cobweb robky

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

cobweb robky

Příspěvek od Geralt »

hladal som tu nejaku zmienku ale nejak som nic nenasiel

nedalo by sa spravit aby sa dali z cobov usit nie len robky ale treba surcroat?
mne pride roba na treba warovi taka divna
je to mozno blbost,neviem aka by tam bola praca okolo toho,ci sa to vobec da,ci by bol o to nejaky zaujem aj zo strany ostatnych...proste len taky napad :roll:
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: cobweb robky

Příspěvek od Nait Magusanus »

Geralt píše:hladal som tu nejaku zmienku ale nejak som nic nenasiel

nedalo by sa spravit aby sa dali z cobov usit nie len robky ale treba surcroat?
mne pride roba na treba warovi taka divna
je to mozno blbost,neviem aka by tam bola praca okolo toho,ci sa to vobec da,ci by bol o to nejaky zaujem aj zo strany ostatnych...proste len taky napad :roll:
to by se pak asi muselo resit aby neslo nasadit zaroven robu & surcroat, naklikavat vsechny ty nove moznosti, podle me hodne prace za trochu designu nevim jestli to projde :)
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A nešlo by zařídit, aby se cobwebky konečně zobrazovaly v menu grafikou roby a ne surcoat? Pardon za offtopic, jen jsem kvůli tomu nechtěl zakládat extra topic.

Jinak k vlastnímu návrhu cobweb surcoaty: pokud uvážíme mít surcoat nebo robu, celkově asi ne - práce navíc s celkovým nulovým výsledkem, jestli jsem to dobře pochopil. Pokrýt všechny kombinace nasazení surocatu x roby by taky byla pěkná dřina. Moc nadějí tomu nedávám.
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

jo to s tym ze sa da nasadit roba spolu so surcroatom ma nenapadlo:(
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

A co to změnit natvrdo? Místo róby jiná část oděvu? :)

Příklad: Craft - half/full apron
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Myth píše:A co to změnit natvrdo? Místo róby jiná část oděvu? :)

Příklad: Craft - half/full apron
Ruzny odevy dostavaji ruzne dmg, takze to ze jsou to roby pro vsechny povolani ma svoji logiku...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Enquea píše: Ruzny odevy dostavaji ruzne dmg, takze to ze jsou to roby pro vsechny povolani ma svoji logiku...
Dobře, chápu u ostatních povolání. Ale u toho craftíka to je snad jedno ne? Zvlášť když mají tak malou durabku...
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Mám pocit, že to tady můžeme názorně pozorovat neustále dokola se opakující koloběh světa, je to jako doba ledová a to mezi ní, pořád dokola,a dokola a dokola a .... jen rychlejší =)
Myslim, že když se pozorně dotázaný podívá po foóru, tak topik se stejným tématem tady najde třeba rok zpátky, další dva roky zpátky a tak dááááále =)
Už es mooooockrát řikalo, že to je komplikovaný na všemožný předělávání já ani přádně nevim čeho, protože nejsem skripter na sféře a už vůbec nevidim do tý dépécký, jediný co vim je, že to prostě nejde.
Kelnor - Člen Spolku
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

tak lock
\danke:)
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

zajímavej nápad ale s dnešní leností lidí který se tomuhle mohou věnovat se tyhle "grafické" úpravy nemohou vůbec navrhovat ať už je složitost sebemenší...
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

no hlavne to neni nic tak podstatne,fakt len esteticka vec,ktoru by mozno moc ludi nedocenilo
ked popisali kolko by bolo okolo toho resenia a roboty tak kaslat na to
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talyn »

Zodiak píše:zajímavej nápad ale s dnešní leností lidí který se tomuhle mohou věnovat se tyhle "grafické" úpravy nemohou vůbec navrhovat ať už je složitost sebemenší...
Je videt, ze dane problematice opravdu rozumis.
Daiquiri
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Daiquiri »

Zodiak píše:zajímavej nápad ale s dnešní leností lidí který se tomuhle mohou věnovat se tyhle "grafické" úpravy nemohou vůbec navrhovat ať už je složitost sebemenší...
kazdy si na tom nehoni a nelapi u toho 24 hodin denne aby kvuli takovymu patolyzalovy jako ty mohl neco menit
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Daiquiri píše:
kazdy si na tom nehoni a nelapi u toho 24 hodin denne aby kvuli takovymu patolyzalovy jako ty mohl neco menit
mě je to fuk já jsem tenhle topic nezakládal ale bylo by to a) zajímavý spestření a já už nehraju.
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Talyn píše:
Je videt, ze dane problematice opravdu rozumis.
já sem to nemyslel špatně ale prostě chci lidem vysvětlit že zakládat tyhle nesmyslný topicy nemá cenu protože se tu řešej jiný a důležítější věci než aby byl dalši druh cobovejch hadrů na sebe nic ve zlým..
Odpovědět