Smazání statiků v nájemních domcích
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Smazání statiků v nájemních domcích
Statiky smazány ale přes místa kde dřív stály nejde procházet..takže to je jak kdyby tam byly jen s tím že nejsou vidět.. byl to účel? nebo to nefunguje jen mě?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Smazání statiků v nájemních domcích
Protoze se mapa nahraje na server ve !vecernich! hodinach tak se ani nedivim, ze ti to nefunguje
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
No to mas tak, copak se deje dneska vecer? Nahrava se mapa na server? Co je tedka na serveru ? Stara mapa, kde jsou co? Ano jsou tam ty statiky. Ze mas uz soubory nove mapy nahrany automaticky neznamena, ze ty statiky uz nejsou na serveru.Erik Nighelt píše:Statiky smazány ale přes místa kde dřív stály nejde procházet..takže to je jak kdyby tam byly jen s tím že nejsou vidět.. byl to účel? nebo to nefunguje jen mě?
Achjo zapojte nekdy mozek.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš to mě nenapadlo že já si to nahraju dřív jak server.. já sem spíš rodinný typ než technickýAcarus píše:No to mas tak, copak se deje dneska vecer? Nahrava se mapa na server? Co je tedka na serveru ? Stara mapa, kde jsou co? Ano jsou tam ty statiky. Ze mas uz soubory nove mapy nahrany automaticky neznamena, ze ty statiky uz nejsou na serveru.Erik Nighelt píše:Statiky smazány ale přes místa kde dřív stály nejde procházet..takže to je jak kdyby tam byly jen s tím že nejsou vidět.. byl to účel? nebo to nefunguje jen mě?
Achjo zapojte nekdy mozek.

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)