Smazání statiků v nájemních domcích

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Smazání statiků v nájemních domcích

Příspěvek od Erik Nighelt »

Statiky smazány ale přes místa kde dřív stály nejde procházet..takže to je jak kdyby tam byly jen s tím že nejsou vidět.. byl to účel? nebo to nefunguje jen mě?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Re: Smazání statiků v nájemních domcích

Příspěvek od Mulambo »

Protoze se mapa nahraje na server ve !vecernich! hodinach tak se ani nedivim, ze ti to nefunguje
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Erik Nighelt píše:Statiky smazány ale přes místa kde dřív stály nejde procházet..takže to je jak kdyby tam byly jen s tím že nejsou vidět.. byl to účel? nebo to nefunguje jen mě?
No to mas tak, copak se deje dneska vecer? Nahrava se mapa na server? Co je tedka na serveru ? Stara mapa, kde jsou co? Ano jsou tam ty statiky. Ze mas uz soubory nove mapy nahrany automaticky neznamena, ze ty statiky uz nejsou na serveru.

Achjo zapojte nekdy mozek.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Acarus píše:
Erik Nighelt píše:Statiky smazány ale přes místa kde dřív stály nejde procházet..takže to je jak kdyby tam byly jen s tím že nejsou vidět.. byl to účel? nebo to nefunguje jen mě?
No to mas tak, copak se deje dneska vecer? Nahrava se mapa na server? Co je tedka na serveru ? Stara mapa, kde jsou co? Ano jsou tam ty statiky. Ze mas uz soubory nove mapy nahrany automaticky neznamena, ze ty statiky uz nejsou na serveru.

Achjo zapojte nekdy mozek.
no vidíš to mě nenapadlo že já si to nahraju dřív jak server.. já sem spíš rodinný typ než technický :P dík za odpověď:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Zamčeno