pokial by tu GMka chceli opat ozivit pvp, mohol by som sem dotiahnut pvperov... avsak je preto preto potrebne nieco urobit. aj ked je pvp na _ trochu suckozne, hra ho tam vela hracov vdaka systemu od GMiek.
pre ozivenie by sme tu potrebovali 2 veci. mozno sa nebudu na prvy pohlad pacit, ale uo je na pokraji smrti tak to nemusime brat nejak tazko... takze:
1. urobit rating pvp arenu, body by sa zobrazovali na webe nieco ako dung body, kazdy mesiac reset a za odohrane hry davat odmeny a za umiestnenia napr. nejaku trofej.
fungovalo by to na W/L alebo elo... script taky ze hraci by spravili team bud prikazom .create3v3team XXXlamky alebo by sa klikali na GS A nasledne by portilo postavy do areny s equipom pridelenym podla balancu... (na end0re to funguje pekne, po smrti vycisti arenu, odportne postavy zobere im arena equip a vrati z5 obleceny equip...)
2. dat druhu sancu zabanovanym hracom s moznostou vratenia/odblokovania postav (viem........)
pokial by sa spravili tieto 2 veci ja by som sem natiahol pvperov

viem ze je to odomna dalsi pvp trash topik, ale pred, ak zamietnutim, minutu zvazte situaciu UO hry a ci stojite o server s viac hracmi... toto je moj posledny pvp topik a ak sa to zamietne nevadi, budem dalej hrat areny na end0re... aj ked su suckozne aspon sa da na nixh celkom zabavit (areny su uzasne len nastavenie postav suckuje, nie je to to prave skillovo...)
tak co vy nato?