Chtel bych touto cestou podekovat GM [nevim kdo vsechno to delal, ale asi hlavne Sofi] za vcerejsi mass quest. Byla to vyborna zabava i pro ne-uplne-namakane postavy a byla opravdu masova :D Sice tolik CC jsem jeste nezazil, ale bylo to
o promyslene
o zabavne
o motivacni ke spolupraci
o SUPER :)
Tez diky za pristaveni rewardy, i kdyz nas s ni Sofi teda pekne napinala :)
Diky za vcerejsi quest
Ta spolupráce nebyla až tak slavná, hlavně když vezmu v potaz fakt :
- lidi se hnali do ddveří přesto, že jedny byly ještě bloklé a existovala možnost, než jej hráči odblokují, že se respne další hlídač a tím pádem by nebyl dostatek lidí na odblokování, když by většina uvízla mezi dveřmi.
- ponaučení: příště by měl zkoušet dveře pouze jeden hráč a ostatní by měli být mimo, aby byli schopni případně zabít resplého hlídače
Jinak to bylo fajn.
P.S.: Tolik vyrobených brnek nebylo ani potřeba bych řekl, stačilo jen pár pro paly/wary, ty by si je prostřídali, pak pro rangy, nekrové si mohou vykouzlit, mágové je ani klerové je nepotřebují a na závěrečného bosse už tuplem ne
- lidi se hnali do ddveří přesto, že jedny byly ještě bloklé a existovala možnost, než jej hráči odblokují, že se respne další hlídač a tím pádem by nebyl dostatek lidí na odblokování, když by většina uvízla mezi dveřmi.
- ponaučení: příště by měl zkoušet dveře pouze jeden hráč a ostatní by měli být mimo, aby byli schopni případně zabít resplého hlídače
Jinak to bylo fajn.
P.S.: Tolik vyrobených brnek nebylo ani potřeba bych řekl, stačilo jen pár pro paly/wary, ty by si je prostřídali, pak pro rangy, nekrové si mohou vykouzlit, mágové je ani klerové je nepotřebují a na závěrečného bosse už tuplem ne
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
I já musím poděkovat na prvnim místě Sofii,ten Q byl fakt výborný!!Klobouk dolu.Bohužel i zde se objevila inteligence mladých děcek,který tuto hru hrají.Nesmyslné spamování a kempení dveři bez jakékoliv logiky.... Ovšem naše skupina (paladinové) byla vcelku dobrá ,až na některé jedince(nechci je jmenovat,jelikož oni vědi kho mam na mysli),kteří neudělali pro poražení hlídačů nic,a jen tam zmateně pobíhali a lootili těla padlých přímo ve prostřed boje.Ale i přes to jsi myslim,že to byl jeden z nejlepších Q co jsem na "temném ráji" zažil.
Bolo to fajn hlavne jak sa niekde pisalo o veciach v bedni... Ked som tam prisiel za necra, v bedni nic nebolo len blanky, takze som isiel len s bandami, vsetci lootili tak po 2K bandov a nikto sa nedelil, nabuduce by som to spravil podla povolania jedna vybava hned po porte do tej velkej miestnosti. Rang, War, Paladin mali vsetko potrebne zadarmo, okrem regov, ja ako necro som musel nakupit X regov a hned som one dosiel=D a potom furt iba RKcka... Warrovia to mali hned hotove... Viac priser by som im dal, rewarda bola super aspon ja som bol v cistom pluse co sa tyka fame=PSofia píše:Tak to jsem ráda, že se vám to líbilo, pro nás to byl celkem adrenalin, bugovalo všechno co šlo, jak nás tam bylo moc