralni, spravne a zabavne ostatni okradat). Jak me bavi/nebavi hrat je naprosto moje vec (dungy ee), tech emoci ve svych postech zase moc nevidim, jestli ty jo, tak odrazeji tvuj emotivni pohled na vec a kdyz ti vadi, ze se nedrzime tematu, tak se kousni do jazyka a proste jednou nereaguj a nemej posledni slovo.