ozivenie PvP

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

ozivenie PvP

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

naozaj mi je luto, ze sa tu nespravilo nieco pre pvp... uprimne, po mojej puti na end0re som zistil, ze je tu na DP pvp aj pvm lepsie nastavene...

pokial by tu GMka chceli opat ozivit pvp, mohol by som sem dotiahnut pvperov... avsak je preto preto potrebne nieco urobit. aj ked je pvp na _ trochu suckozne, hra ho tam vela hracov vdaka systemu od GMiek.

pre ozivenie by sme tu potrebovali 2 veci. mozno sa nebudu na prvy pohlad pacit, ale uo je na pokraji smrti tak to nemusime brat nejak tazko... takze:

1. urobit rating pvp arenu, body by sa zobrazovali na webe nieco ako dung body, kazdy mesiac reset a za odohrane hry davat odmeny a za umiestnenia napr. nejaku trofej.
fungovalo by to na W/L alebo elo... script taky ze hraci by spravili team bud prikazom .create3v3team XXXlamky alebo by sa klikali na GS A nasledne by portilo postavy do areny s equipom pridelenym podla balancu... (na end0re to funguje pekne, po smrti vycisti arenu, odportne postavy zobere im arena equip a vrati z5 obleceny equip...)

2. dat druhu sancu zabanovanym hracom s moznostou vratenia/odblokovania postav (viem........)

pokial by sa spravili tieto 2 veci ja by som sem natiahol pvperov :) areny aj preto aby sme zbytocne nehrotili pojazdy aby pvm hraci mohli hrat v klude pvm...

viem ze je to odomna dalsi pvp trash topik, ale pred, ak zamietnutim, minutu zvazte situaciu UO hry a ci stojite o server s viac hracmi... toto je moj posledny pvp topik a ak sa to zamietne nevadi, budem dalej hrat areny na end0re... aj ked su suckozne aspon sa da na nixh celkom zabavit (areny su uzasne len nastavenie postav suckuje, nie je to to prave skillovo...)

tak co vy nato? :)
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Re: ozivenie PvP

Příspěvek od Pheme »

Nez ti odpovi pvp hraci a gm, od nich asi cekas odpoved tak za me
Skoda, ze tobe podobni z DP neodesli mnohem driv
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Mighty PvP GOD píše:na end0re to funguje pekne...
... ak sa to zamietne nevadi, budem dalej hrat areny na end0re... aj ked su suckozne...
Měl bys být alespon trochu konzistentní ve svých tvrzeních ... nicméně:

1) Problém s PvP automatickými odměnami byl vždy v tom, že lidi systém můžou snadno zneužít. Jak je tento systém chráněný před zneužitím ? Například přihlášení jednoho hráče více postavami a boostění výsledků svého kamaráda. Nebo to stejné v rámci guildy, nebo známých z různých guild, atd.? Díval jsem se že nějakou arenu na E mají, ale nemám tušení jak se tomuhle dá zabránit... na E to asi nikdo neřeší, tady ale bude.

2) Možnost požádat o unban tady přece je.

Ti další lidi jsou tedy zabanovaní a proto nemůžou mluvit za sebe ? Tak abysme si to sečetli, říkáš, že přivedeš X bývalých buggerů, jen jestli ti tady GM zřídí zneužitelné PvP areny... možná je to jen můj názor, ale nezní to moc dobře.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Klicove slova: napad,horko,druha sance,katastrofa
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

:shock:
:?
:)
:D
:lol:
:mrgreen:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

zneuzit sa moc nedaju... je tam len jedna vec wintrading tj ked sa snazis rychlo umriet aby si odohral areny za co najviac postav aby si mal baliky a za to tam uz bol jeden jail...

ten script je urcite velmi zlozity, a ani po 5 mesiacoch na E to nie je uplne vychytane ale to bol len navrh, uplne by stacili aj nejake poloautomaty...

druha sanca viem ze je otazka je ci by ju dali bugerom... dost sa na tom _ ohladom world pvp nudime a tu je aspon mesto cove :) ...

pheme: co som ja a ludia mne podobny spravili, ze sme mali odist? :) tych par pojazdov nikoho predsa nemohlo zabit... keby slo dp pvp smerom ze by boli odmeny za pvp dostatocne, tak by pojazdy nikto neriesil... ja som 2009-2013 aktivneho hrania pk skoro nic nezarobil... vsetky top veci co som mal boli od sponzorov... a to pvp som hrat vedel..

(dokaz ze pvp je best je aj to ze najpopularnejsia hra sucasnosti LoL je 100,0% pvp hra.)

niekedy na to ludia snad pridete, aka je skoda ze DP neslo full pvp cestou. PvP je top format s najvyssim skill capom
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Že tě to baví sem furt psat i po té co si snad 10x oznámil svůj definitvní konec na DP :D
Hyena
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hyena »

Niečo na oživenie hry by sa zišlo, lebo okrem dungarov je dp totálne mŕtve, bohužiaľ je to smutné, býval to skvelý server.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

On to zkousel i na _, zaspamoval tam forum, komunita ho poslala do haje, tak prisel zas s prosikem zpet, jen tak pro obraz mistnim;-)
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

chcel som tam pretlacit 1v1 areny ale stejne som to vzdal lebo by to bolo suckozne pvp bez bandenia a tmr...

Xane tebe sa tam paci pvp? :) mne okrem aren vobec... liga je najviac trash pvp ake som si ani predstavit nevedel... world pvp sa normalne tiez nebeha, spoty su onicom kedze sa tam neda stenit ako tu na dp... zlate dp nastavenie...

ale ako som pisal, je mi to jedno, vyskusal som E, zahram par aren a koncim tam... nuda, a pvp kazdy druhy den je malo.

ak sa nic nezmeni, idem si zajtra ceknut naky rusky pvp shard :D end0r sux (expy, nastavenie) a na dp sa bohuzial nepodporuje pvp... asi je na case s tym seknut definitivne...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

http://www.uorenaissance.com/
tady to žije dost.. pvp funguje, pk fungují a jsou i tabulkově hodnocený na webu..by se ti mohlo líbit :P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Pvp system tam je podle me lepsi, jedinej problem je neomezenej lvl. Byt tam strop na 30, tak je to dost vyrovnany. Trash pvp je i liga tady, vsude jsou gangy, prasarny atd. A system milionu zdi je v pvp demence a jen se s tim delaji pasti, kde nic nezmuzes.
Tobe to doslo brzo teda, ze to nema smysl. Pro tech par lidi nikdo nebude prekopavat system a gm taky aktivni nejsou, a to je tak na vsech serverech, uo era je pryc, at se nam to libi nebo ne. Jeste si muzem pockat na ESQ:-)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Naskriptuj, zautomatizuj to a potom prid.
Napady ma kazdy, treba vsak odviest pracu az potom z toho nieco moze byt.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

dik erik asi to skusim...

dnes na end0re co hram pvp 1,5 mesiaca, som obsadil prve miesto v 2v2 arenach :) (musel som sa pochvalit) http://i.imgur.com/8PL1tvM.jpg za maga zipp. Od pvp shardu som cakal vacsiu challenge, zlate tu drsne pvp na dp, na end0re moc nevedia co je prave pvp :)
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilyoaiud »

Jsi se zase vratil ? :P Tu je už to mrtvé to pvp několik let, a tak to zustane :D

Spíš by GM mohli přijit s Anarchy Day
Anhillatior
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anhillatior »

Mighty PvP GOD píše: dost sa na tom _ ohladom world pvp nudime a tu je aspon mesto cove :)
Kdyz jako nejvetsi hlupacek koupis jednu z nejsilnejsich postav na serveru tak se nediv ze s tebou nikdo nebude hrat PvP!
Everything Ends..
Odpovědět