hladal som tu nejaku zmienku ale nejak som nic nenasiel
nedalo by sa spravit aby sa dali z cobov usit nie len robky ale treba surcroat?
mne pride roba na treba warovi taka divna
je to mozno blbost,neviem aka by tam bola praca okolo toho,ci sa to vobec da,ci by bol o to nejaky zaujem aj zo strany ostatnych...proste len taky napad
Geralt píše:hladal som tu nejaku zmienku ale nejak som nic nenasiel
nedalo by sa spravit aby sa dali z cobov usit nie len robky ale treba surcroat?
mne pride roba na treba warovi taka divna
je to mozno blbost,neviem aka by tam bola praca okolo toho,ci sa to vobec da,ci by bol o to nejaky zaujem aj zo strany ostatnych...proste len taky napad
to by se pak asi muselo resit aby neslo nasadit zaroven robu & surcroat, naklikavat vsechny ty nove moznosti, podle me hodne prace za trochu designu nevim jestli to projde
A nešlo by zařídit, aby se cobwebky konečně zobrazovaly v menu grafikou roby a ne surcoat? Pardon za offtopic, jen jsem kvůli tomu nechtěl zakládat extra topic.
Jinak k vlastnímu návrhu cobweb surcoaty: pokud uvážíme mít surcoat nebo robu, celkově asi ne - práce navíc s celkovým nulovým výsledkem, jestli jsem to dobře pochopil. Pokrýt všechny kombinace nasazení surocatu x roby by taky byla pěkná dřina. Moc nadějí tomu nedávám.
Mám pocit, že to tady můžeme názorně pozorovat neustále dokola se opakující koloběh světa, je to jako doba ledová a to mezi ní, pořád dokola,a dokola a dokola a .... jen rychlejší =)
Myslim, že když se pozorně dotázaný podívá po foóru, tak topik se stejným tématem tady najde třeba rok zpátky, další dva roky zpátky a tak dááááále =)
Už es mooooockrát řikalo, že to je komplikovaný na všemožný předělávání já ani přádně nevim čeho, protože nejsem skripter na sféře a už vůbec nevidim do tý dépécký, jediný co vim je, že to prostě nejde.
zajímavej nápad ale s dnešní leností lidí který se tomuhle mohou věnovat se tyhle "grafické" úpravy nemohou vůbec navrhovat ať už je složitost sebemenší...
no hlavne to neni nic tak podstatne,fakt len esteticka vec,ktoru by mozno moc ludi nedocenilo
ked popisali kolko by bolo okolo toho resenia a roboty tak kaslat na to
Zodiak píše:zajímavej nápad ale s dnešní leností lidí který se tomuhle mohou věnovat se tyhle "grafické" úpravy nemohou vůbec navrhovat ať už je složitost sebemenší...
Zodiak píše:zajímavej nápad ale s dnešní leností lidí který se tomuhle mohou věnovat se tyhle "grafické" úpravy nemohou vůbec navrhovat ať už je složitost sebemenší...
kazdy si na tom nehoni a nelapi u toho 24 hodin denne aby kvuli takovymu patolyzalovy jako ty mohl neco menit
kazdy si na tom nehoni a nelapi u toho 24 hodin denne aby kvuli takovymu patolyzalovy jako ty mohl neco menit
mě je to fuk já jsem tenhle topic nezakládal ale bylo by to a) zajímavý spestření a já už nehraju.
Je videt, ze dane problematice opravdu rozumis.
já sem to nemyslel špatně ale prostě chci lidem vysvětlit že zakládat tyhle nesmyslný topicy nemá cenu protože se tu řešej jiný a důležítější věci než aby byl dalši druh cobovejch hadrů na sebe nic ve zlým..