Rady pro novacka 2

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
teuton
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Rady pro novacka 2

Příspěvek od teuton »

Zdravim zacal sem tu pred casem hrat mam sice zkusenosti s UO z jinych shardu ale tu sem uplny novacek tak se chci zeptat driv zacnu poradne skilovat...
Rozjel sem maga a nekra ale zatim se mi oba zdaji na podobne urovni jak to snimi je ? Rad bych vedel kdo z nich je lepsi na solo zabijeni/dungovani a take kdo ma jakou ulohu v dungeonu kdyz jde cela parta.
Budu rad za jakekoli jine rady a pomoc...chci se venovat prevazne pve ale casem i pvp. Pripadne kdyby tu byl nejaky dalsi novacek tak uvitam nekoho na spolecne dungy atd :)
Naposledy upravil(a) teuton dne 07.03.2015 02:40:16, celkem upraveno 1 x.
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Re: Rady pro novacka

Příspěvek od Nagamma »

ahoj a přeju příjemný hraní.

Na solo je nej nekr, do grupy mág. Úloha prska je jasná, zdi, sumy, provok, IJS a já nevim co ještě :-).

Pokud mohu poradit, vyber si guildu a tam se přihlaš. Poradí ti, potáhnou, kde nevíš apod... UO je prioritně MMO hra, takže hledej partu.

Ahoj :-)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Možná někteří nebudou se mnou souhlasit, ale největší rozdíl mezi nimi je ve zdech a sumonech. Mág má rychlé zdi, proto je vhodnější do pvm, nekr má také zdi, ale vyšší kruh jen a ty se kouzlí o dost pomaleji. Sumony má silnější nekr, jinak v pvm mají oba dmg kouzly hlavně asi jen bleskem, což mají oba. Zbytek vyčteš na webu, v čem jsou jiní
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

Negr má výhodu v tom, že může daleko víc summů než mág a nejsou tak drahý na regy a manu plus jsou silný.Další výhoda je provok přes Mass Curse, nebo tím je natáhneš kam potřebuješ a poparuješ....
Hrával sem jak Mága a Negra a musím říct, že Negr je všestranější a silnější....
teuton
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od teuton »

Dekuji za odpovedi moc mi pomohli....mel bych jeste par malych dotazu:

1.Lze nekde nastavit aby se mi neprerusoval utok na npc ? Kdyz strilim z luku tak me po nekolika strelach prestane strilet (aniz bych cokoli jineho delal) a musim znova klikat na npc..nekdy to udela po 5 strelach nekdy po vic docela dost to otravuje.

2.Je tu treba hlidat stav hladu kuli rustu a uspesnosti skillu ?

3.Pouzivam phoenix ale je to pro me tragedie nikdy sem nic podobneho nepouzival...funguji ty scripty ktere sou ke stahnuti v zalozce "Athena" ? A dale kdyz uz nejaky script stahnu jak a kde se zapina ? Pripadne pokud nekde sou tyto zakladni informace tak prosim o link nikde sem to nenasel.

Predem dekuji za odpovedi.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

teuton píše:Dekuji za odpovedi moc mi pomohli....mel bych jeste par malych dotazu:

1.Lze nekde nastavit aby se mi neprerusoval utok na npc ? Kdyz strilim z luku tak me po nekolika strelach prestane strilet (aniz bych cokoli jineho delal) a musim znova klikat na npc..nekdy to udela po 5 strelach nekdy po vic docela dost to otravuje.

2.Je tu treba hlidat stav hladu kuli rustu a uspesnosti skillu ?

3.Pouzivam phoenix ale je to pro me tragedie nikdy sem nic podobneho nepouzival...funguji ty scripty ktere sou ke stahnuti v zalozce "Athena" ? A dale kdyz uz nejaky script stahnu jak a kde se zapina ? Pripadne pokud nekde sou tyto zakladni informace tak prosim o link nikde sem to nenasel.

Predem dekuji za odpovedi.
1) Přestaneš utočit jak se ti nepovede dát žádné zranění. Je to ale schválně, nutí to lidi klikat a je to opatření proti usínání v dungu ;)
2) Ne, vlastně je lepší chodit hladový, můžeš pak jíst saláty které tě instantně vyléčí.
3) Podívej se na scripty tady na foru - sekce phoenix a podsekce scripty. Dával jsem tam svoje scripty s kterými hraju. Jinak script jak stáhneš tak ho uložíš do souboru něco.cs nahraješ do adresáře feny - scripts a jak pustíš phoenix tak dáš compile na záložce scripts. Pak můžeš příkaz volat přes název scriptu napsáním do hry. Jesi by to nebylo jasné tak se ozvi na icq.
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Raziel píše: 1) Přestaneš utočit jak se ti nepovede dát žádné zranění. Je to ale schválně, nutí to lidi klikat a je to opatření proti usínání v dungu ;)
Fakt jo ? Jeslti to je schvalne teda, tak mi unika fakticky vyznam. Bych ocenil pri treninku aby to mlatilo porad samo.
The Third
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Rady pro novacka 2

Příspěvek od Ilyoaiud »

Jednoznačně nekromant, má silnější summy a do pvp se ti bude hodit vfp, narozdíl od maga. Magovi výhody spočívají jen ve zdech.
Odpovědět