Pojednani o pk v deceitu :p

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Kdyby modraci nedelali jen *Pls guards kde jsi je tu to prase pk co tu jen prudi zabij ho* a jim podobne gardici makra a radsi by jste se ho pokusily zabit nemuselo by se nic opravovat zadne timery a jine blbosti v dungach protoze by jste se dokazaly branit par pk.Ale ze jen gardite kdyz vidite pk tak se ani neumite branit a pak tu resite blbosti .
P.S. nebylo mysleno na vsechny :wink:
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

Uther píše:Kdyby modraci nedelali jen *Pls guards
mno občas to za toho modráčka neni tak jednoduchý :-) ono na pvm máš trošku jiný složení skupiny než na pvp. a ono zabít někoho kdo ma pvm výbavu hezky srovnanou do bedničky a pak zmačknout to kouzelný tlačítko autoloot a rázem toho dotyčnýho připravit o možnost se po resu bránit neni jako zabit pvpera, říznout ho a řikat si, že se do toho pvp už nezapojí,k když ho ten cler resne... nemluvě o tom, že pvp vybava je umožnuje mnohem lepší mobilitu a zásadně nestojí tolik co ta pvm a určitě ti přetižený warioři mají šanci umlatit nepřežížený mágy :-) a pak když ti lotne tu halku, tak už s tim neuděláš v celku nic :) kdyžto ty než mu slotneš SA a NS tak už má 3* res a kastí te svitkem

*** nemam rád interpunkci :roll:

ikdyž je fakt, že většina modrejch je na tom s pvp dost mizerně,... a podle mě je to tim, že indián má takový to placebo že stejně nemá o co přijít, a tak do toho jde s vervou, kdešto šmoula je prostě přizdisráč... nu :o)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Raegann píše:
Miky Mora píše:
Inkvizitor Dan píše:Tak proste smula no.... nebo chcete do dungu gatu ktera bude lidem kontrolovat equip a podle toho umoznovat cestu pkackum ?:D
Ten dung je urcen pro zacinajici skupiny a je nezadouci aby je pk dobihaly. TAKZE PROSTE SMULA CO NA TOM FURT NECHAPETE?
Tak proč se to tak nezavedlo hned v roce kdy se spustilo DP?
Protoze.. to nebylo potreba. V roce, kdy se zacinalo, byli zacinajici totiz vsichni. Kdyby byli dnes vsichni pk, tak by to taky asi nemelo smysl. :lol:
Ale změna přišla docela pozdě, kdy už tu rozhodně všichni noobama nejsou :). Prostě je to jen další protiPK opatření. Kdyby aspoň dali GMka nějakou šanci PKčkům ty modráky v decu pojet, tak by to bylo dobré, ale takhle je úplně vyšachovat? :(
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Miky Mora píše:Ale změna přišla docela pozdě, kdy už tu rozhodně všichni noobama nejsou :). Prostě je to jen další protiPK opatření. Kdyby aspoň dali GMka nějakou šanci PKčkům ty modráky v decu pojet, tak by to bylo dobré, ale takhle je úplně vyšachovat? :(
hele a už dost,máte vyloženě na pojezd tech dungu málo...bud rad že z toho neudělali druhej ankh tak už toho simtebe nech...když by jsi radši zaměřil svoje úsilí na udělaní pořádku ve vlastních řadách,nebylo by to rozhodně na škodu..
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

Obrázek
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Miky Mora píše: Ale změna přišla docela pozdě, kdy už tu rozhodně všichni noobama nejsou :). Prostě je to jen další protiPK opatření. Kdyby aspoň dali GMka nějakou šanci PKčkům ty modráky v decu pojet, tak by to bylo dobré, ale takhle je úplně vyšachovat? :(
Jsem si nevsimnul, ze by tam indiani nemohli po tech zmenach. Navic si znova uvedomte, pro koho je ten dung primarne urceny.

Vzpominam, ze nebyl problem tam chytit i dve skupiny indianu v prubehu 10ti minut, myslis ze tohle bylo adekvatni?
Bez podpisu
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Reginald píše:
Miky Mora píše:Ale změna přišla docela pozdě, kdy už tu rozhodně všichni noobama nejsou :). Prostě je to jen další protiPK opatření. Kdyby aspoň dali GMka nějakou šanci PKčkům ty modráky v decu pojet, tak by to bylo dobré, ale takhle je úplně vyšachovat? :(
hele a už dost,máte vyloženě na pojezd tech dungu málo...bud rad že z toho neudělali druhej ankh tak už toho simtebe nech...když by jsi radši zaměřil svoje úsilí na udělaní pořádku ve vlastních řadách,nebylo by to rozhodně na škodu..
Klid Regi wole :). Já se jen snažím o to, aby byla spravedlnost trošku i na naší straně :) .

Movalis: Nežádám, aby se situace s deceitem vrátila do starých kolejí, jak popisuješ. Dokonce i to, že tam musíme(Pkčka) lodí, mě tak nějak moc nebere. Já jen žádám to, aby se to dalo dobíhat - zkrátit dobu respů hlídačů, tak aby se ta výprava dala pojet klidně i na koncu, to je mi fuk. Teďka je to prostě modrej dung. :x
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ty si asi vazne dost zabednenej kdyz ti tu vsichni rekly ze to modrej dung ma bejt a dobihat nema jit snadno protoze je to dung pro njubiky a ty tu furt dokola meles ten samej nesmysl.

1. Ten dung dobihat jde, jen je to o stesti.
2. Da se kempit.
3. to ze je ti sumak ze e tam jede lodi jen dokazuje, ze kdyby se zmenil stav s hlidacema na starej tak to tam vypada stejne jako to vypadalo.
4. Uz tu prestan brecet, kdyz vas v kazdym lepsim dungu pojedou , tak se to nauc a nesnaz se tu vyplskovat si pristup do dungu kterej by ste mohly pojizdet 5 vs 2.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Miky Mora píše: Klid Regi wole :). Já se jen snažím o to, aby byla spravedlnost trošku i na naší straně :) .

Movalis: Nežádám, aby se situace s deceitem vrátila do starých kolejí, jak popisuješ. Dokonce i to, že tam musíme(Pkčka) lodí, mě tak nějak moc nebere. Já jen žádám to, aby se to dalo dobíhat - zkrátit dobu respů hlídačů, tak aby se ta výprava dala pojet klidně i na koncu, to je mi fuk. Teďka je to prostě modrej dung. :x
Uvedom si, ze delka respu hlidacu postihuje vsechny. Modraci si proste musej odkopnout nebo pockat na resp (riziko, ze je prave nekdo pojede je zvysene). V tom dungu bylo strasne narvano, pokud si nesel buhvikdy v noci. Krom toho muzete si to zakempit.. My sme meli jednou dost dlouhej resp prvniho hlidace a vypravu sme stihli na konci dungu. Mohli mit naskok tak dvacet nebo tricet minut a nebyli to nubici. Kdyz to ma mit nejakou cenu, tak zabijis v decu za blue skoro vsechno, pak si nekdo prijde, dobehne vas za deset minut nebo ctvrt hodiny a chtel by brat loot + equipy? Taky by me zajimalo, o kolik minut realne se zvysila doba respu hlidacu..
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Inkvizitor Dan píše:Ty si asi vazne dost zabednenej kdyz ti tu vsichni rekly ze to modrej dung ma bejt a dobihat nema jit snadno protoze je to dung pro njubiky a ty tu furt dokola meles ten samej nesmysl.

2. Da se kempit.
3. to ze je ti sumak ze e tam jede lodi jen dokazuje, ze kdyby se zmenil stav s hlidacema na starej tak to tam vypada stejne jako to vypadalo.
4. Uz tu prestan brecet, kdyz vas v kazdym lepsim dungu pojedou , tak se to nauc a nesnaz se tu vyplskovat si pristup do dungu kterej by ste mohly pojizdet 5 vs 2.
No ty seš teda ale hubatej! :shock: Nebudu se tady věčně opakovat. Docela mě udivuje, že si seš tak jistej ohledně toho dobíhání, když si to beztak ani v životě nedobíhal.Takže tady snad jen to, že jsem opačného názoru. K tomu kempení...mno to je opravdu výbornej argument, páč kempit se dá cokoliv a každej do toho není tak zažranej a nebude stát 2 hodiny před dungem a čekat na modráčky, jestli náhodou nepřijdou. Tohle mě fakt nebaví :( . Bod třetí - mno pár dní po úpravě by to tak možná vypadalo, páč každý správný PK by si to určitě chtělo vyzkoušet, ale pak nadšení zas ochabne. No a čtvrtým bodem si mě vystihl čoveče, to teda fakt jo! Vždyť vy ani nevíte jak se mi tu špatně píše, když v levé ruce musim držet kapesník! :x *fňuk*. No jo jak my někdy pojedem výpravu, tak někdy se stane, že výprava pojede nás. To je prostě UO life a tak to chodí a nějak mě to nesere :oops:
PS: Až zas budeš mět na srdci nějakou připomínku, určitě se mi svěř. Pokecáme spolem ne? :wink: :?

Reagann: Mno to snad takovej problém není ne?Tak to chodí běžně, že když je před vama výprava tak se kopne a de se něco jinýho. Aspoň já to tak teda dycky dělal, teď nevim jak to chodí, páč dungy chodim jen za červený a to většinou nekopem :twisted: :)
Naposledy upravil(a) Miky Mora dne 14.08.2008 17:41:08, celkem upraveno 2 x.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Inkvizitor Dan píše:Ty si asi vazne dost zabednenej kdyz ti tu vsichni rekly ze to modrej dung ma bejt a dobihat nema jit snadno protoze je to dung pro njubiky a ty tu furt dokola meles ten samej nesmysl.

2. Da se kempit.
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Miky Mora píše:

Docela mě udivuje, že si seš tak jistej ohledně toho dobíhání, když si to beztak ani v životě nedobíhal.
To ses ale na omylu.. :o
Miky Mora píše:Reagann: Mno to snad takovej problém není ne?Tak to chodí běžně, že když je před vama výprava tak se kopne a de se něco jinýho.
Pro me to neni momentalne problem vubec, ten dung chodit nehodlam. :) A ty byses s tim taky mel uz smirit. Jinde se mi to stava zridkakdy, ze potkame vypravu pred nama, v decu sme kdysi o vypravy zakopavali..
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

[quote="Raegann"][/quote]
Ale jo, mě celkem bylo jasný, že to nedopadne nějak slavně pro mě už když sem to tu zmínil poprvé. Zajímalo mě jak se vyvine diskuze a teď mě baví celkem reagovat na ty posty typu Inkvizitor Dan apod. :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Miky Mora píše:
Raegann píše:
Ale jo, mě celkem bylo jasný, že to nedopadne nějak slavně pro mě už když sem to tu zmínil poprvé. Zajímalo mě jak se vyvine diskuze a teď mě baví celkem reagovat na ty posty typu Inkvizitor Dan apod. :)
Tak reaguj na me ...
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

maminko proste kdyby se snazili trosicku to pvp tak by vedeli ti modraci jak se v tom dungu proti pk chovat a ne jen mackat makra na kop NB runa :wink:
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Miky Mora píše: Movalis: Nežádám, aby se situace s deceitem vrátila do starých kolejí, jak popisuješ. Dokonce i to, že tam musíme(Pkčka) lodí, mě tak nějak moc nebere. Já jen žádám to, aby se to dalo dobíhat - zkrátit dobu respů hlídačů, tak aby se ta výprava dala pojet klidně i na koncu, to je mi fuk. Teďka je to prostě modrej dung. :x
A nechceš rovnou aby byla gate a tam modraci odevzdavali pkckum ekvipy
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Petrkov píše: A nechceš rovnou aby byla gate a tam modraci odevzdavali pkckum ekvipy
me by stacilo kdybych si to tam mohl Pk runama marknut :wink:
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Acarus píše:
Miky Mora píše:
Raegann píše:
Tak reaguj na me ...
Nevim co bych ti měl napsat, no bude ti to muset stačit takhle.

Petrkov: No jasně, to by bylo super, zařídíš to? Ale i když na druhou stranu by to už nebyla taková zábava, tak nevím :? :x
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Miky Mora píše:
Petrkov: No jasně, to by bylo super, zařídíš to? Ale i když na druhou stranu by to už nebyla taková zábava, tak nevím :? :x
Pockej pockej, to mi tedy rekni co je na sjizdeni 1,2 vs 6,7 zabavneho? Jakoze ano, roste pri tom nejen ego, ale zas na tohle je spoustu lepsich stranek na webu ;p
Show is over motherlovers!
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Mara z Acoma píše:
Miky Mora píše:
Pockej pockej, to mi tedy rekni co je na sjizdeni 1,2 vs 6,7 zabavneho? Jakoze ano, roste pri tom nejen ego, ale zas na tohle je spoustu lepsich stranek na webu ;p
Mi při tom ego neroste, Maro :p. Mě prostě jen baví pvp a když nedejbože taková situace, kdy sjdeme v šesti 2 lidi, nastane, tak věř, že to není z toho důvodu, že bysme se báli, ale protože je nás prostě na mapě dost a je mi blbý říhat tamhle angerovi nebo wrallovi "hej sorry, ty nesmíš, je nás už moc". Takhle asi :)
Odpovědět