Zdravim zacal sem tu pred casem hrat mam sice zkusenosti s UO z jinych shardu ale tu sem uplny novacek tak se chci zeptat driv zacnu poradne skilovat...
Rozjel sem maga a nekra ale zatim se mi oba zdaji na podobne urovni jak to snimi je ? Rad bych vedel kdo z nich je lepsi na solo zabijeni/dungovani a take kdo ma jakou ulohu v dungeonu kdyz jde cela parta.
Budu rad za jakekoli jine rady a pomoc...chci se venovat prevazne pve ale casem i pvp. Pripadne kdyby tu byl nejaky dalsi novacek tak uvitam nekoho na spolecne dungy atd
Naposledy upravil(a) teuton dne 07.03.2015 02:40:16, celkem upraveno 1 x.
Možná někteří nebudou se mnou souhlasit, ale největší rozdíl mezi nimi je ve zdech a sumonech. Mág má rychlé zdi, proto je vhodnější do pvm, nekr má také zdi, ale vyšší kruh jen a ty se kouzlí o dost pomaleji. Sumony má silnější nekr, jinak v pvm mají oba dmg kouzly hlavně asi jen bleskem, což mají oba. Zbytek vyčteš na webu, v čem jsou jiní
Negr má výhodu v tom, že může daleko víc summů než mág a nejsou tak drahý na regy a manu plus jsou silný.Další výhoda je provok přes Mass Curse, nebo tím je natáhneš kam potřebuješ a poparuješ....
Hrával sem jak Mága a Negra a musím říct, že Negr je všestranější a silnější....
Dekuji za odpovedi moc mi pomohli....mel bych jeste par malych dotazu:
1.Lze nekde nastavit aby se mi neprerusoval utok na npc ? Kdyz strilim z luku tak me po nekolika strelach prestane strilet (aniz bych cokoli jineho delal) a musim znova klikat na npc..nekdy to udela po 5 strelach nekdy po vic docela dost to otravuje.
2.Je tu treba hlidat stav hladu kuli rustu a uspesnosti skillu ?
3.Pouzivam phoenix ale je to pro me tragedie nikdy sem nic podobneho nepouzival...funguji ty scripty ktere sou ke stahnuti v zalozce "Athena" ? A dale kdyz uz nejaky script stahnu jak a kde se zapina ? Pripadne pokud nekde sou tyto zakladni informace tak prosim o link nikde sem to nenasel.
teuton píše:Dekuji za odpovedi moc mi pomohli....mel bych jeste par malych dotazu:
1.Lze nekde nastavit aby se mi neprerusoval utok na npc ? Kdyz strilim z luku tak me po nekolika strelach prestane strilet (aniz bych cokoli jineho delal) a musim znova klikat na npc..nekdy to udela po 5 strelach nekdy po vic docela dost to otravuje.
2.Je tu treba hlidat stav hladu kuli rustu a uspesnosti skillu ?
3.Pouzivam phoenix ale je to pro me tragedie nikdy sem nic podobneho nepouzival...funguji ty scripty ktere sou ke stahnuti v zalozce "Athena" ? A dale kdyz uz nejaky script stahnu jak a kde se zapina ? Pripadne pokud nekde sou tyto zakladni informace tak prosim o link nikde sem to nenasel.
Predem dekuji za odpovedi.
1) Přestaneš utočit jak se ti nepovede dát žádné zranění. Je to ale schválně, nutí to lidi klikat a je to opatření proti usínání v dungu
2) Ne, vlastně je lepší chodit hladový, můžeš pak jíst saláty které tě instantně vyléčí.
3) Podívej se na scripty tady na foru - sekce phoenix a podsekce scripty. Dával jsem tam svoje scripty s kterými hraju. Jinak script jak stáhneš tak ho uložíš do souboru něco.cs nahraješ do adresáře feny - scripts a jak pustíš phoenix tak dáš compile na záložce scripts. Pak můžeš příkaz volat přes název scriptu napsáním do hry. Jesi by to nebylo jasné tak se ozvi na icq.